Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyo72
csendes tag
Na de amiért ide tévedtem a fórumra.
Elsőként tisztáznám, hogy halmozottan hátrányos helyzetben vagyok.
Sem az elektronikához, sem a programozáshoz nem értek, csak nagyon-nagyon alap szinten.Mint fentebb írtam nekem is pont ilyen lapom van, az alapja egy Arduino MEGA2560. Ehhez csatolnék egy 433MHz-es adóvevő, [link] vevő oldalát. Az adó egy Pro Mini-re van kötve. A probléma, hogy a vétel csak közvetlen közelről működik, akkor is ritkán sikerül (antenna is van a cuccon). Ugyan ez a felállás UNO-ra kötött vevővel tökéletesen működik, több szoba, fal távolságból is. Kipróbáltam már több lib-et, kom. sebességet, de semmi, egyszerűen nem megy.
Most egy öszvér megoldásra gondolok, hogy ha már úgy is itt van a lapon egy ESP8266, akkor arra kötöm, a vevőt és ha működik, a vett adatokat átküldöm a Megának.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Sem az elektronikához, sem a programozáshoz nem értek, csak nagyon-nagyon alap szinten.
ekkold