Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyo72
csendes tag
Na de amiért ide tévedtem a fórumra.
Elsőként tisztáznám, hogy halmozottan hátrányos helyzetben vagyok.Sem az elektronikához, sem a programozáshoz nem értek, csak nagyon-nagyon alap szinten.
Mint fentebb írtam nekem is pont ilyen lapom van, az alapja egy Arduino MEGA2560. Ehhez csatolnék egy 433MHz-es adóvevő, [link] vevő oldalát. Az adó egy Pro Mini-re van kötve. A probléma, hogy a vétel csak közvetlen közelről működik, akkor is ritkán sikerül (antenna is van a cuccon). Ugyan ez a felállás UNO-ra kötött vevővel tökéletesen működik, több szoba, fal távolságból is. Kipróbáltam már több lib-et, kom. sebességet, de semmi, egyszerűen nem megy.
Most egy öszvér megoldásra gondolok, hogy ha már úgy is itt van a lapon egy ESP8266, akkor arra kötöm, a vevőt és ha működik, a vett adatokat átküldöm a Megának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Honor 200 Pro - mobilportré
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- PlayStation 5
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14 M4 Max (14C/32C)/36GB/1024GB
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) Recertified, új, több db
- Eladó billentyűzet csomag!
- WD Red Pro 6TB (WD6003FFBX, 7200rpm, 256MB, CMR) 353 nap futásidő - garancia: 2028.02.29ig
- MacBook Pro Retina 13" M2 Chip 16GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest