Hirdetés
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250 #11448 üzenetére
És csak két db. 1838 IR receiver és egy sima IR led kellett hozzá, semmi külső elektronika.
Egyelőre még csak tech demo, és sokat kell még csiszolni, hogy pontosabb legyen, össze kell majd válogatni érzékenység szerint a receiver-eket, mert kicsit félrehord.
Végül dobtam a saját protokollt, és írtam egy lib-et, ami a LEGO Power Function led remote protokollt implementálja (ha szeretne valaki Esp8266-tal LEGO Power Function-t távirányítani, szóljon). Az már annyira gyors és robusztus, hogy gyakorlatilag nincs hibás átvitel (két napig teszteltem, és egyetlen hibásan átvitt karakter volt csak).
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mafia: The Old Country teszt
- Renault, Dacia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Micro Four Thirds
- Milyen SSD-t vegyek?
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Logitech PRO X TKL (Rose) Vadi új, bontatlan, számlával - garanciával
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest