- Házimozi belépő szinten
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Köszönöm szépen a segítséget! Az, hogy miért ilyen megoldás kell, az nem az én reszortom, a főnök szeretné ezt, bizonyos alkalmazottak tudnak róla, de vannak akik nem. Ez egy bolt hálózat, (vannak kocsmáik is
) vannak megbízható, családtag dolgozók, és teljesen random emberek is. Szoktak zűrök lenni amit sokszor belsős ember generál és nem tudják ki, de sokszor pedig külsős. Van egykét kamera kitéve, ami megfigyeli a helyet kívül belül, de ugye a leleményes emberek mindent ki tudnak játszani. Most szeretnének rejtett kamerákat is, néhány darabot különböző helyekre, én csak példákat mondtam, az egész igazándiból körvonalazódik csak, én sem vagyok akkora spíler, csak mivel jóban vagyok a főnökkel szívesen segítek neki pénztől függetlenül is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Gyúrósok ide!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Medence topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest