Hirdetés
- Honnan kapták a nevüket? Ethernet, Pentium, Intel és a „bug” sztori
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Karácsonyra csináltam egy egyszerű gyerekjátékot a fiamnak.
Arduino nano alaplap, DS3231 rtc, TM1637 piros clock display. Alapvetően azért, mert rá van gerjedve minden olyan elektronikai eszközre amin van kijelző (mikró, tv box, mosógép...), és természetesen meg is támadja ezeket, és nyomkodja a gombjait.
Szóval összedrótoztam amit kell, 2 cellás power bankot használtam tápnak, betokoztam, az előlap kapott 6 különböző színű gombot. Alapjáraton mutatja a pontos időt (óra:perc), de a gombok külön kunsztokat raknak a kis kijelzőre (pl kígyó megy körbe, elszámolás 100-ig, villogás, hőfok kijelzés - RTC chipen van hőszenzor, ilyesmi). Gombnyomáskor egy egyszerű buzzer csipog.Szeretném továbbfejleszteni, tennék bele valami zenelejátszást, és a gombok nyomására különböző gyerekdalok is szólnának. Van erre valami ajánlott modul? A zenék mondjuk egy 1 gigás microSD kártyán lennének. Hangszórónak valami kis pár wattos cuccra gondoltam, erősítő nélkül (akár bontanék valami pc speakerből, esetleg mobiltelefonból)
Ilyesmiket találtam erre a célra, de nem tudom melyik lenne célszerűbb: DFPlayer mini, GPD2846A, WTV020
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold