Hirdetés
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
Járókeret #99779 üzenetére
első androidos telefonnak, még 2-3(több?) évre tervezve is, simán vannak vállalható telefonok 150-160$ környékén...
Honor 3c (Huawei)
ez pl.itthonrólstb...
szerk.
(#99782) Járókeret
szerintem is -
-
TedThomas
aktív tag
válasz
Járókeret #92761 üzenetére
Pont előtted beszéltek a Lenovo A328-ról. Az áráért korrekt telefonnak néz ki. A "hülye vagyok" boltban elvileg ki is van állítva és meg is tudod nézni/fogdosni.
-
-
MrChef
aktív tag
válasz
Járókeret #91705 üzenetére
A Kínából történő telefonvásárlásnak vannak kockázatai. Hol kisebb, hol nagyobb. Ha Kínából rendeled, a készülékre plusz terhek rakódnak, ha EU raktárból, azt elvileg megúszod (én is nemsokára rendelek EU-s raktárból), a garancia megint más dolog. Van, akinek nem volt problémája, más a magyar postával szívta meg, szintén más pedig a kínai mellébeszélős szopórollerre került, ha jól veszem ki a hozzászólásokból.
Mivel nem akartam volna 80-100ezer Ft-ot telefonra költeni, csak kb. 40-et, kockáztattam és jól jártam (THL W200S). Édesapámnak is rendeltem egy telót (Jiayu G2F), az is tökjó. De járhattam volna sz@rul is. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone SE 2020 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4441
- iPhone 11 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 82%/p4440
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest