- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Az MFRC522 modul használatánál ez a gond:
[link]
"Inverted access bits did not match!"
Az NRF24L01 modulnál pedig hibásan kapja meg az üzenetet pl Hello World helyett
@ello World vagy H!llo Wor d stb..
Sd kárty modulnál pedig a fájlok listázásánál nem listáz mindent csak pár filet és tovább is ugrik.
A modulok zavarják egymást. Nincs probléma ha egyesével használom őket, sőt még akkor sem ha a kettő modult használok, bár akkro már kell az sd kártya olvasó modul MISO lábára egy 330ohm ellenállás. Ha pedig mind a 3 modul csatlakoztatva van akkor zavarják egymást, hiába adtam meg, hogy mikor legyen LOW és HIGH az adott láb.
Szerintem két SPI modulnál többet nem támogat az arduino ez a probléma. Hiszen szeparáltam őket hardveresen és szoftveresen is. Az egyedüli megoldás az volt, hogy az NRF modult egy másik arduino modulhoz csatlakoztattam, bár jó kérdés, hogy ez továbbítani tudja vagy sem a fő modulnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- One mobilszolgáltatások
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos cigaretta 🔞
- Filmvilág
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Társasjáték topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Samsung Galaxy Buds 3 Pro fülhallgató
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest