- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
ecaddsell #10932 üzenetére
Ezt a MECHANIC-ot láttam ugyanezzel az összetétellel tégelyes kiszereléssel olcsóbban, akkor az jó lesz.
Jártam olyan helyen, ahol smd nyákokat gyártottak, és ott is gond volt a beszáradás, pedig hűtőben tartották. Nálam ez különösen fontos kérdés, mert keveset használok hosszú idő alatt. Szóval ha fluxot keverek hozzá amikor már besűrűsödött az nem jó? A friss fluxtól tapad, hígabb lesz, az a kérdés, hogy be tud-e hatolni a friss flux a szemcsék közötti sűrű régi flux helyére egyszerű keveréssel. Esetleg melegíteni is lehet, az biztos segít. Az én forrasztózsírom biztos van vagy 20 éves, és semmi baja, ugyanolyan állagú és működőképes mint amikor vettem, a forrasztóón szemcsék sem változnak, tehát így örökre működhet egy tégely paszta.
Ja, és offtopic kéztisztító krémmel volt az, hogy nagyon besűrűsödött, és folyékony szappannal kevertem össze, teljesen tökéletes lett, lágy krém állagú és tökéletesen tisztítja a kezet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VoIP telefonálás
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingatlanos topic!
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest