- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
ekkold #15749 üzenetére
Sokáig én is az STM32 alapúakat használtam, én is meg voltam velük elégedve. Az egyes perifériák regisztereinek cím alapján való elérése is kényelmes, jól dokumentált, így könnyen el tudtam intézni bármit, könyvtár használata nélkül.
Azért mindenre az ESP32-t használom, mert
1. a két mag más programozási logikát enged meg
2. a WiFi nálam gyakran kell, mert mindent úgy csinálok, hogy telefonról legyen vezérelhető IP alapon
3. ha már ezt használom, nem akarom keverni, mert abból csak káosz van.
4. igaz, hogy drágább, mint az STM32 (évekkel ezelőtt kb. 800 Ft-ért vettem az egyszerűbbeket STM32-ből, az ESP32 meg ma is 2000, vagy fölötte van, mióta az ÁFA bejött), de összességében nem ezen múlik a boldogság
Új hozzászólás Aktív témák
- Legolcsóbban Bivaly érintőképernyős Dell 7430 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb) laptopom eladó!!!
- Samsung Galaxy Watch Ultra + Trail Band
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest