-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
válasz
Janos250 #12838 üzenetére
Rosszul fogalmaztam: maga a LED kiírással nincs gondom. Szépen csinálja, bármennyi LED-el. A gond akkor kezdődik amikor mellette még Szervót is vezérlek... A LED vezérléssel minden ok, de a szervó elkezd izegni-mozogni. ÉS ez elvileg jól ismert probléma a WS2812-nél. Épp most találtam rá megoldást, sűrű servo detach + ritkább LED kiírás. De jól látszik hogy nekem ehhez nem jó megoldás ez a LED. Az 5050-nek van valami hátulütője?
"A 12V-os led szalagokon a chipek hármasával vanna sorba kötve."
Teljesen jogos, most néztem csak. Jó, akkor 9 vagy 12 LED lesz egy szalagon. Még elválik hely szempontjából melyik lesz.
"A rajzodon a szalag pozitív tápja a panel 9V-os pontjára van kötve"
Igen, oda is írtam, hogy külső tápról megy majd, nem az arduo VIN-jéről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest