Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
Instabil #1947 üzenetére
Igen tudom, lesz is, de várom, hogy a SZÉP kártyára megérkezzen a pénz, abból lesz majd szemüveg.
Több bajom is van és minden lassan romlik, a látásom is és könnyen hozzászokok a rosszhoz. Amikor elmentem a szemészhez és panaszkodtam (Budapesten van és a legjobbnak mondják, de ő sem hallott a PWM érzékenységről, viszont meghallgatta amit mondtam), rakott elém optikákat és amikor a megfelelőt tette elém, azt mondtam, hogy azt a rohadt, ez a valóság, ilyen éles!?
#1946 TechN7ne: Sajnos ez ilyen orosz rulett, hogy mit kapsz. Nekem a kardiológus kérte az Apple Watch-ot, de ugye az Androidos telefonnal nem megy, szóval úgy voltam vele, hogy lesz ami lesz, max nem nyomkodom a telefont annyit, az egészség fontosabb. Szerencsém volt most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- Milyen NAS-t vegyek?
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Medence topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Hobby elektronika
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest