Hirdetés
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Milyen videókártyát?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dißnäëß #12966 üzenetére
Szerintem teljesen igazad van. Én most a leendő gázkazánunk gyártóját nyaggatom, hogy hajlandó-e a cucca anélkül is működni, hogy kilát a netre + kommunikál az ő szerverükkel? Mert én úgy képzeltem el, hogy ezeket az okos cuccokat bezárom valami hálóra, és valamilyen köztes felületen át lehet őket vezérelni, ami egy biztonságos eszközön fut (és ezt csinálja némely gyártó is).
Jelen kazán esetében pl. van távszerviz is, ami tök jó, de majd ha kell, akkor kiengedem
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Vírusirtó topic
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Milyen videókártyát?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- hcl: Máté tíz pró
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest