- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen széket vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Ja igen, aztán rájöttem utána, hogy mivel < REPEAT_TIME van írva, ezért minél nagyobb, annál kisebb az esélye a duplázásnak, végül aztán hagytam 250-en. Megnézem majd az 500-at akkor, vagy majd keresek egy olyan számot, amivel nem ugrik át, bár furcsállom, hogy mindig csak a Mode == 2-ről ugrik át 3-ra (0-3-ig vehet föl értéket), sehol máshol nem ugrik a következőre, csak itt.
Nem is várom el senkitől, és nem is szeretném, hogy megírják/megírjátok helyettem.Én örülök neki, hogy még ha hosszúra sikeredve is, de (aránylag) jól működik.
Meg szeretnék is gyakorolni, mert elkezdett komolyan érdekelni a téma, úgyhogy ha meló mellett úgy lesz időm majd, fogok is foglalkozni ilyennel.
Annyit azért tudnál kiindulási alapként adni, hogy hogy érted a konstans tömböket?Tömböket használtam már, de egy ilyet nem tudom, hogy lehetne tömbbel megoldani:
data[0] = B00000000;
data[1] = B00000000;
data[2] = B00000010;
data[3] = B00000000;
data[4] = B00000100;
data[5] = B00000001;
Új hozzászólás Aktív témák
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest