- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Philips LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
Probalkozzal itt: www.bambuy.es
-
-
-
Jakuu
őstag
-
törölt tag
Ha megfelel vmelyik Zopo, akkor zopomobile.eu. Ha jól tudom, akkor Német a központ, de a cucc Zaragoza -ból jön. Bár ennek nincs túl nagy jelentősége, mert a készleten levő cuccot két napon belül (plusz hétvége) bármelyik EU -s országba kiszállítják.
Egyébként meg vazzzzeee a Barca -ért! Ha csuklanál, akkor én voltam. Claro!
-
GIJoe
addikt
Szerintem szép képet csinál, mikor nálam volt 4et lőttem vele, minden az asszony van így mutogatni nem fogom, pedig nem vagyok valami nagy fotóművész. Edigitalből megrendeled, van 2 heted h visszavidd hogy nem tetszik, ezt megteheted a webes vásárlásoknál.
Megnéztem a tesztet is, mert van a mobilarénán is, de csak elmegy képeket készítettek vele, ami fura... -
Bagira01
veterán
Etotalk-on is ott a 3G támogatás.
-
Atomcsirke
aktív tag
Szerintem:
1. Alighanem (szándékos?) elírás
2. Netán valami nagyon belpiacos cucc
3. De az is lehet, hogy egy Chingqunghwang 007-re fröccsöntöttek egy HUAWEI feliratos hátlapot, és mókoltak egy kicsit az oprendszerben is. Minimum 1.000 darabos rendelés esetén akár "GIPSZJAKAB"-bal is feliratoznák...Ennyiért amúgy, ha tisztességes komponensekből állna, a felirat szerinti gyártótól eredeztetve, még lehet, hogy az anti-tepsifon vonalasoknak (beleértve jómagamat is) egy vállalható igásló lehetne belőle.
-
San398
őstag
-
Ájvé
veterán
-
RVR400
veterán
Nah, Z3 a kézben. Dobozból kivéve:
A gyárilag rajta levő Antut 34000 pontot írt ki.
Kicsit átveri amúgy a tesztprogikat a cucc:Root-ot végigtoltam rajta, anyaghasználata rendben van, a kijelzője az S2 mellett nem éppen a legjobb, de egyébként teljesen rendben van. Bár vicces, hogy az S2-ben most cseréltem a kijelzőt, ami 16 rugóból kijött, szóval nem egy drága mulatság az sem, bár 5.8"-ban nem tudom, hogy mennyibe kerülne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest