Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Az MFRC522 modul használatánál ez a gond:
[link]
"Inverted access bits did not match!"
Az NRF24L01 modulnál pedig hibásan kapja meg az üzenetet pl Hello World helyett
@ello World vagy H!llo Wor d stb..
Sd kárty modulnál pedig a fájlok listázásánál nem listáz mindent csak pár filet és tovább is ugrik.
A modulok zavarják egymást. Nincs probléma ha egyesével használom őket, sőt még akkor sem ha a kettő modult használok, bár akkro már kell az sd kártya olvasó modul MISO lábára egy 330ohm ellenállás. Ha pedig mind a 3 modul csatlakoztatva van akkor zavarják egymást, hiába adtam meg, hogy mikor legyen LOW és HIGH az adott láb.
Szerintem két SPI modulnál többet nem támogat az arduino ez a probléma. Hiszen szeparáltam őket hardveresen és szoftveresen is. Az egyedüli megoldás az volt, hogy az NRF modult egy másik arduino modulhoz csatlakoztattam, bár jó kérdés, hogy ez továbbítani tudja vagy sem a fő modulnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Apple MacBook
- Őszköszöntő hardverkeverék
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Horgász topik
- Vírusirtó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Las Vegasban hazárdírózhat a Tesla Robotaxi
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- ASUS ROG Strix G15 Gamer Laptop újszerű állapotban, dobozával.
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó egy XMG P406 laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest