-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Gergosz2 #1353 üzenetére
Köszi!
Doboznál néztem egy csomó műanyagot, valamelyik drágább, mint maga az Arduino, aztán megakadt a szemem ezen a szög egyszerű megoldáson, ami RPI-hez van: [link]. A legvalószínűbb, hogy fából fogom kimarni a dobozt. A műanyaghoz 3d nyomtató vagy fröccsöntő kell, hogy egyedit tudj csinálni, a fémhez CNC vagy keresztapám, aki bádogos és kovács, esetleg kohó, a kőhöz sírköves, aki nem hiszem, hogy tud ilyen apró dolgokat, a fához meg asztalos ismerős. Nekem ezek közül a fa, ami természetesen jön, csak a gyúlékonysága miatt aggódok kicsit.
Kijelző még nincs, van egy folyadékkristályos, olyasmi, mint ami a régi számológépeken szokott lenni. Nem biztos, hogy ezt teszem bele, lehet, hogy valami komolyabbra váltok inkább, és ezt meg felhasználom másik projekthez.
Hmm van egy csomó 2.4ghz-es bluetooth usb dongle, azok nem működnének vele? (nagyon laikus vagyok a vezeték nélküli adatátvitel témában)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest