- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szipoly
tag
válasz
#18193920 #87398 üzenetére
A "gyári" van rajta, csak úgy gondoltam, esetleg eleve root-olt
Ismerősé, nekem anno Lenovo A660-asom volt, az gyárilag root-olva érkezett (működött rajta a recovery-be lépés), de őszintén sosem foglalkoztam mélyrehatóan a témával, ezért is kérdeztem rá inkább itt
Remélem nem írok nagy hülyeségeket -
Szipoly
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, egy viszonylag egyszerű problémában.
JiaYu G4 mostanában véletlenszerűen feldobálja a "leállt az alkalmazás" hibaüzenetet, és lefagy, mobilnetre kapcsolódás után is (nem azonnal, de egyszer csak megteszi).
Arra gondoltam, egy "újratelepítés" megoldaná a problémát. Ehhez használhatom az összefoglalóban leírt segítséget (factory reset, recovery, ...), vagy van egyéb tippetek, tanácsotok? -
Drbonci
aktív tag
Aki hallott vagy tud Star S5, Miz Z2 hibás eladó telefont kérem írjon egy privát üzenetet.
-
Oldman2
nagyúr
-
zörgö
tag
Sziasztok!
thl 5000 telefonnal kapcsolatos infokat ,tapasztalatokat gyujtenek aki tud kerem segitsen !Tetszik a telefon de sajnos eleg keves infot talaltam rola :-(
Jelenleg thl w200s em van,amit szeretnek lecserelni... -
svgyula
addikt
Szia!
Mondjuk a töltőt tényleg nem nézte meg, de ha megnézi akkor sincs gond mert az amit anno' kaptam az még most is szabványos! Azóta sem küldtek még hasonlót sem egyik telóhoz sem! Azon van töltésjelző és nincs rábiggyeszthető adapter. Szabványos USB foglalat külön kábellel. Mindezt 2012 májusban volt. A márkát megnézte de mivel elmondtam neki, hogy csak időszűke miatt rendeltem oda a telót, nem foglalkozott vele tovább. Beérte a sarcal..... -
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #87377 üzenetére
Úgy lesz ingyen, hogy bizonyos telók mellé adják ezt is, meg választható másikat is. Most olvastam a pandawill hírlevelét.
Gondolom nyakukon maradt (vagy más nagykernek a nyakán) egy halom ócska droidos teló, és így tudják kiszórni. -
Biqci
aktív tag
válasz
svgyula #87363 üzenetére
Szia! Akkor szerencséd volt, nekem a vámtiszt amikor megtudta, hogy telefonról van szó már mondta is, hogy a telóval baj lesz. Anélkül, hogy látta volna milyen. Amikor kibontotta rögtön a töltőt nézte. Nem hatotta meg semmi, kerek perec kijelentette, hogy nem engedi be. Két nappal később a Note utazott haza.
-
tpeter77
addikt
válasz
hunnia1969 #87376 üzenetére
hát persze!
mert először futottál, a gos alig tudott követni,
utána meg kifáradva lassan, lihegve sétáltál egyenletes tempóban. -
beg
veterán
válasz
Piciny orosz scriptkészítő koboldok már dörzsölik a tenyerüket. Gondolom 2db refurbished/termék lesz nekik készleten, mint mindig.
-
törölt tag
válasz
Szuper legalább nem kell a dollár árfolyamával bajlódni.
-
aytukabozs
addikt
Na ezt űberelje valaki, a Pandán már INGYEN is van (lesz holnap) telefonnak látszó tárgy
-
hunnia1969
csendes tag
válasz
punky10 #87375 üzenetére
A képen felfelé indultam el. A fiam szerint az első kanyar után beugrottam a szomszédhoz egy-két pálinkára és ez lett az eredménye
Egyébként csak tettem egy kört. Az első képhez tartozó adatok: átlag sebesség: 9,3 km/h, max. sebesség: 16,4 km/h, megtett távolság: 1.06 km
A második képnél ugyanezen adatok: 5,3 km/h, 5,4 km/h, 0,61 km -
punky10
addikt
válasz
hunnia1969 #87371 üzenetére
Azt nem írtad,hogy melyik a jó útvonal!Csak tettél egy kört,vagy beugrottál egy sörre a kedvenc kocsmába....
Illetve az első kép alapján több kocsmába...
-
válasz
hunnia1969 #87371 üzenetére
Ennek az összevetésnek leginkább itt a helye.
Valóban tapasztalni bizony megingásokat bizonyos kínai telefonok esetén, ám ez nem az MTK SOC hibája. -
hunnia1969
csendes tag
válasz
sssirius #87366 üzenetére
Szia!
Nemrég lettem tulaja egy ZTE v5-nek és meg kell mondjam, hogy a GPS kitűnően működik. Bekapcsolás után pár másodperrcel már pozicionál és tartja folyamatosan. GPS tesztek szerint kb. 2-3 méter pontossággal működik. Teszteltem több navi programmal, magas házak között is. Az eredmény kiváló.
Volt MTK-s telefonom, de amiért váltottam Snapdragonra,a következő: használom az Endomondo nevű progit a mozgásaim követésére. Egy HTC-m volt, azzal ment minden rendesen. Aztán lecseréltem egy Cubot-ra és egyszeriben minden megváltozott. A sebességemet rosszul mérte - 5 km/h-ról indult, aztán folyamatosan növekedve elért 110 km/h-hoz, majd megint 5 km/h. A távolságokat is rosszul mérte.
Gondoltam csinálok egy tesztet. Egy útvonalon egyik kezemben egy MTK-s a másikban pedig egy Snapis telefont vittem.
Itt az eredménye, mindenki gondoljon azt amit akar:
MTKÜdv.
-
válasz
sssirius #87368 üzenetére
S660:
Ami a gps-t illeti, a tapasztalat leginkább az, hogy pontatlan a gps.
Ami nálam volt, az ott is talált jelet és pozicionált, ahol nem gondoltam volna. Ennek ellenére navigálás közben nem volt pontos, de nem is volt pontatlanabb, mint a középkategóriájú, és nem a gondosan tervezett telefonok gps-jei. (Tehát hozta azt a szintet, mint pl. ZTE V970, Lenovo A820, vagy épp WayteQ Talk 5H) -
sssirius
tag
Sziasztok!
A Lenovo S660, illetve ZTE v5 RedBull készülékek GPS-éről tudtok valamit? Valakinek tapasztalat?
-
válasz
aytukabozs #87357 üzenetére
Mindkét dolog (posta, vámkezelés) általam is megerősítve.
W2 tablet e héten még kint pihen, hiába rendeltem meg múlt hét végén, már az is késő volt (bár ezzel tisztában voltam rendeléskor) -
aytukabozs
addikt
válasz
Bembee12 #87355 üzenetére
"Amikor még"-re nemigen lehet tervezni...
Amikor még a g3t volt a sztárteló, teljesen más hozzáállással dolgoztak a VÁMosok, manapság 90-95 (egyesek szerint 99) százalékos biztonsággal megfogdossák a telókat.
Tehát ha erre vonatkozott korábban hogy megvan az okod miért ne DHL-lel, akkor ezt az okot nyugodtan dobhatod is...Arra már ki sem térek hogy minimum ketten leírták előttem hogy nemzeti ünnep jön kínában ami a legtöbb bolt eseteében azt jelenti hogy a rendelést ugyan felveszik, de postára csak az ünnepek után mennek jóeséllyel.
Ha meg mégsem akkor valami postai raktárban ünnepel majd a csomag. -
uniqm1
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Van egy májusban vásárolt Lenovo S660-am, ami eddig tökéletesen működött, ma viszont szegény úgy gondolta, hogy fejest ugrik a padlóra, de ez nem bizonyult jó ötletnek. A tok megvédte, nem tört be a kijelző, viszont az ütődés hatására elszállt az antenna. Minden tökéletesen működik (a wifi is), a SIM kártyákat kezeli, de a mobilhálózatokat nem látja. Jobb híján megpróbáltam különböző helyeken kocogtatni, egyszer sikerrel is jártam, mert visszatért mindkét hálózat, de miután visszaraktam mindkét kártyát, meg az akksifedelet, megint eltűntek a hálózatok. Szóval kontakthibának tűnik, ami talán könnyen orvosolható,de kissé tanácstalan vagyok. A lehetőségeim:
1 - Visszaküldöm garanciális javításra. A Tmallboxtól vettem - nem tudom, mennyire megbízható ezen a téren a Justin gyerek, én a megrendeléskor nem voltam vele elégedett 100%-osan. Ráadásul szerencsém volt a szállításkor, mert khmmm... "átcsusszant" a határon. Ez viszont most balszerencse, mert ha jól tudom nyilatkozni kell a küldemény feladásakor a tréfa korábbi megfizetéséről, ami most nekem nem állna módomban.
2 - Itthoni javíttatás - Ez esetben tudtok-e ajánlani valakit - lehetőleg innen a ph-ról, aki normális áron elvállalja?
3 - Ha leírás alapján könnyen javíthatónak tűnik, akkor az SK. szétszedés is szóba jöhet. - Bár nem ez a szakmám, de nem idegenkedem ettől a verziótól sem, ZTE Blade-ben meg Xperia Miniben már cseréltem érintőpanelt. Azokhoz viszont volt videó, úgy könnyű volt. Az S660-ról viszont nem találtam semmi ilyesmit, anélkül kissé félek nekiesni.
Mit javasolnátok? -
RVR400
veterán
válasz
Bembee12 #87347 üzenetére
20 nap sima postával úgy, hogy közben lesz egy 1hetes nemzeti ünnep kint... Szerintem még ajándék mozijegyet is fognak adni hozzá Neked, és még a magyar vámosoknak is írnak most egy levelet, hogy legyenek olyan kedvesek, és ha véletlenül késne is a csomag, akkor vegyék elő az időgépet, hogy Te megkaphasd, és még az ÁFA-t is engedjék el Neked, mikor amúgy még a rendelést sem adtad le.
-
s4tch
veterán
Urak, dealsmachine oldalt vágja valaki? 65 dollárért a Leagoo Lead 3 elgondolkodtató.
-
GIJoe
addikt
Már biztosan láttátok, de elég csinos telefont lett az UMI ZERO
-
zörgö
tag
udv mindenkinek!
Szeretnek megbizhato telot venni 200-250$kozott .Jelenleg thl w 200 s-em van ,ezt szeretnem lecserelni...
Olyan keszuletkeresek ami hasonlo parameterekkel rendelkezik (vagy jobb)es lehet a tv-re kuldeni a fotokat ,mediat. -
tthom
senior tag
Phicomm X100w volt már? 86dollár, 4.7" - 1280x720as kijelző, 1Gb ram, Qualcomm proci..?
Ha 5mm-el rövidebb lenne, már rendelném is..
Szerk.: bár lehet így is.. Ennyiért..
-
Aksomatic
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy mostanában honnan érdemes rendelni?
És a 100-140$ közötti szegmensben milyen mobilt tudnátok ajánlani?
-
Zeki
nagyúr
-
nemethsza
tag
Sziasztok,
előre is bocs az offért.
Ért valaki az androidhoz? :-)
Egyik napról a másikra (új app telepítése nélkül) "elveszítette" a programozást a home "gomb". Érzékelni érzékel, ez látszik, de nem csinál semmit. Eddig (mily meglepő) az első képernyőre vitt, ha megnyomtam.
Help, pls! -
KTU
addikt
válasz
Tommi000001 #87187 üzenetére
ZOPO ZP700 biztos tudja [link]
Mind2 SIM foglalatba a 3G-t, persze nem 1 időben. -
sssirius
tag
Sziasztok!
Dual sim-es telefont keresek, kb. 150 USD kategóriában. Fontos jellemzők:
- dual sim
- minél jobb üzemidő (min. 2400mAh jólenne)
- legalább 1GB Ram, preferált 2GB
- belső tárhely legalább 4GB (bár ahogy láttam ez ma már alap)
- jó anyagminőség, ne essen szét magától
- processzorban legalább dual-core, nem vagyok otthon a dologban, de régebben a snapdragon procik tetszettek, nem tudom, hogy ma mennyire állják meg a helyüket
- kijelző 4" - 5"Két SIM kártyám van, és telefonálok vele naponta 1-2h összesen, ezen kívűl netezni szoktam, youtube, facebook, nem játszok rajta.
Tudnátok ajánlani valamit? Illetve mik a "megbízható" márkák, amik jól össze vannak rakva?
-
tpeter77
addikt
válasz
include777 #87315 üzenetére
" a weboldaluk olyan, hogy a terhes csiga ahhoz képest kapkodó idegbeteg). "
LOL
)
-
Zeki
nagyúr
válasz
banderasz77 #87312 üzenetére
Nem tudom olcsóbb telóval hogy éri meg, számold ki.
A Pandawillnél előbb ki kell fizetned a 27% Áfát, és utána térítik vissza.
Az aliexpresses Chiginnál meg nem fizetsz magyar Áfát, - hanem a 2x-es futár (kína-uk-magyar) költség van az árhoz - ha a fedexes postát választod.Ekkor tehát nem kell kfizetnekd az Áfát, azaz mégegyszer a zsebbe nyúlnod, és arra várnod mikor térítik vissza, mint a pandánál. -
Laza...
addikt
válasz
include777 #87315 üzenetére
48k
Az kicsit erős azért...
Képeket PS nélkül szoktunk feltölteni, távoli képek hiányoznak - közelre minden teló használható képeket lő
-
include777
aktív tag
No akkor 1 kicsit bővebb lead 1 teszt egy hét után, illetve nyomtattam is a kamerájával készült képet.
[link] -
haris
őstag
válasz
banderasz77 #87308 üzenetére
Ha csak a felbontás zavar, válaszd a t6 pro-t, de
az akkuja sem valami combos 1900mAh -
válasz
Félreérthető volt szobakutya kommentje:
Mivel többen megégették már magukat más boltok által vállalt hasonló ajánlatokkal, ezért nem nagyon próbálta még senki.Két plusz infó:
- ez még annyira új, hogy igazán tapasztalat a Pandawill-es lehetőséggel nincs.
- ez az első ajánlat, ahol nem csak VÁM, hanem ÁFA is része a vállalásnakÍgy teljes az infó.
-
banderasz77
addikt
válasz
aytukabozs #87309 üzenetére
Én is ettől félek csak...
-
aytukabozs
addikt
válasz
az ár/érték arány az szubjektív valami
nekem (pedig nem vagyok pixelhuszár) de nem tudna elég olcsó lenni egy 5"-os teló wVGA felbontással
a w100 4,5/qHD-jéhez képest pl. jóeséllyel pixelesnek fog hatni
De a gazdik (van már pár itt a topicban), elismerően nyilatkoznak róla, tehát megéri az árát. -
banderasz77
addikt
válasz
aytukabozs #87307 üzenetére
Akkor blama ez az egész.....mondjuk várható volt....
A T6S ár/értékben jó teló? Lehet bevállalnék egyet. W100-al nagyon meg voltam elégedve....
-
aytukabozs
addikt
válasz
banderasz77 #87306 üzenetére
Mivel az utóbbi időben többen égették meg magukat ilyesmivel mint ahány usernek bejött, így nem tolonganak a jelentkezők
A PP-nál meg nem tudod megreklamálni a dolgot, eddig legalábbis rendre az eladó javára döntöttek (legalábbis az ide beírt tapasztalatok alapján). -
banderasz77
addikt
A Pandawill-en ez a VAT&TAX biztosítás működik? Próbálta már valaki?
-
válasz
ATM_automata #87303 üzenetére
Ilyen áron nem éesz nehéz találni egy megfelelő készüléket, rengeteg van, ami megfelel az elvárásnak, akár már snapdragon 801-es készülék is (Nubia z7 mini)
Én megnézném a Honor 3c-t is a helyedben, de tényleg tucatnyi készülék van, nem sorolom fel őket, inkább azt javaslom, hogy használd valamelyik nagyobb készlettel rendelkező bolt jobb szűrőjét (pl pandawill), majd amik tetszenek, azokra kérdezz rá! -
ATM_automata
őstag
válasz
ouzohuto #87301 üzenetére
Én rendeltem tőlük tavaly karácsonykor. Korrekt és gyors volt a postázás. UPS-el kértem, dec 18.-án rendeltem dec 23.-án vámolva kézhez kaptam mindent. Emlékeim szerint 30$ körül volt a közel 600$-os csomag szállítási díja. Azóta beszéltem velük többször online ügyfélszolgálaton más termékek miatt. Korrektek voltak, amit nem tudtak megmondani akkor azt elküldték emailben.
-
ATM_automata
őstag
Sziasztok!
A tapasztalt szakikat kérdezném, hogy ha THL W8s-t szeretném lecserélni valamire, akkor mit javasolnátok.
Elvárások:
- 5"-nál ne legyen nagyobb, de ha úgy van lehet valamivel kisebb
- 2GB RAM
- 8-16-32GB belső tárhely
- 1 napot kibírjon nyomkodással is az akku
- szoftveresen ne legyen bugos, (pl W8s BT/3G hiba nagyon kiborít)
- nem baj, ha nem melegedő fajta (Snapdragon 400 nekem már melegedősnek számít)
- 4.4-es android
- magyar nyelv
- az ára jó lenne ha 250-300$ között lenne, de inkább 250$ környéke..nyilván ha megéri áldoz rá többet az ember.Ne legyen rosszabb annál, ami most van.
Köszönöm!
-
Zeki
nagyúr
Egyre érdekesebb az új Lenovo Vibe X2, ahogy nézem a minideal oldalán, az tudja a 800MHz-es LTE-t is, amire itthon most van pályáztatás. Nem tudom annak eredménye mikor lesz kihírdetve.
Annak nagyobb lesz a lefedettsége (ha jól emlékszem). -
ouzohuto
senior tag
https://www.chinavasion.com
Ismeros valakinek?szallitas valami katyvasz, arat sehol nem latok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo 3
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 5
- BMW topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged