Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- BIOS topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóhifi
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Megérkezett a 6.5 dolláros ESP32 CAM modulom:
https://www.banggood.com/Geekcreit-ESP32-CAM-WiFi-Bluetooth-Camera-Module-Development-Board-ESP32-p-1443851.html?rmmds=search&cur_warehouse=CNAzt nem mondanám, hogy szuper a kamerája, de kevesebb mint kettőezer Ft-ért mit vár az ember.
Az ESP32 modul teljesen OK. Azok a kivezetések, amik a camera modult kezelik, ki sincsenek vezetve, de nekem így is marad elegendő GPIO. A lap hátulján van egy SD kártya hely, azt még nem próbáltam, remélem az is működik.A kamera: hát.... gyengécske.
Nálam vízszintes csíkok is vannak benne, azt még nem tudom, hogy a kamera hibája, vagy más. A felbontásokhoz a mért fps-ek:
1600x1200 : 0.2 fps
800x600 : 1 ffps
320x240 : 3 fps
160x120 : 8-10 fpsÖsszességében kettőezer Ft-ért kaptam egy ESP32 lapot SD slottal, kamerával együtt. Ez azért ugye elég jó ár! Egy UNO is önmagában alig kerül kevesebbe.
Ha a kamerát nem akarjuk használni (eldobjuk), akkor is nagyon jó árért kaptunk egy ESP32 lapot, ráépített SD card slottal
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- BIOS topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- E-roller topik
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest