- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- BIOS frissítés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
klogw
aktív tag
Jelentgetni wwenigma stílusa, én nem tartom elegánsnak .
Ellenszenv helyett részemről inkább értetlenséget váltottál ki, hiszen - pláne senior tagént, már - feltűnhetett volna, hogy senki nem hirdet a fórumon, és akkor kellő elegancia és empátia birtokában úriemberként magad is igazodsz a közösség szemmel látható szokásához, konkrét írott szabályok ismerete - vagy akár léte - nélkül is, pusztán a közösségben láthatóan működő szokásjoga okán.
És van offtopic kapcsoló is.
-
wwenigma
Jómunkásember
Nekem ugyan nem, előfordul az ilyen. Van akinek megjött.
Szerintem nagyon baba teló, egyedül az ára riasztott el, de csak mert rá kellett volna még pótolnom 20at a mostanira. Aksi ügyileg nem tudom mennyire áll a helyzet magaslatán (G3S 3000mAh - átlag 5óra kijelzőidő nekem), de más paramétereiben (valódi gorilla glass 3, jó gps, erősebb SoC, normális kamera, folyamatos ROMfrissítés, garancia) veri a Jiayu G3S-t és még jópár low cost kínai csodát.
Szerintem siman szamitasba vehető minden idetévedőnek.
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
BenDos #75174 üzenetére
A tmart.com-nak és a dx.com-nak van pár dolga EU-s raktárban, ez fel van tüntetve.
A comebuy.com -nak vannak telói a német raktárában, ezek is fel vannak tüntetve. Ezek már mind levámolt dolgok, csak nem magyar Áfával. Így drágábbak is, mint a kínai raktár.Konkrét készülékkel keresheted Hungobungot is, angliából küldi a kínai haverja. -
zoléé12
újonc
Akkor egy nagy kérdés !!
Ha szombaton kapok számla számot , hétfőnél előbb hogyan érjen oda a postaköltség ? Csak ebben azt nem értem ,ha mindenki szombaton kapta meg a számlaszámot hogyan ért oda hétfőnél előbb ! Én azokra gondolok akik már ma megkapták a telót!! -
terra052
őstag
válasz
aytukabozs #75151 üzenetére
Kellett...
Köszi.
-
terra052
őstag
válasz
hungobungo #75150 üzenetére
Koszi az infot, probalok majd megbizhatonak tuno helyrol rendelni, asszem' az Ali ugrott
-
BenDos
csendes tag
A TinyDeal is kínába van??? Valahogy el lehetne kerülni a vámot/áfát?
-
junkpod
veterán
Na mire válaszoltam volna elszabadult a pokol... Unalmas lesz így a topik
-
krisi047
senior tag
Sziasztok! Valaki nézegetett már Xiaomi Note-hoz hátlapot? Ezzel a fehérrel nem leszünk barátságban, előre látom. Egy ilyesmit rendelnék, mert fekete és matt, de ezt a hivatalos Xiaomi webshopban láttam, az meg ide sajnos szállít. Ebay-en semmi, az Ali-t meg inkább hagyjuk. Ötlet?
-
szunyooo
tag
Üdv.Tudja valaki hogy a Doogee Dagger DG550 telefont megjelent-e már ? Mert mindenki mást mond, én már rendeltem de nincs raktáron!
-
beg
veterán
válasz
hungobungo #75164 üzenetére
Ópenszórsz powa rulz.
A dd adb-ból nagy ötlet volt, az nem jutott volna eszembe. -
hungobungo
senior tag
De jó, köszönöm, eddig még nem ismertem a programot! Ahogy látom még a dd raw image-eket is támogatja, amit közben készítettem a partícióról. Remélem még nem íródott felül minden
Igy nem kell látszania a PC felől mint meghajtó, elég adb shell-ből lementeni az adott partíciót dd segítségével.
-
beg
veterán
válasz
aytukabozs #75161 üzenetére
De igen, jogos. Azt valahogy meg kell oldani.
-
beg
veterán
válasz
hungobungo #75156 üzenetére
Engem ez már kihúzott a csávából.
http://www.cgsecurity.org/wiki/PhotoRec -
klogw
aktív tag
8gb kingston micro sdhc 2400ért megéri?
-
hungobungo
senior tag
Lehet valahogy engedélyezni az USB storage módot, ha nem látszik csak MTP, PTP, Töltés, CD-ROM választható Android 4.2.2-n?
Alternatív megoldásként le lehet menteni a formattálás után a belső sd törölt tartalmát? Hülye fejjel töröltem nekem fontos tartalmat róla
-
milordatya
csendes tag
válasz
cappa72 #75149 üzenetére
Hála Istennek a testvérem Rom Toolboxxal kevert,ami pedig automatice csinál egy backup fájlt...Ugye a telefonom sima bekapcsolásnál bootloopol,ebben az UART módban pedig sikerült visszaállítanom ( hangerő + és power gomb kombinációjánál lehet kiválasztani fastboot , sima indítás és recovery mellett...Ebben csak az a vicces,hogy több mint valószínű hogy ez volt a probléma forrása,mivel utánna kezdte el ezt csinálni,és hiába lett visszaállítva a gyári "szűz" build.prop,tovább csinálja :/ Pont most végeztem az MTKDroidTools-os mentéssel,szóval mondhatni készen állok
Ha ez számít valamit Framaroottal rootoltam anno,és pont ma mikor beállt a probléma fedeztem fel hogy a választási lehetőségeknél van ugye amit ebben a hozzászólásban írtam korábban hogy recovery....Na az olyan,hogy kiválasztottam és alapból bedobta a kifeküdt döglött piros droidot
Rá utána Power gomb,utánna behozott valami recovery szerűséget de amint kiválasztottam egy lehetőséget (reboot now) és újra megnyomtam a Power gombot,újra döglött droid....
-
nash13
aktív tag
Cserélt már valaki Jiayu F1-en romot, ami használhatóbb a gyárinál?
- nem enged launchert cserélni
- nem enged gyári csengőhangot váltani
Root, cwm van. -
válasz
milordatya #75147 üzenetére
Ó, ha van adb elérés, akkor remek.
Első: MTKDroidTools-os mentés. Amíg az nincs, "szóba se állok veled"(Ezt tessék szíves lenni úgy érteni, hogy a hibakereséshez és megoldáshoz ez az előkészület
)
Ha türelmetlen vagy, akkor
adb shell ls /system | busybox grep build
paranccsal meg tudod nézni, van-e egy backup az eredeti build.prop-ról.A factory reset az nem nyúl a system-hez, ezért marad bootloopban utána is.
-
milordatya
csendes tag
...UART módban persze gyorsan visszaálítottam a gyári értéket,de hiába....Ugyan az a bootloop minden egyes normális indításnál a bootanimnál....
-
milordatya
csendes tag
válasz
cappa72 #75145 üzenetére
ADB elérés és root jog van,CWM nincs. Még szerencse hogy időben szóltál,már vagy letöltöttem 4-5 ilyen romot,most akkor megy is a levesbe
Időközben kiderült hogy a tesóm a ro.product.chivinproduct értéket változtatta át,majd reboot és voálá...Azóta ilyen amilyen....Keresgéltem már rom oldalakon,de olyan márka hogy mijue egyszerűen az internet szerint nem létezik
Azért is akartam másik romot rátenni,de akkor már az is bukta....Mivel lehetne megoldani a hibát a romcserét leszámítva?:/
-
válasz
milordatya #75142 üzenetére
1, Ha van adb elérés és root jog, akkor hamar lehet végezni.
2, Ha nincs, de van CWM akkor is relatíve gyors megoldás lehet csinálni.
3, Ha a felsoroltakból egy sincs, akkor is megoldható, csak nehézkesebb.azt olvastam,hogy azokat a romokat amik ugyanilyen procis telóra vannak rá tudom ugye rakni
Na ezt gyorsan felejtsd el!
Ez a téglagyárossághoz vezethet.A kérdés: a felsorolásból melyik verzió lehetséges?
-
terra052
őstag
válasz
hungobungo #75113 üzenetére
Mire figyeljek, ha eredetit keresek? Szemezek vele egy ideje.
-
milordatya
csendes tag
Sziasztok ! 1 hete vettem egy 5 inches Mijue m7 telót mtk procival. Ez minden szép és jó,de a tesóm piszkált kicsit a build.propban és azóta már ha bekapcsolom simán,mindíg bootloop-ol....UART módban tudom csak elindítani a kicsikét ami pedig egyet jelent azzal hogy nincs se wifi se bluetooth...Most van először ilyenféle telóm,és a Sony-s "gyorsflashtoollalmegbuherálom" után kicsit fura ez nekem
MTK6582 a procija,és azt olvastam,hogy azokat a romokat amik ugyanilyen procis telóra vannak rá tudom ugye rakni
Sajnos a telóm romjáról nem készült backup még egyszer sem,szóval így jártam :/ Akkor az ilyen romcsere megvalósítható?
-
klogw
aktív tag
Okostelefonos útkeresés itt:
-
terra052
őstag
...és ha már DG800, tudja valaki, miért van NFC szolgáltatás a system appok között??
-
terra052
őstag
Természetesen XDA
És működik, korrektek voltak és spanyolról lefordították angolra
Nem bonyolult annyira, mint elsőre tűnt, a recovery.img-t kell csak SPtools-al kicserélni, lesz CWM, onnan meg..... -
terra052
őstag
Doogee DG800 root megoldva
Legalább nem kell tovább hallgatni a startup zenét max hangerőn. -
Na megrendeltem barátnőmnek a thl t5s - t, végül csak bele ment. Kérdésem az lenne hogy xposed-et megeszi-e a gyári ROM, illetve van - e rá nem Samsung copy 4.4 Droid. Needrom-on csak ilyen samsung majmolós van.
-
Qru
MODERÁTOR
Elég volt! Aki ismét a gps flamelést elkezdi azt kirakom.
És tekintve, hogy az elmúlt pár napban százas nagyságrendű hozzászólás lett törölve, 3 alkalommal, nem fogjuk elaprózni. Ha nektek az nem elég, ha háromszor is szólunk.. Csak mint kiegészítés, ha csak azért is folytatnátok újra.. - Barthezz2
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
Dominó85
addikt
válasz
Szia,
én már 3 hónapja használok egy ilyen Piston II-es fülest. Elvileg kevlár szövet van rajta egészen a hangerő szabályozó és felvevő gombos részig. Külsőre nagyon minőségi a cucc. Én eredetit vettem a Pandawillről. Akkor akciósan volt 21.99USD, de a panda-pontoknak hála én 17USD-ért szereztem be. A Xiaomi Hongmi-n érdekes módon ha beszélgetésre akarom használni a fülest, akkor a Hang beállításoknál a Xiaomi Piston II-es füles ikont érdemes, míg zenehallgatáshoz (a nagyobb basszus és tisztább közép hangok miatt) a sima füllhallgató opciót kell tapizni. Zenénél az EQ-t is be kell állítani személyre szabottan.Rosszat nem tudok elmondani eddig a fülesről. Ahogyan te is írtad, nagyon minőségi még a doboza is. Munkahelyemen és a közlekedési eszközökön rendre megbámulják mi van a fülemben, min hallgatom a zenét.
A dobozra visszatérve, van benne 3*2db pót gumiharang (3 különféle méretben), egy fém ruhacsíptető és a füles maga (egy nagyon igényes kis műanyag/gumi párnában). Az eredetisége Barcode Scannerrel (abból is a Plus-ossal, fizetős!) könnyen leellenőrizhetjük a termék származási helyét. A kevláron van egy barcode, illetve a dobozon is van egy-kettő leolvasható.
ITTEN osztottam meg jó pár képet a Piston II-ről.
-
klogw
aktív tag
Új (10 napos) csillagromboló:
5000 mAh
NFC
OTG
FHD -
tolvaj!
őstag
válasz
Kár, hogy nem alapfelszerelés
. A hongmi notehoz simán el tudnám képzelni
-
hungobungo
senior tag
válasz
tolvaj! #75107 üzenetére
Nemrég kaptam egy Xiaomi Pistons headset-et - ráadásul eredetit
- ha azzal kapcsolatban lenne kérdés csak nyugodtan. Külsőre nagyon minőségi, ruhaszerű anyagbal van bevonva a kábelezése.
Három különböző méretben (S,M,L) adnak hozzá fülbedugós gumit, plusz egy L ami rajta van alapból.
A doboz olyan mint egy mini sminkkészlet, amibe fel lehet tekerni és abban tárolni így nem kócolódik össze a kábele. Hangzásra (már aminnyire ezt le lehetett tesztelni egy telefonon) nagyon jó minőségű.
Berillium tekercses.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest