-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
válasz
deadbody #96730 üzenetére
Ettol meg lehet hogy az jo , nem tudom, varjal teszteket leirasokat rola stb, amig eldontod mi legyen.
Sajnos en is beleestem abba a hibaba, hogy sokan nem igazan adnak ilyen forumokon megfelelo infot ezekrol, mert sajat tulajdont kisse tulertekelnek es elfogultak a telefonnal szemben.
Mindenesetre nem azt mondom, hogy megbantam, hogy megvettem, mert 8 ezer forintert vagy hogyan jutottam hozza, azert pedig extra jo vetel volt. Viszont a nem az az igazi minoseg volt, sem osszeszerelesben, sem pedig tulajdonsagaiban a felsorolt hibak miatt. -
Jakuu
őstag
válasz
deadbody #96728 üzenetére
Mit mondjak, nekem regebbi jiayum volt mas chippel (G2 - MT6577), de annak is kriminalis volt a GPS-e.
Az antennaja meg egy vicc volt egy rez lap valamilyen integralt anyaggal lefujva.
Amugy a keszulek rendben volt, de a gps resze meg par szenzor ami nem mukodott az os miatt az nagyon idegesitett.
Meg is fogadtam legkozelebb csak akkor veszek jiayut, ha minden iras pozitiv lesz rola es ezeket a gyerekbetegsegeket javitjak. -
Laza...
addikt
válasz
deadbody #57682 üzenetére
Ha már olcsó, akkor legyen nevesebb, főleg ha elég az 512MB ram. Én Lenovo a516-ra szavaznék. Persze ez én vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged