- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3DMark 11 eredmények
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robohw
aktív tag
válasz
zsolti_20 #12244 üzenetére
"Valaki azt mondja ellehet adni minden gond nélkül, valaki azt hogy nem. "
Azt szerintem senki nem mondta, hogy nem lehet eladni. Csak azt mondták, közöttük én is, hogy ÚGY nem lehet, ahogy te szeretnéd.
Nem tudom, mi nem világos abban, hogy csak akkor adhatod tovább, ha mellékeled a teljes forráskódot is, a licensszel együtt?
Ez ugyanis a GPL lényege.
Ha ez neked megfelel és van olyan hülye, aki emellett is fizet érte, akkor jól jártál, ha meg nincs, akkor "úgy" jártál.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest