- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Acer Predator Helios Neo 16S AI: szálkásítás után
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
ecaddsell #10932 üzenetére
Ezt a MECHANIC-ot láttam ugyanezzel az összetétellel tégelyes kiszereléssel olcsóbban, akkor az jó lesz.
Jártam olyan helyen, ahol smd nyákokat gyártottak, és ott is gond volt a beszáradás, pedig hűtőben tartották. Nálam ez különösen fontos kérdés, mert keveset használok hosszú idő alatt. Szóval ha fluxot keverek hozzá amikor már besűrűsödött az nem jó? A friss fluxtól tapad, hígabb lesz, az a kérdés, hogy be tud-e hatolni a friss flux a szemcsék közötti sűrű régi flux helyére egyszerű keveréssel. Esetleg melegíteni is lehet, az biztos segít. Az én forrasztózsírom biztos van vagy 20 éves, és semmi baja, ugyanolyan állagú és működőképes mint amikor vettem, a forrasztóón szemcsék sem változnak, tehát így örökre működhet egy tégely paszta.
Ja, és offtopic kéztisztító krémmel volt az, hogy nagyon besűrűsödött, és folyékony szappannal kevertem össze, teljesen tökéletes lett, lágy krém állagú és tökéletesen tisztítja a kezet.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- új aktiválatlan Apple Watch Series 9 GPS 41mm csillagfény alumíniumtok 1 év Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- FUJINON XF 16-55MM F2.8 R LM WR OBJEKTÍV
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest