- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kompakt vízhűtés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
Viktor0610 #101399 üzenetére
+1
-
-
Schuby
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C #101396 üzenetére
Egy kis segítség kéne nekem. van egy lenovo a 376 om ami totál megkattant. újra kéne rakni az egészet de nekem se időm se kedvem se szaktudásom nincs hozzá. letöltöttem hozzá elvileg mindent ami kell, gyári rom, meg hozzá a PC-s szoftver. Ne strapáljuk egymást gyári visszaállítással, mert a kis robot hanyatt esik és piros X van rajta, ezt már kipróbáltam. Lelkes amatőrök kíméljenek, a többi jöhet priviben
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
rabtibus #101394 üzenetére
van valamilyen mentésed a rendszerről? (kell a data particio is) Van valamilyen custom recovery telepítve? Én recoveryből kezdeném egy factory resettel, de ugye ez is ledarálja a datat, kivéve ha twrp d van mert akkor megoldható a az FR, format data nélkül is.
Viszont lehet hogy csak a gyári rom újra felhúzása fog segíteni.
-
rabtibus
tag
Sziasztok !
Kellene egy "kis" segítség, azt hiszem megadta magát a telefonom (Lenovo A760)
Megcsörrent kb. 2másodpercig (gondoltam valaki megcsörgetett) de mikor meg akartam nézni ki keresett, kiderült hogy semmit nem tudok csinálni vele. Semmire nem reagál, ha bedugom töltőre akkor alul villog a három ikon (mintha indexelne - olyan sűrűséggel).Valaki találkozott már ilyen hibával, mi lehet a megoldása ???
Kellenének a telefonban lévő adatok telefonszámok ...Kérném a segítségeteket.
Üdv
-
tokyo2
tag
válasz
zolipapa66 #101392 üzenetére
Akkor az eredetit is hadd idézzem meg:
Kern András: Kortesbeszéd
Kedves Pentések, kedves Pentésnők, tisztelt Szelényeink, Matláfok!
Engedjék meg, hogy a Hanarvekényési Pörge-mörge részéről így elpüfélhessem Önöknek a Hanarveknyésiek szívből jövő sunyáit.
Meggyőződésem, hogy e mostani bélgamáción nyílvánosan is elpotálhatjuk, hogy noha a vronyás idén szilanyásként jött, a gárzaki mégis elegendően telmekós, és már herfel a dumó, elvtársak. Idén már zselenyákkal pötéltük a poslát, a posla bényét, és a poslabényen belüli rugányt. Nem hiába zodáltuk a dernyét. Rogodásaink, zögördéseink most már végre kumálnak.
A magam részéről kifetyélhetem, hogy nem doláztuk el a herfelést, eleget tettünk a harmadik szusonkó meléinek, így aztán bízvást számíthatunk tilmanóra és egy kevés poslára is. A posla bénye idén talán kevesebb lesz, mint tavaly, de felgyumáltunk helyette elegendő bélges menát. Ezen a téren nincs, és nem is lehet palizsánkos bélganyáz vagy bármi féle selga-velga.
A dölmenés, a következetes dölmenés folyik tovább, és ebben a KISZ-szervezet is vetlás. Vetlás, mert a hanarveknyésiek érzik a tocsolákban rejlő folonyát. Innen ígérjük, hogy gereten lesz a durmák, a bolonyként vezéljük a csumót, és nem engedjük a podolcs lenyán.
Erről a helyről is felnyihorlunk, és furákkal élünk a legmagasabb szedál felé, vezélje keresztül a Pörge-mörgeiek dödéjét. Mert mi büszkék vagyunk a dödénkre. Ez a döde a mi dödénk. Ahogy azt Töcsek, a nagy Pöde mondta: Inkább ma több döde, mint holnap még kevesebb pumó, elvtársak.
Végül köszönöm, hogy fölszügyélhettem a dézermannt, és kívánom az egész bélgamációnak, hogy még nagyon sokáig desledonyáljon a ribán.
Éljen a bedő, éljen a törentárpödle, éljen a tonásmenásvekernye, éljen a nyefke.
Köszönöm.
-
zolipapa66
tag
Mosstann míínekk szoppassátok ötet??
-
trebrona
nagyúr
válasz
WOT-H-A-C #101390 üzenetére
Miért, angolra egész korrektül fordít:
A quarter of an hour nyersratylit posvásztjuk the gönyézdével while csurmot no violence during the vatyekot megdicsikicseljük. Holly megpicskázzuk nicely, and knead the nyesedékből csulmákat small, these are the koshadtba. Meanwhile, at the pocadékot peccsentjük, while leaving the ratylit slottyanni. Tüttyölni will only start when you have good vatyálós. The lesolyvasztjuk Pesek, then only röttyengetjük milled odakaphat soon. Finally, the Celt suttyonyos Petre belebibározzuk 4 Oleje csikmányba then összegyöröszjézzük well. We wait until the edges are not tockosodik and rádurungoljuk the cihátát.
-
WOT-H-A-C
veterán
Most tuti forognak a szemei!!! Hogy köpködhet a gúglí fordítóra!!!
-
-
beg
veterán
válasz
#41187328 #101381 üzenetére
vifocal.com Kingzone Jerrypaul
A nyersratylit fertályórát posvásztjuk a gönyézdével, míg csurmot nem erszt, közben a vatyekot megdicsikicseljük. Szépen höllyén megpicskázzuk, a nyesedékből pedig apró csulmákat gyúrunk, ezek kerülnek a koshadtba. Közben a pocadékot meg peccsentjük, a ratylit pedig hagyjuk slottyanni. Tüttyölni csak akkor kezdjük, ha már jó vatyálós. A pesét lesolyvasztjuk, aztán már csak röttyengetjük, mart hamar odakaphat. Végül a suttyonyos petrecelt belebibározzuk a 4 ölej csikmányba majd jól összegyöröszjézzük. Várunk amíg a széle be nem tockosodik és rádurungoljuk a cihátát.
-
aytukabozs
addikt
válasz
wwenigma #101373 üzenetére
mondjuk egy Huiteng Communication Equipment CO.,Ltd.-nek nem tudom egyáltalán el kell e hinni hogy valóban sanyi az az érzékelő
részemről már annak is örülök hogy a klónok után elkezdtek saját formatervvel dolgozni(#101382) dudikpal
a vifocal reklámembere és kínai, nem feltétlen érti mit akarsz (bár gondolom google fordítót azért használ), csak ajánlgatni akar...
Ja a backorder az az hogy nincs is nekik, de majd lesz...
-
-
Pogika
aktív tag
válasz
gery2k14 #101351 üzenetére
Nem lesz bajod vele, játèkra tökèletes, modern combat 5 ès world of tanks blitz akadásmentesen fut rajta, de ekkor èrezhetően fűt is a telò, de ez nem befolyásolja a működèsèt egyátalán.
Negatìvuma nem otg kèpes. Tèrerőben pedig jobb mint a neòm volt.
Ja a kamera szerintem nem rossz, bár èn ebben laikus vagyok, nekem elèg amit tud, a neo- val ellentètben jobb a led vakuja sötètben is tudtam használni. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
aytukabozs #101369 üzenetére
-
viktorke
csendes tag
Esetleg valami olyan telefon kereső oldalt nem ismertek, ahol a dual-sim-en belül is lehet keresni standby és active között?
Köszönöm!
-
aytukabozs
addikt
válasz
RVR400 #101368 üzenetére
Naja, volt nálam pár napig egy Landvo L550, ami összességében -az árát is nézve- nem egy rossz olcsófon. (Ha jól emlékszem mintha nálad is megfordult volna már ilyen)
Na ebben is egy IMX219 érzékelő volt, de semmivel sem csinált jobb képeket mint anno az UMI S1-em a noname kamerájával. -
RVR400
veterán
válasz
janaman01 #101365 üzenetére
Mindenki többet vár tőle, de a legjobban pl az Xperia SP-ben lehetett "promózni", hogy mennyire foscsomó. Este szobában, éjjeli lámpa mellett bármelyik gagyi kínai jobb képet csinál még kevesebb megapixellel is. Az f1.8 és2.0 meg parasztvakítás, mivel tényleg csak akkor csinál értékelhető képet, ha van elég fény, kevés fénynél bármi olcsóbb jobbat lő. Lehet, hogy szoftveresen lehetne rajta javítani, mert inkább legyen sötétebb a kép, de ne olajfestményt nézzek...
-
janaman01
addikt
Dluinet: mielőtt bármelyik mellett is döntesz , és valóban fontos a jó kamera, fontos hogy keresgélj a kiszemelt telóró review ket....azaz olyan leirásokat ahol vannak belinkelve teljes méretű fotók, amik azzal készültek...a leirásokban szereplő számok mpx ek stb semmit nem érnek...
-
janaman01
addikt
válasz
Dluinet #101361 üzenetére
"Üdv,
5" vagy alatti telefont keresek, 25-35e Ft közötti kategóriában, jó kamerával.
Tudnátok valamit ajánlani, lehetőleg ismert márkák közül? (xiaomi, Lenovo.stb)"Válaszoltam is...más is...ajánlottak is.....a kitétel a jó kamera volt ha jól értelmezem nemde?....
Végülis a niburu is ismert
Döntsd el mit akarsz és utána kérdezz...ne össze vissza kapkodj... -
janaman01
addikt
válasz
RVR400 #101347 üzenetére
A valóság az hogy már lassan a 4 gigások jönnek...ha már itt tartunk....de nem azért irtam, hogy kevés hanem mert m@r kinomban nem tudtam mit irni rá ....30 körül mit akar? És még bekérdez hogynem kevés az 1giga?.......
Meg haggyuk már ezt a jiayu...témát az f1 ben is 2 volt....
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #101356 üzenetére
Akkor Te is 6572-t néztél, azé' lett Mali400.
Amúgy tényleg ideje lenne dögleni.
-
papeti01
senior tag
válasz
cs.zs. #101310 üzenetére
Nem szívok én mellre semmit!
Remélem jól írtam
Amúgy pedig, ide küldtek érdeklődni egy másik topikból, hogy ha kínából szeretnék rendelni telefont itt érdeklődjek. A "németországba" pedig gondoltam, hogy helyes és egyértelmű, ha a mondatban van a Xiaomi is, azaz a tárgy, amit máshonnan nagyon nem is lehet beszerezni, illetve maga a topik is -bár nem olvastam vissza az egészet- arról szól, hogy melyik kínai oldalak vállnak be dual simes, illetve egyéb kínai telók beszerzésével kapcsolatban.
Egyébként egyetemet végeztem, bár a nyelvtan sohasem volt az erősségemPísz!
-
aytukabozs
addikt
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #101352 üzenetére
MTK6572 van mindkettőben...
Látom, közben megelőztek.
-
beg
veterán
válasz
aytukabozs #101352 üzenetére
Mali-T760MP2 lesz az
Mindkettőben ugyanaz a soc. -
dudikpal
senior tag
Mai gyors kérdés:
Elephone P7000 vagy LENOVO K3 NOTE?
A teljesítmény, és az akku számít leginkább.
Azt nem látom, hogy a lenovoban milyen gpu lehet, illetve hogy azzal gyorsabb e az elefántnál.
Akksiban az elefon jobb, no de ha az is kamuzó, mint a legtöbb csinafonos, akkor viszont megint a lenovo lenne a jobb.
Ezért is kérdezlek benneteket, hátha tudtok ebben segíteni. -
gery2k14
tag
45K FT (Áfával,bruttó) milyen telefont ajánlotok? Nemsokára vennék telefont játékra használnám de az Elephone-n kivül nemtaláltam más választ. Elöre köszi
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Dluinet #101341 üzenetére
Ezt attól kérdezd aki használni fogja!!Mire fogja használni? Bőngészés, FB, FB messenger, Viber... ha ezek közül 3 rendszeres használatban van, akkor lehet, hogy elkéne gondolkodni a 2 giga ramon, főleg ha hosszabb távra tervezel. Én személyszerint sosem vennék telefont 2 giga alatt, de ez az én fétisem, én azt vallom minnél több annál jobb.
Most nem mennék bele az android ramkezelésébe, hogy hogyan működik, ha nem gond.
Viszont vannak itt olyan kollégák akiknek adok a véleményére és vígan elvannak az 1 gigával is... Tehát ez is felhasználás függő normális esetben.
-
válasz
aytukabozs #101336 üzenetére
Mi az a 1/4-es verzio?
-
aytukabozs
addikt
-
válasz
aytukabozs #101331 üzenetére
egész jó, csak az ára $190
-
gery2k14
tag
Most Chigonnál kikell választania Fedexet vagy az ár már tartalmazza?
-
aytukabozs
addikt
válasz
Dluinet #101328 üzenetére
Ennyi az össz kitétel?
Max. 5 coll, és jó fotóapparát?A ZTE V5 5 collos, de az egyik legkisebb készülék ekkora kijelzővel,
chigonnál (is) már csak a kistesó van, magyar áfa elkerülős fedexes küldéssel 138$.
Ha a HW elég akkor mindenben tudja azt amit keresel.(ez a gyári app, külső alkalmazásokkal még jobb képeket csinál.)
(#101330) janaman01
Há' mé'? Há' nem?
Há' de! -
janaman01
addikt
válasz
aytukabozs #101329 üzenetére
-
aytukabozs
addikt
-
Üdv,
5" vagy alatti telefont keresek, 25-35e Ft közötti kategóriában, jó kamerával.
Tudnátok valamit ajánlani, lehetőleg ismert márkák közül? (xiaomi, Lenovo.stb) -
bupemko
senior tag
Jiayu F2-höz CWM-et tud valaki? Google Play rajta volt gyárilag, de OTA update után elmúlt... Próbáltam valami kínai csodával visszavarázsolni, de a Play Services állandóan leáll, nincs címjegyzékben sem Google kontakt, Gmail szinkronizálás sem megy, csak alkalmazásokat tudok telepíteni...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #101321 üzenetére
sikerült életre keltenem, de még mindig nem tudok a kedves guglihoz csatlakozni
de play és társai van a telón, szóval gondolom a framework is fent van
-
viktorke
csendes tag
Üdv,
4,5-5" okostelefont keresek, 50-100e Ft közötti kategóriában, dual activa sim-es üzemmóddal.
Tudnátok valamit ajánlani, lehetőleg ismert márkák közül?Várom válaszotokat,
Köszönöm, Viktor -
cs.zs.
veterán
Én efox-shop.com-ról rendeltem Németországból (decemberben, Cubot S208 , 99 Euro volt) , az 5-ik munkanapon megérkezett a cucc, ajánlom másoknak is - Xiaomi nincs. Most márciusban az eu.banggood.com-ról (Anglia) rendeltem egy Cubot S222-t 124,56 dollárért (a lehető legrosszabbkor, cirka 300 Ft volt a dollár), ez a 13-ik munkanapon (17-ik naptári nap) érkezett meg, kicsit sokallom, de ettől még ajánlom másoknak is, Xiaomi itt sincs. Coolicool.com-ot favorizálják sokan, ám ott ha az adott telefonnál rákattintasz hogy német raktárból induljon, már nem olyan vonzó az ár.
Az általad linkelt "üzletről" sosem hallottam - de persze ettől még lehet jó.Üdv
Zs -
jemy
tag
sziasztok!
érdeklődnék, hogy a hotmid.com mennyire megbízható oldal?
köszi. -
cs.zs.
veterán
válasz
#79335424 #101308 üzenetére
Teljesen általánossá vált az általános iskolát épphogy elvégzők fórumozása, és amikor azt látom hogy le töröltem a kijelzőt , vagy Samsung-al csinálok ezt-azt, vagy hogy egy boltba vettem a telefont, akkor nekem már nem egyértelmű, hogy mire gondolt ezzel a kérdéssel. Sajnos feltételeztem, hogy akár le is hagyhatott egy n betűt a végéről. Ez nem Őt minősíti, nehogy mellre szívja a dolgot, hanem sajnos az átlagos fiatalságot.
Én ötös voltam magyar nyelvből (is), engem nem kell oktatni. -
törölt tag
válasz
dudikpal #101306 üzenetére
+1
Ált isk.
Hova szeretne rendelni? -> Németországba = németországi címre.
Honnan szeretne rendelni? -> Németországból = németországi címről, vagy németországi boltból. Ebben az esetben még lehetne kérdés, de amit kérdezett, azt sztem sem lehet másképp érteni.Szerk: lekéstem
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
ha Németországba szeretnék xiaomit rendelni melyik weboldalt ajánlanátok?
Köszi
-
nyisziati
veterán
válasz
kisda #101295 üzenetére
Nem tudsz vele mit csinálni, ilyen. Az enyém is egy gigás, de valamilyen jótét lelkek megtoldották 512 mega swappal, így bőven elég mindenre (így jött a kínai gyár német lerakatából a teló). Javaslom, nézz utána, hogyan tudsz te is felhegeszteni még ennyi swapot a telódra.
-
feripalijani
csendes tag
Üdvözlet! Az lenne a kérdésem, hogy ti mel iket választanátok?
Cubot S168 -VS- iNew V3C . Mennyire számít, hogy Kitkat vagy Jelly Bean?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- CNC topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest