Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
Probalkozzal itt: www.bambuy.es
-
Jakuu
őstag
-
törölt tag
Ha megfelel vmelyik Zopo, akkor zopomobile.eu. Ha jól tudom, akkor Német a központ, de a cucc Zaragoza -ból jön. Bár ennek nincs túl nagy jelentősége, mert a készleten levő cuccot két napon belül (plusz hétvége) bármelyik EU -s országba kiszállítják.
Egyébként meg vazzzzeee a Barca -ért! Ha csuklanál, akkor én voltam. Claro!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
GIJoe
addikt
Szerintem szép képet csinál, mikor nálam volt 4et lőttem vele, minden az asszony van így mutogatni nem fogom, pedig nem vagyok valami nagy fotóművész. Edigitalből megrendeled, van 2 heted h visszavidd hogy nem tetszik, ezt megteheted a webes vásárlásoknál.
Megnéztem a tesztet is, mert van a mobilarénán is, de csak elmegy képeket készítettek vele, ami fura... -
Bagira01
veterán
Etotalk-on is ott a 3G támogatás.
-
Atomcsirke
aktív tag
Szerintem:
1. Alighanem (szándékos?) elírás
2. Netán valami nagyon belpiacos cucc
3. De az is lehet, hogy egy Chingqunghwang 007-re fröccsöntöttek egy HUAWEI feliratos hátlapot, és mókoltak egy kicsit az oprendszerben is. Minimum 1.000 darabos rendelés esetén akár "GIPSZJAKAB"-bal is feliratoznák...
Ennyiért amúgy, ha tisztességes komponensekből állna, a felirat szerinti gyártótól eredeztetve, még lehet, hogy az anti-tepsifon vonalasoknak (beleértve jómagamat is) egy vállalható igásló lehetne belőle.
-
San398
őstag
-
Ájvé
veterán
-
RVR400
veterán
Nah, Z3 a kézben. Dobozból kivéve:

A gyárilag rajta levő Antut 34000 pontot írt ki.

Kicsit átveri amúgy a tesztprogikat a cucc:Root-ot végigtoltam rajta, anyaghasználata rendben van, a kijelzője az S2 mellett nem éppen a legjobb, de egyébként teljesen rendben van. Bár vicces, hogy az S2-ben most cseréltem a kijelzőt, ami 16 rugóból kijött, szóval nem egy drága mulatság az sem, bár 5.8"-ban nem tudom, hogy mennyibe kerülne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- iPhone topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 650 G3 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

!