-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Megjött az Esp32-cam boardom, és most szembesültem a ténnyel, hogy nincs hozzá ftdi programozóm (na jó, ez túlzás, csak gondoltam megoldom, ahogy szoktam): eddig jól elboldogultam nélküle, egy arduino uno-val szoktam programozni, amit kell, de ennek ugyebár 3.3V kell, és nem szeretném megsütni idejekorán... Meg tudom oldani ellenállásosztóval, meg 3.3V táppal, vagy vennem kell egy programozót? Tudtok ajánlani olyat, ami kimondottan 3.3V lapokhoz való? Esetleg belföldről, hogy ne kelljen rá 2 hónapot várnom?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Ingyenes az Epic Store-ban a Figment 2: Creed Valley és a Sky Racket
- Gumi és felni topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- E-roller topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest