Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egér probléma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaPedite001
csendes tag
minden egyes pillanatban annyira tökéletesen gördülékeny a működés, amit egy meg-megdöccenő androidos telefon sem tud megismételni
Nálam jobban aztán senki sem utálja az Apple-t meg az iPhone-t, de ebben van igazság, az androidos részében legalábbis mindenképpen.
Nemrég váltottam S10-ről S23-ra, nem lehet mondani, hogy nem volt több generációs ugrás, és azt nyilvan elfogadtam, hogy egy több mint 5 éves S10 már nem lesz olyan smooth, meg röccenés mentes, de azt nagyon meglepődve tapasztaltam, hogy az S23 sem az, hiába a bivaly erősnek kikiáltott 8 Gen 2, tesztekben is tökéletes animációkat irtak, teljesen gördülékeny működést, ehhez képest pörget az ember egy sima Facebook hírfolyamot és végig - ha minimális is, de - vannak benne röccenések l, ahogy mozog felfelé a tartalom.
Hihetetlen, hogy ezt még mindig nem sikerült kiküszöbölni.
És ugyanez volt más típusoknál is, Huawei-en, Xiaomi-n.
Aki mást mond, az vagy hazudik, vagy nem érzékeli ezeket, de olyat én még nem láttam androidon, hogy tökéletesen gördülékeny működés és szerintem nincs is még egyelőre ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Battlefield 6
- Milyen egeret válasszak?
- Könyvajánló
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest