- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED TV topic
- Forrmell.enn
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
razorbenke92 #17291 üzenetére
Lehet kapni kereskedelmi forgalomban ilyen Bluetooth pedált, van, amelyiknél meg tudták oldani a zajmentes működést, de az olcsóbbak jellemzően - pont az anyag spórolás miatt - jellemzően nem. Én viszont úgy döntöttem, hogy nem fogok 30+e Ft-ot kifizetni egy 2 gombos billentyűzetért
inkább megcsinálom jól. Elég kreatív vagyok.
Persze tudom, hogy nem ezzel kapcsolatban kértél tanácsot
Nagyon örülök minden ötletnek
Egy optós távolságszenzor is tök jó megoldás lenne, de praktikus okokból olyan szerkezet kell, ami ad haptikus visszajelzést, és kisebb mozdulatokra nem reagál, rajta tudom tartani a lábam pl. két lapozás között, mivel játék közben nem látom se a lábam, se a pedált, szóval nincs lehetőség megkeresni, ha levettem róla a lábam, vagy elcsúszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kempingezés és sátrazás
- Nintendo Switch
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- Magisk
- További aktív témák...
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest