- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Everest / AIDA64 topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
csiga25 #75596 üzenetére
Nem fogyaszt sokat, barátságos, az árához viszonyítva, mondjuk 150 dollárnál többet nem (vagy már annyit se) adnék érte, de sokaknak elegendő a teljesítménye. Ha nem játszol, nem hiszem, hogy érdemes erősebbet venned.
#75597) james17408 :
Az árából ítélve Originál, ahogy írták.(#75600) james17408:
Elírás. -
törölt tag
válasz
LantosBerry8 #75575 üzenetére
ez már egy klón?
az eredeti 5.5 colos. -
csiga25
csendes tag
Egyre több dual simes be és simába is látom ezt a konfigot
CPU MTK6582, Cortex A7 quad core, 1.3GHz; GPU: Mali-400
van ahol 1,2 GHz-es...
Kérdésem hogy mennyire energiafelhasználóbarát ez a konfig? Annyit sejtek hogy nem annyira erőbajnok. -
maross
nagyúr
Nezd, van akinek eleg a 24fps, es boldogan jatszik, en 30 alatt inkabb gyakorlatilag leveszem nullara a grafikat/kikapcsolom a jatekot. Volt hd es fullhd telefonom is, tudom mirol beszelek. Ha te nem latsz kulonbseget, es hd-n ugyanolyan vidaman hasznalod a bongeszot mint fullhdn, csak azt tudom mondani, hogy jo neked, mert eleg a olcsobb telefon.
Falnak tudok menni hogy mindig ez a tema hogy miaf*nak 24fps nel tobb szamitogepen "merafilmisannyivalmegy", meg hd felbontasnal minek jobbat telon, es aki jobbat akar az gyoker/gazdag/idiota/epenisfetisiszta.
-
Hazudik aki azt mondja hogy nincs különbség 5"-on a HD és a fullHD között. Vagy ha nem akkor forduljon szemészhez
ettől függetlenül szerintem is elég a HD, de sokkal szebb egy fHD.
-
XmoD
senior tag
Hi!
DG150 magyarositasnal elakadtam. Szoval a lenyeg h. Upo kollega leirasaban DOOGEETITANS-DG150-Android4.2.2-2014042 rom szerepel. De az ami telo nalam van azon pedig a rom DOOGEETITANS-DG150-Android4.2.2-20140402, a tarhelyen pedig Doogee-DG150-20140422 ez van. Merjek nekiugrani vagy inkabb ne ?
-
citkar
addikt
A 24 colos monitoron nagyon jó volt a fullHD, amíg nem szoktam meg a jobb minőséget, most már a 24 colos (fullHD) monitorra, ha ránézek pixelesnek látom.
Persze 5 colon még mindig több, mint jó a HD, de az, hogy zabálja az akkut és nagyobb teljesítményt szükségeltetik hozzá a mai hardware-eken már mindegy, alig van olyan app aminél pont ekkora teljesítménykülönbség-igény fog problémát okozni.Vagyis azt is mondhatnánk az esetek döntő többségében lényegtelen.
-
beg
veterán
válasz
szili.tamas1 #75584 üzenetére
Az én epenisem köszöni szépen, jól érzi magát mezei hd-n 5" kijelzőn. Aki ezen pixelt lát, az menjen orvoshoz.
-
válasz
-Faceless- #75579 üzenetére
Ez nagy kár lenne. Már hetek óta várom, hogy kicsit még lejjebb menjen az 5"-es Zenphone ára (a 2GB-os változaté). Szomorú ez a hír.
Upo:
2 SIM-es -
-Faceless-
őstag
Az intellel már ne igen számolj, az egyetlen gyártó, akivel szerződést kötöttek is elpártolt tőle. A zenphone sorozattal akartak belépni az Eu-ba, és az oroszokhoz, a jólárazott készülékekkel még sikeresek is lettek volna, nagyon sokat adtak volna a pénzedért, de tegnap jelentették be a zenphoneok snapdragon változatát most már s200-al, és s400-al lesznek szerelve (legalábbis a 4, és az 5, a 6 valahol eltűnt).
Rajtuk kívül meg van 2 inteles tablet, és kb. ennyi a piacuk. Ettől még lehet, hogy kínában lesz sikerük, de én már nem sok esélyt látok rá.
-
citkar
addikt
válasz
Hát nem olcsó jószág...persze kérdés mihez viszonyítod
-
fila
senior tag
válasz
Nem dual sim
-
LantosBerry8
senior tag
egy kis finomság:
nézd meg -
Indy1
tag
válasz
LantosBerry8 #75565 üzenetére
Szerintem Hongmi 1S
*Kamera jobb
*GPS jobb (sokkal)
*Gyartoi frissitesek havonta
*Olcsobb -
gipsztigris
addikt
válasz
LantosBerry8 #75567 üzenetére
Ahogy látom Fatelles kolléga már elmondta a lényeget.
Korrekt összefoglaló.
-
blade4
aktív tag
Esetleg valakinek nem akadna egy ISA A19 tipusú telefonhoz egy recoverys mentése?
-
válasz
Ha az akku, kompakt méret és a kihangosításkor nagy hangerő fontosabb, akkor G4s.
Ha kiforrottabb szoftver, megbízható háttér, akkor Hongmi.GPS-ben jobb a hongmi, mint általában a Jiayu-k (az épp most általam használt G4c is gyenge GPS-ben, de ez a legtöbbre igaz volt a gyártótól), kamerában egyaránt jók.
Az 1GB vs 2BG illetve quad core vs octa core témában megvan a magam véleménye, ami szerint ez nem egy a hétköznapi használatot befolyásoló tényező, de én nem játszom RAM-ot zabáló játékokkal. Így az 1GB RAM az opera miniben 15-20 megnyitott oldallal, sok futó programmal (most épp 13) nem írja ki, hogy memóriatakarékosság miatt nincs betöltve az oldal. Persze ha valami akármittudomén játék futna, akkor előfordulhatna, de nem vagyok már gyerek. -
klogw
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #75567 üzenetére
Ha bele lehet szólni: összminőségében jobb.
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
gipsztigris #75566 üzenetére
milyen érveid vannak mellette?
-
gipsztigris
addikt
válasz
Ha nekem kellene választani akkor egyértelmű, hogy a Hongmi.
-
LantosBerry8
senior tag
Tudom, hogy a két telefon nem 1 kategória, de ha választani kellene a 2 közül, melyiket válasszam?
- Jiayu G4S 2/16
- Xiaomi Hongmi 1Smelyikkel járnék jobban? (minimum 2 évre tervezem valamelyikkel)
-
Malamute
tag
Sziasztok!
35K-t megér egy Newman N2?
Újszerű állapotban van, csak tesztelve volt az eladó szerint. -
maross
nagyúr
-
vapega
tag
válasz
maross #75555 üzenetére
Itt a ZTE 10$-al rövidebb. Az üzletről eddig jó a vélemény.
Ja látom közben kihúztad a zte-t
-
maross
nagyúr
Hello
Ez jo vetel? amoi a928w. most egy iocean x7-em van (1/4).
Vagy esetleg ez: zte v5.most nezem ez nem fullhd Vagy ennyiert lehet jobbat talalni ami fullhd es 2gb ramos? -
ensolid
tag
Sziasztok!
Van egy M-Horse 9500 mini típusú telefonom. [link] ez ami a linken van csak az enyémen gyárilag 4.1.2-es android van. Az a gondom, hogy elég halk mikor valakivel telefonálok a beállításokban az in call volume maximumon van. Tudnátok valami programot amivel föl lehet még jobban hangosítani vagy valami beállítást hozzá?
-
RVR400
veterán
-
testo92
csendes tag
válasz
gyuszito #75538 üzenetére
Helló,
Én azt csináltam, hogy beraktam kosárba és kiszámoltattam a végösszeget, ahol kiírta mindig a DHL árat, ha jól emlékszem a Minidealnél volt a legolcsóbb, 16 $, más oldalakon 26 $ vagy annál több.Bár nem tudom, hogy ez hogy változik több telefon vásárlásánál webshoponként.
szerk. + Minidealről van talán itt a legjobb vélemény ( feladják ahogy tudják és nem huzzák 1-2 hétig), szóval nem feltétlen a DHL-en múlik, sőt...
-
gyuszito
senior tag
Helló skacok! Tudom, hogy nem itt van a helye, hanem a külföldi rendelések című topikban, de ez nem annyira általános, mint inkább speciális kérdés. Telefon rendelésről lenne szó. Az érdekelne, hogy tapasztalataitok alapján melyik oldalon "olcsó" a DHL? Nem tudok róla semmit, az is lehet, hogy mindenhol ugyan annyi..?!
Xiaomi RedmiNote lenne az áldozatom, és azt a +5-6 ezret, amit rá kéne tennem a mostanira, azt megérné nekem, hogy ""azonnal""" itt legyen, és rendes weboldalról rendeljem.. Mixeshopról 4 termék érkezett, abból 4 megy vissza.. Talán ennek tapasztalati értéke is van.. -
RBJ
addikt
Doogee dg150 szerintem parasztvakítás. Sehol nem látok gumi tömítést se a hátuljában se a hátlapon.
Kíváncsi lennék mit írna az eladó erre ha szóvá lenne téve.
Ha jól tudom valaki már megette ezt a témát. -
djapor96
senior tag
-
Gyuláé
tag
Üdv!
Segítséget,tanácsot szeretnék kérni,hogy miként lehet egy ZOPO C3 típusú készülékkel utazni?
Bakapcsoltam a 3G-t,és a Gps műholdat is,de nem talált jelet. Újraindítottam a telefont,és újra megpróbáltam,de semmi.
Valaki tud az eredmény elérésében segíteni? -
Laza...
addikt
válasz
7Sony7 #75525 üzenetére
Abba gondolj bele, hogy ha az SD kártyádon tárolod a féltve őrzött képeidet, fájljaidat, videóidat amit örökre elveszíthetsz.
Legyen mentésed, és egy full újratelepítéssel* (még ha 0-ról is) vissza tudod állítani a szűz rendszeredet, és ha még emlékszel melyik warez apk installáltad fel a probléma előtt, azt az újrahúzás után ne telepítsd fel ismét.
Persze majd jönnek a "hangok" hogy én megmondtam, meg meg is érdemli, de ez már inkább a magyar "virtus"
* pl. SP Flash Tool-al
-
Laza...
addikt
Közérdekű
Mi a megoldás?
Az ESET elemzése kimutatta, hogy egy vadonatúj módszerrel dolgozó kártevőről van szó. A malware sajnos valóban képes titkosítani a megtámadott felhasználó fájljait, és mivel maga a kártevő nem tartalmaz visszafejtési funkciókat, így állományaink véglegesen elveszhetnek, ha a titkosítási kulcsot nem sikerül letölteni.
-
gulupeti
senior tag
Véleményetek szerint melyik lenne az optimálisabb választás?
XiaoMi Hongmi 1S vagy pedig Jiayu G4S?
Pro és kontra?
Volt már egy Jiayu G3S-em, igazából elégedett voltam vele, csak sajnos több helyen foltos lett a kijelzője, így nem szeretnék egy hasonló problémába belefutni. Jelenleg egy DG2014-em van, ezzel is elégedett vagyok, kivéve egy dolgot, az akkuja nagyon hurka
Az én használatommal sajnos egy napot sem megy el.
Köszönöm.
-
gamegod
senior tag
Huawei Honor 3c felhasználók figyelem
Miui 4.5.30 + magyar nyelv jó romolgatást -
tolvaj!
őstag
hongmi note csoportos rendelést nem tervez valaki?
-
whatnot
őstag
válasz
CoolBoy323 #75464 üzenetére
Ha tmallboxról $152-ért a kezembe adja a posta, akkor miért jó a $178 csoportos rendelés?
-
rennike
újonc
Sziasztok! Tegnap érkezett meg az Elephone P7 minim. Először minden rendben volt, de ma már nem akar forogni a képernyő. Ez mitől lehet?
-
Sziasztok! Vagy nekem van valami mágikus energiám vagy szar ez a tablet. 2-őt rendeltem Kínából, a másiknak semmi baja, de ez viszont ilyeneket csinál:
http://youtu.be/dFx54QHQxMs
Ötletek? Mi lehet a baja?
-
beg
veterán
válasz
maggi1886076 #75501 üzenetére
ZOPO eu warehouse pl.
Viszonylag kevés boltnak van még. Vagy tehetsz próbát a mobilamb oldallal. Készletről dolgoznak, pár nap alatt küldik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Everest / AIDA64 topik
- Synology NAS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Medence topik
- Jövedelem
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Poco X4 GT - 8/128 - szürke
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged