- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dißnäëß #12966 üzenetére
Szerintem teljesen igazad van. Én most a leendő gázkazánunk gyártóját nyaggatom, hogy hajlandó-e a cucca anélkül is működni, hogy kilát a netre + kommunikál az ő szerverükkel? Mert én úgy képzeltem el, hogy ezeket az okos cuccokat bezárom valami hálóra, és valamilyen köztes felületen át lehet őket vezérelni, ami egy biztonságos eszközön fut (és ezt csinálja némely gyártó is).
Jelen kazán esetében pl. van távszerviz is, ami tök jó, de majd ha kell, akkor kiengedem
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Filmvilág
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest