- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
ecaddsell
üzenetére
Ezt a MECHANIC-ot láttam ugyanezzel az összetétellel tégelyes kiszereléssel olcsóbban, akkor az jó lesz.
Jártam olyan helyen, ahol smd nyákokat gyártottak, és ott is gond volt a beszáradás, pedig hűtőben tartották. Nálam ez különösen fontos kérdés, mert keveset használok hosszú idő alatt. Szóval ha fluxot keverek hozzá amikor már besűrűsödött az nem jó? A friss fluxtól tapad, hígabb lesz, az a kérdés, hogy be tud-e hatolni a friss flux a szemcsék közötti sűrű régi flux helyére egyszerű keveréssel. Esetleg melegíteni is lehet, az biztos segít. Az én forrasztózsírom biztos van vagy 20 éves, és semmi baja, ugyanolyan állagú és működőképes mint amikor vettem, a forrasztóón szemcsék sem változnak, tehát így örökre működhet egy tégely paszta.
Ja, és offtopic kéztisztító krémmel volt az, hogy nagyon besűrűsödött, és folyékony szappannal kevertem össze, teljesen tökéletes lett, lágy krém állagú és tökéletesen tisztítja a kezet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- VoLTE/VoWiFi
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bestbuy játékok
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -50% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- 100/100 - 0 Perc! WD BLACK SN850X 4 TB NVME SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ekkold