- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi hangfal építés
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Gigabyte alaplap topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Igen. Van egy a madárban, meg egy a telefonban. Legalábbis a komolyabbak a telefont/tabletet használják interfésznek.
Az egyszerűbb, nem autonóm drónoknál ez nem szempont, mert nincs bennük autópilóta.Amúgy azt megfigyeltem már, hogy nem mindig pontos a visszatérés: előfordul, hogy két méterrel a helipad mellett akar leszállni. De csak most ebből a beszélgetésből esett le, hogy lehet nem kéne mozognia a vezérlőnek és akkor nem borul a relatív koordináta rendszer. De igazából csak találgatok, fogalmam sincs hogy működik.
Csak eddig sehogy se tudtam magyarázni mi nem sikerült neki ilyenkor.
De precíziós (kamerával segített) leszállás nélkül se téved 2-3 métereket, szóval biztos van benne vmi turpisság. Nem hinném, hogy a madár értékének a felét csak a gps vevő tenné ki. Sőt, nagy összegben mernék fogadni rá, hogy kommersz vevő van benne ugyanúgy, mint bármely naviban.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest