Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- Apple MacBook
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
őstag
válasz
kalmandi #2779 üzenetére
Quad Lock és annak különböző veriánsaival szemezgetek mert napi szinten használom a kerékpárt és zsebben és táskában se tudom biztonságosan tartani. Illetve mivel túrázunk a kerékpárral szoktam a GPS-t is használni. Csak hát az ár olcsóbb verzióban 20.000Ft körül van egy tok plusz konzol drágább 30-40.000 körül mozog. SKS és Spigen nem gyárt tokot 16 Pro-ra így az ő konzolos verziójuk nem játszik. Próbáltam olyat mint a KLS-nek van hogy négy oldalról szorítódik rá a telefonra egyrészt töri a sarkokon az üvegfóliát másrészt mivel böszme nagy kamera sziget kialakítása van emiatt el tart a konzol felfekvő felületétől a kamera sziget. Így ezek a tartók kisebb kamera szigetű telefonokhoz való
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- Battlefield 6
- Android szakmai topik
- Autós topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest