- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Milyen videókártyát?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
válasz
gipsztigris #75764 üzenetére
Minden tiszteletemmel együtt: opponálnék.
Nem várok egy telefon kamerájától olyan teljesítmény, mint a tükörreflexes Canonomtól vagy akár az asszony kis kézi digitálisától. Egyszerűen azt látom, hogy vannak telefonok, ahol olyan kamera modult szerelnek be, ami teljesíti az én minimál elvárásaimat: beltérben is használható közeli tárgyfotók, illetve egy-egy asztaltársaságról készült kép. Ez nekem a Nexus-szal életlen képeket jelentett, elmosott arcokat, rossz, pacás bőrtónusokat. Ha mellé teszem a többéves LG Black fotóit, a szám tátva marad - tehát technikailag megoldható lenne 2014-ben az én elvárásom teljesítése. (Amúgy egy horvátországi vitorlázást végigfotóztam az LG Black-kel, és teljesen vállalható albumok jöttek létre - ezt a Nexus-szal meg sem kísérelném.)
Egyszerűen van egy ilyen igényem, semmi több, és látom, hogy egy Samsung S3-as, stb. kamerája hozza is ezt, ezt próbálom most kínai telefonokban megkeresni, mert szeretem a kihívásokat.
Nem hiszem, hogy erről beszélgetve vagy ezt körüljárva trolll lennék vagy fanatikus...
Őszintén szólva kicsit sértő is, hogy amikor "tökéletes, mikro-lag mentes" menüről vagy egy készülék hangchipjéről beszél valaki maximalista, akkor az teljesen elfogadott, ő nem lesz troll, de ha a kameráról kezdesz el beszélgetni, az valamiért a legtöbb fórumban lezárásra kerül egy primkó "aki fotózni akar az vegyen fényképezőgépet" beszólással.
Talán erre is megoldás lesz a moduláris telefonok kora, és akkor az ember majd szégyenérzet nélkül választhat hozzá szuperebb kamera modult is, és beszélgethet róla olyanokkal, akiknek ez egyszerűen fontosabb az átlagnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Töredékár! Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest