Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
-
trebrona
nagyúr
-
aleister
veterán
válasz
svgyula
üzenetére
Remek, de nincs másik SIM-em.

Tudom, a másik jó módszer, hogy ne kapcsoljam ki a telót.
(#101796) bupemko:
Jééézusom! Azt hittem egy sima beállítás és kész. Állatira nem akartam romolni. Mint írtam, nem értek hozzá, és telefonra van szükségem, nem téglára.
No mindegy...lehet, hogy egyszer rászánom magam erre a romolásra.Köszi a választ!

-
aleister
veterán
Egy amatőr kérdés: a teló bekapcsolásakor mindig figyelmeztetést kapok, hogy az egyik SIM nyílás üres. Ezt nem lehetne valahogy kikapcsolni? A beállítások/SIM beállításoknál néztem, de ott nem láttam rá módot.
Kitkat van a vason.
-
tahepa
senior tag
-
maroni
aktív tag
Sziasztok! Hátha érdekel valakit:http://index.hu/tech/2015/04/15/visszater_a_mobilokra_az_nng/
Üdv Laci -
motocoder
aktív tag
Ingyenes lesz az IGO [link]
-
Joke21
aktív tag
Ha van itt valaki, akinek inew v3 plus készüléke van, az kérem jelentkezzen, kéne egy kis segítség, mert nekem nagyon rossz minőségű képeket csinál a készülék. Köszi
-
aytukabozs
addikt
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
janaman01
üzenetére
azértis pozitiv kicsengésű az a rivju
mert a GPS résznél láb az a 10, és van eme gépben(M52) (a mindkét pletykalap gizi és gizmó szerint internésnöl irányba nyitni kivánó Mlais által meggondoltan) fdd-LTE 800MHz vételi képesség szerintük (meg a shopok szerint), ami kell nékem a jó datához.
Köszi az érdekes (n3+)adalékot miszerint wcdma-800 hiánya okozna (majd) zúgás-búgást két SIM-mel hangvonalon... kezeljük óvatosan az állítást .A pink háttérvilágítás viszont...nekem inkább a hölgyem tapintásakor szimpatikusabb

-
aytukabozs
addikt
Az mindegy hogy ebben intel van nem mtk?
őszintén szólva én még a snapis telóra sem bírtam feltolni a fordított romot,
(mondjuk nem ástam bele nagyon magam, csak lefordíttattam és megpróbáltam rászuszmákolni, sikertelenül, sajnos nagyon kevés időm van mostanában telókkal játszani :/)szerk.:
Meg volt valami hiszti a magyar fordítással is, mintha törölve lett volna...(?) -
Víz Elek
senior tag
Skacok!
Létezik olyan, hogy van egy adott custom romot, ami nem tartalmazza a magyar nyelvet, és valahogy lehetne magyarosítani a romot?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
ekrisztian
üzenetére
Csak francia hont tudtam beállítani címnek...de még nézelődök. Viszont ami érdekes , hogy csak a franciáknál van készlet. Ami folyamatossan fogy, 1-2 db/ nap. Viszont a tulajok semmit sem kaptak csak igérgetést, hogy hamarossan küldik. A francián kívül pedig a legtöbb ország hivatalos asus shopjában nem hogy készleten, de még a palettán sincs a zenfon 2. Nagy valószínűséggel ithon is meg lehet majd venni , de kiindulva a zenfon5 4G majd 90k-s árából, nem fogják olcsón mérni. Mivel a legtöbb helyen még presell így az árat is csak saccolni lehet, de szerintem a leg fullosabb darab 4/64 z3580 450$ kornyeken fog startolni.
-
aytukabozs
addikt
Unatkozóknak egy teszt elemeket max. nyomokban tartalmazó írás egy olcsó nyócmagosról, a szokásos anyósülésről belekotyogós stílusomban

-
janaman01
addikt
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
alexw801
üzenetére
Köszönöm , de nekem a ze551ml re fáj a fogam , abból is a z3580 as soc-al szereltre. Viszont még nagyon kuszák a leírások
551ml ből van ami z3560 (1.8 ghz) el és van z3580 (2.3 ghz) el szerelve. A rom 16/32/64 gb de tárhely is különbözik a különböző típusoknál.
Így van... elsődlegessem a ww és us verziók jók nekünk, de lehet , hogy máshogy is meg lehet oldani.
-
alexw801
senior tag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Az amazon.co.uk árulja az ASUS Zenfone 2 ZE 550ML (2/16 GB) verziót, 3 színben, 196 font áron.
A WW és az US verzió tartalmazza az összes 4G sávot, ami kell, már csak az a kérdés, lehet-e választani a vásárlásnál.http://www.amazon.co.uk/Kidult%C2%AE-ASUS-ZenFone-ZE550ML-Smartphone-Black/dp/B00VP4T506/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1429038099&sr=8-2&keywords=asus+zenfone+2+ze550ml
-
janaman01
addikt
válasz
KurtCobain
üzenetére
csak kivettem a pipát.....

-
-
janaman01
addikt
nem igazán tudok, de egy próbát megér..ha felmegy, és nyilván nem mtk, hanem android settings és band mode ha van olyan

-
ctibor
senior tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
LTE 800 lesz az...
-
janaman01
addikt
válasz
KurtCobain
üzenetére
"mondjuk nem is kell"
-
janaman01
addikt
válasz
ÁrPi2
üzenetére
gps kép 10 m pontossággal ? háát....illetve wcdma 800 at nem tud, mondjuk nem is kell , de szegény kingzone n3 plus se tudja és a tulajok arra következtetnek azért búg hivás közben..ha két kártyát használ...de ne legyen igazam..
mellesleg várom én is a tapasztalatokat...az a biztos... -
ÁrPi2
senior tag
válasz
bioengin
üzenetére
b0bcat már írt egy Mlais-M52 rivju linket, emitt fentebb és itt egy másik szintén angolul: Ez igen alapos és összességében pozitiv kicsengésünek tünik (mer' ez egy telefon
) (Az akksit azért ők is kisebbnek becslik a szitázott értéknél... 
GBM52 kóddal $142 de nem biztos hogy érvényes már...
-
include777
aktív tag
Nem is az index szakmai hozzáértéséről v nem hozzáértéséről szólt az offom, hanem ennek hatására vettem a fáradtságot és lenyomtam az esetet, ami talált egy olyan rendszeralkalmazást, ami másnak adja elő magát, amúgy nem volt indítható az adott app

root uninstaller leszedte, mivel a telefonom rootolt, és ahogy
Cappa Mester
tanította 3 mentés 3 külön helyen
ha gond van, akkor vissza tudok állni.
Amúgy genya módon írtam a leagoo supportnak, hogy ilyet talált a telefonon az eset, én tuti nem telepítettem, mert annyira részegre még nem ittam magam, hogy egy szépítkező appot akarnék is telepíteni.
Várom a válaszukat

-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Ami nálad jelentkezik teljessen normális. Amiatt ne aggódj. Egyébként játéknál a tokot nem ajállom. Mégjobban megfogja a hőt!!

-
myk74
senior tag
Szerintetek ebben van valami turpisság?
[link]
Gondolok arra hogy pl refurbished telefont adnak.
Mindenhol drágább itt durván 160$-ért kézbe kapom.
Ennyiért nem rossz. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Természetes jelenség! A nagy teljesítménnyel nagy hő leadás jár.

-
Peaceliker
addikt
Sziasztok!
Van vkinek mt6595(m) el szerelt teloja? Ha igen, neki mennyire melegszik?
Nemrég került hozzám egy zopo zp999 lite és elég meleg mt6589 es elődjéhez képest... Egyelőre nemtom, hogy ez ilyen és kész vagy csak enyémnek van e baja...

-
aytukabozs
addikt
válasz
Teki1986
üzenetére
Rájön az áfa és vámügynöki díj.
Gari van, de ki kell küldeni hozzá a telót.DX-nél gyakran heteket vársz a feladásra, mert nincs is készleten amire azt írják, (mondjuk ez más shopoknál is így van) mindenképp kérdezz rá rendelés előtt cseten.
coolicoolnál drágább 5 dollárral, viszont ott ha fizetsz vámbiztosítást a tapasztalatok alapján visszafizetik az áfát/vámolási díjat;
innen ~38k-ból lenne meg. -
beg
veterán
válasz
include777
üzenetére
"A fertőzött app ugyanis egy rendszeralkalmazás, és a Sicontact munkatársai azt mondják, ha a törlés hatása csak átmeneti, az app a következő rendszerindításkor újratelepül."
"Ők egyetlen megoldást ismernek az ilyen trójaik ellen: le kell cserélni a gyári firmware-t, hogy teljesen tiszta legyen a gép."
Root szintű beavatkozásról egyikük sem hallott még?
Cseréjjéförmvertmertvírusos!
Vegyéeszetmobájlszeurititmeraznekünkjó!
Szarazösszeskínaikütyü!
Index for president. -
-
bupemko
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
válasz
include777
üzenetére
Örülök neki, hogy az én ZTE V5-ömön semmi hülyeséget nem talált a program.

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
include777
üzenetére
Szanalmas az index ahogy akadekoskodik, es azt hozza ki, hülyegyerek, ne vegyel semmit kulfoldrol... ugyanezt tolta a kinai telokkal is...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
janaman01
üzenetére
A franciák árulják az asus shopban a ww verziót giga 299€-ért de nem szállítanak magyarországra.

Illetve odakell figyelni, mert a kínai és taiwani piacra szánt modellek kevesebb 4G frekvenciát tudnak ( a 800-at nem) USA vag WW verzió tudja azt is. A 4gigás duál aktív. Vannak találgatások , hogy a 1.8 ghz es ME551-et root-al fellehet oldani 2,3 ra is. Csak root nincs még hozzá "hivatalos" forrásból csak próbálkozások. Illetve szintén zuhany híradó, hogy a kínai/taiwani verziókra rá lehet húzni a ww-s firmware-t is!
Én már várom... Ha rövid időn bellül nem jön az új Vibe család akkor lehet, hogy Asus-om lesz.
-
include777
aktív tag
óccó tablek kínából csirkelábas levessel
Ennek hatására lefuttattam a lead 1-en is az esetet, ami mi sem természetesebb tanált is egy tórjait a Uupay.f-et, ami ebben az appnak álcázott bithalmazban volt: [link]
Root uninstallerrel szépen leszedve 1-2 mukod a telefon, újraindítás után csirkelábas leves nem mászott vissza.
-
Joke21
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani kb 60ezer ft értékben 2gb-os, 8magos, jö kamerával szerelt telefont? Van egy Inew V3 Plus telóm, jó lenne, de a kamerája nagyon nem győzött meg, e helyett keresnék egy másikat.
Köszi előre is.
-
janaman01
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Íme az új Android Auto!
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (359)
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Samsung Galaxy S23
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

jó a lejárt is csak akkor esetleg azt írja ki "a hálózat nem elérhető" 

Meg a 15 órás készenlét sem mindegy, mivel telt. 

Pedig én is kíváncsi lettem volna.