- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robohw
aktív tag
"A mikro ugyan az rajta, csak a körítés más. Én is megszívtam már vele. A regulátora pl annyira jó minőségű, hogyha 12 voltot ráengedsz megég."
A körítés nagyjából kimerül egy feszstabban és egy USB-serial illesztőben.A többi lényegében már csak a nyák + LM318.
Nekem eddig semmi bajon nem volt velük, pedig eredeti még soha a kezemben sem volt, mindig a kínai klónokat vásároljuk, ráadásul különböző forrásból. Tekintve, hogy az árkülönbség kb. 4-szeres a klónok javára, ez a jövőben is így marad.
A klónokon jellemzően ch340g van, ezekre én - egyelőre - nem panaszkodhatok. A feszstabbal sem volt még gond. Utóbbi természetesen feladatfüggően terhelődik, jellemzően 7.5 vagy 12 volttal vannak meghajtva.Itt egy részletekbe menő összehasonlító írás (klón vs eredeti (UNO)):
https://darkbluebit.com/arduino/real-vs-clone-2/
Itt pedig a klónok kompatibilitásáról néhány értékes megállapítás:
https://arduino.stackexchange.com/questions/71/compatibility-between-arduino-and-arduino-clones
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest