Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini PC
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
Szép reggelt mindenkinek!
Egy kérdéssel bombáznám meg a fórumot, amiről valószínűleg már volt szó, csak épp nem kerestem utána, mert egy lusta ge.... vagyok.. csak egy szóval segítsetek nekem kérlek titeket!Xiaomi Redmi Rice vagy mindegy is.. Xiaomira lehet flashelni sima stock Androidot?
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi. Itt biztos találok valamit.
-
gamegod
senior tag
Huawei Honor 3c tulajdonosoknak!

Lewa Rom -
KukkSteve
senior tag
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
aytukabozs
üzenetére
Neha megszalad a gondolatom..
Hibaztatjak a shopot.. Senki nem mondta, hogy ilyet kell venni..

Kicsit feszult is vagyok , de vmennyire jogosnak erzem a markanssagot
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
prodata2
üzenetére
47+tréfa körül van még ez is, durva cucc: Xiaomi Hongmi Note(Redmi Note) Enhanced Version WCDMA MTK6592 Octa Core 5.5'' 2GB RAM 8GB ROM Android 4.2 MIUI V5
+3500ft DHL, nem kell annyit várni és vámon úgyis megfogják igy is ugy is. Az még saccra +15e...
-
prodata2
tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Igazad van az nem jelent semmit ami oda van írva mint megapixel
Persze a minőséget meg is kell fizetni mint mindenhol . Néztem már egy jó csomó tesztet is de ami a youtube-on van ha mondhatom par@szt vakítás. kibontja a dobozt és bekapcsolja a telefont + egy kettő játék .. a kamera sehol stb stb De itt ami tesztek vannak azok korrektek !! -
prodata2
tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Ez a problémám nekem is , nem tudom melyiket éri megvenni
Az igényeim 5" minimum quad core , 1 GB ram . Ne legyen nagyon buta a kijelző ,de az optika sem (8px). Árban meg ne menjen 50eft fölé , inkább alatta ez itt a probléma
Ebben az árban a legjobbat keresem . Egy Sony Xperia Arc S nyúztam eddig a legrosszabb döntésem volt ,h meg vettem . Szép telefon de nagyon lassú volt szegényke és szeretett fagyni is . -
ZozzV6
senior tag
Sziasztok. Vettem egy cubot GT99-et. Szeretnék rá MIUI romot tenni de sehol nem találok hozzá vagy amit találok hibás a link vagy a chrome vírusnak nézi és letöltés után eldobja. Tud valaki valami működő linket adni?
Köszi előre a segítséget. -
Vvarpi
tag
Két acer koncepció keltette fel a figyelmem.
Az egyik 3 simes(remélem nem off) és MT6582 procis, ha igaz amit itt írnak.
Augusztusra ígérik 200€-ért.
A másik a Liquid X1, ami már Lte képes, kap egy gyorsfókuszos(0,3sec) 13mp-s optikát.
A screenshoot alapján még dual simes is.
Nagy örömömre úgy tűnik nagyon hamar eljön az idő amikor már nem lehet azon siránkozni, hogy ez meg az hiányzik a kínai készülékekből, meg szar a kamera vagy a gps, egyre igényesebb és minőségibb telefonok jönnek és egyre innovatívabbak kínai barátaink.
Bátrabban próbálnak ki új technológiákat és nem csak a bevált, sikeres modelleket majmolják, másolják.
Nekem ez a sztori kísértetiesen hasonlít a Japán autógyártás történetére, és ha igazam van akkor a jelenlegi nagy márkák felköthetik a gatyájukat. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs
üzenetére
El mondom neked miért vesz ilyet valaki....
1. fiatal tini akinek a látszat a fontos nem ami benne van....
2. nem magának veszi hanem az asszonyának akire nem tudsz ész érvekkel hatni mert lesz@rja hogy mit hazudik magáról a telefon és a bele Z kategóriás cuccokból van összerakva....

-
aytukabozs
addikt
válasz
Graphics
üzenetére
Nem olvasom régen a fórumot, de ilyen vitriolos hozzászólásodba még nem ütköztem

amúgy valszínüleg valami akció lehetett, mert a mostani árával nem fér bele mindenestül 22k-ba,
de a baj mindemellett sem az árcímkével van, lehet azért ilyen áron is minőséget kifogni, amit én sem értek az az hogy mifenének vesz valaki egy ájfónnak kinéző nem_ájfont.
Annak azagyonhájpolt szarkupacnaktelefonnak pont az a lényege hogy tényleg minden megy rajta OOTB, és nem kell kókányolni.
Aki meg szeret molyolni a telójával az ennyiért, vagy picit többért kaphat azért minőségi(bb) gyártótól is telefont. -
Graphics
Jómunkásember
Nem tudom milyen telefon lehet 22-ert,afaval, de ez kb a fillerb@szas kategorias cucc..
Meglepodni nem szabad ha alapbol fika a minosege... Errol szintugy nem a panda tehet,,,
Te rendelted, ha nevesincs telefont veszel akkor jár vele egy szoporoller ,amire fel lehet ülni...
Ez van, tanulopenz, a kovetkezo legyen markasabb kinai

Akkor inkabb venni kellett volna madarasTescos markat, es kesz.
Szerk mar latom 5S hulladek... Biztos magas kvalitasu minosegbiztositasi rendszer miatt olyan...
-
aytukabozs
addikt
válasz
prodata2
üzenetére
Na akkor most nem tudom mik az igényeid, a miuje-vel együtt most akkor van a pixisben 2 kvados, meg 2 oktakór....

ha részletesen leírnád mire van szükságed akkor itt a szakik adnának biztos pár tippet.
Én a nemszaki tuti nem vennék 8magosat 1GB rammal
Esetleg a lenovo a850+-t mer' az nagyobb név, olcsóbban mint ezek itt (cserébe butább a kijelzője, és kevesebb benne a tárhely)
Négymagosban amit szeret még itt a nép az a Huawei honor 3c (2GB ram!), meg a Xiaomi Hongmi (ebből van mtk, meg snapdragon procis is)(#75266) Bendegúz98
"time will tell" ahogy a művelt idniánok mondják
Hitvitába nem mennék bele inkább műkedvelőként,
de dacból csakazért se' hiszem amit itt feljebb a profi kollega mond

-
-
törölt tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Értem én meg el is hiszem de:
Ha a technológia adott, akkor hol vannak a nevesebb gyártók?
Vagy ez maga A Boldog Élet? -
törölt tag
Sziasztok,
édesanyám vett pár napja egy Beex M1G készüléket. Az előző telefonjain megkapta az MMS-eket, szal nem szolgáltatós beállítás, itt viszont csak kap egy sms-t, hogy kapott egy MMS-t, és ott rá lehet tapolni hogy "letöltés". Ám mindig azt az üzenetet dobja, hogy a letöltés sikertelen volt. Mi lehet az oka? -
prodata2
tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Akkor még nézelődök .. De köszönöm a választ . Néztem még a Doogee DG2014 , Inew V3, és a Cubot x6 is.
-
Simon02
tag
Sziasztok,
elég komoly problémám van egy Jiayu G3-al, pontosabban rom telepítéssel: topicjában leírtam részletesen. Nagyon örülnék, ha valaki tudna segíteni! -
aytukabozs
addikt
válasz
üzenetére
Terveken így néz ki:

Nyilván mire kijön a gyárból nézhet ki máshogy de az alapvető probléma az hogy te ragaszkodsz a mérethez,
ami az 5000-ben lesz az meg nem ugyanez az akku gyártási technológia ami ebben a jiayuban van, hanem szilícium anód polimer ion aminek a fő előnye hogy azonos méretben podukál többszörös kapacitást.
Ezt a dolgot emlékeim szerint 2008-2010 körül harangozták be mint működö prototípust, szóval nem értem miért olyan hihetetlen hogy 4 év alatt eljutott oda a technológia hogy sorozatgyártás legyen belőle. -
klogw
aktív tag
Huawei Honor 3C 4G with Qualcomm snapdragon 400 Quad-Core Android 4.2 operation system. 2GB RAM and 8GB R0M, support TF card up to 32GB which allows enough space for you to download freely. 5.0 inch screen allows the user to view videos and play games at a comfortable size as well as clearly due to this phone's 1280 x 720 pixels display resolution. With the high end dual cameras, front 5.0 MP, black 8.0 MP with flashlight auto focus
-
törölt tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
-
klogw
aktív tag
válasz
LantosBerry8
üzenetére
Majd kiderül. Most rendeltek be egy bő 10es pakkot Coolpadből. Én látatlanban a Coolpadre tennék.
-
aytukabozs
addikt
válasz
virkir
üzenetére
...előttem már leírták mért indifferens a spanyol bolt,
ha meg rákeresel ebben meg a külföldi rendelős topicban,
választ kapsz arra miért nem kedvelt.Mondjuk ez így ebben a formában nem is igaz hogy nem kedvelt, csak a pozitív tapasztalatok nem mindíg kerülnek leírásra szemben a negatívakkal.
Én spec márciusban beszoptam velük, és májusban újra rendeltem tőlük

-
LantosBerry8
senior tag
Coolpad F1 vagy Jiayu G4S a jobb választás?
-
-
iMaverick
addikt
válasz
virkir
üzenetére
Nálunk a nővérem, meg az unokahúgom ilyen: ész nélkül berombolnak a Telenor-hoz, hogy mutassanak okostelókat... Aztán megveszik, ami belefér a büdzsébe, + tetszik is nekik. Aztán 2 nappal később csörög a telefonom, hogy sz@r az új teló, nem lehet rá, csak 2-3 játékot telepíteni és különben is f@s.
Aztán elkérem a telefon pontos típusát, rákeresek és mit ad a Jehova? Pl. itt a Mobilarénán is volt teszt erről az legutolsó Huawei telefonról: drágán-f@s. Illetve egész pontosan egy zsákf@s.

Meg is dicsértem őket. (Köszönjük Emese?
) -
-
virkir
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Látszik nincs nagyon nőnemű a környezetedben.
Az átlag hárommal kezdődő személyi számúaknál első és mindent eldöntő vásárlási opció a külső.
Pl. nálunk a nagypulya úgy keres telefont, hogy legyen micimackós tok hozzá a zasszony meg még mindig nem akar megválni a hej720-tól mert az olyan kis cuki.
Én meg tenyereimbe temetem az arcom ha feljön a téma.
más
Láttam, hogy itt az antelife nem igaz számít kedvelt bótnak.
Mi az oka?
Mert éppen azon nézegetek mivel van spanyol lerakatuk meg ilyen eksünök vannak például. -
beg
veterán
válasz
aytukabozs
üzenetére
Sőőőőőőőőn, ahogy a művelt német mondaná.
Gyereknek, asszonynak tuti nyerő. 4x1,3 meg elég a csiti-csetinek meg a közösségi nyalókavadászatnak.
-
válasz
aytukabozs
üzenetére
Csajoknak úgy látom, elég a 4*1,3 MHz -MTK-verza.

Mármint arra utalok, hogy a Hongmi alapból 4*1,5 MHz, ugye.
-
Laza...
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
Pfőjj, erre mást nemtudok mondani. Kérem kapcsojja ki

-
klogw
aktív tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Vajon passzolna-e a 5000es akksija a 4400ba? A FHD-nak sok értelme nincs (az, hogy van benne OTG, NFC meg Sony kamera az viszont tetszik).
-
terra052
őstag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Sokáig éljen Barta Tamás

-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
[sry, francos szerk. idő]

-
aytukabozs
addikt
Anyám, jön a candy pink, és a limonádé színű hongmi,
ez olyan cukker hogy mingyárt öngyi leszek!
És ahogy látom mindkét HW változatban
(#75236) Dominó85
Jaja, ez volt az első gondolatom nekem is hogy elterjedhetne a régi telefonok akksijaináll akár origi, akár utángyártott változatban. Vagyunk páran akik szeretik a telójukat csak az aksival nincsenek kibékülve... -
Zeki
nagyúr
Aki sok telót tesztelt, attól kérdezném, melyiknek a legjobb a térereje, vagyis a beépített antennája?
-
Dominó85
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
Ebben az esetben üdvözölendő a Thl lépése és jó ha nincs igazam. 4000-es újféle aksit a Hongmiba is de rögtön...

-
aytukabozs
addikt
válasz
Dominó85
üzenetére
Nem lesz (már igazad úgyértem
).
Olvass utána a szilícium anód akkumulátoroknak (az 5000-ben már az van).(#75234) prodata2
Bár én sem ismerem de szerintem válassz más márkát (ismertebbet), pont a napokban érdeklődött valaki a kistesóról (M7), és arra jutott hogy gyakorlatilag nincs hozzá semmi (se gyári, se közösségi támogatás, se romok, se semmi)
-
prodata2
tag
Sziasztok. Kérdésem lenne (MIJUE) M10 5.0" telefonnal kapcsolatban, ezt a márkát nem ismerem annyira valakinek véleménye esetleg tapasztalata van azt szívesen meghallgatom. Esetleg ajánlani tudna másik telefont ebben az árban és tudásban azt megköszönném

-
gipsztigris
addikt
Nyugodtan! Tegyél fel egy Elixir2 appot és meg tudod nézni, hogy pontosan hány mA-t vesz fel a készülék.
A névleges áramfelvételt csupán pár másodpercig veszi fel a készülék, utána visszaesik a töltőáram, majd a terhelés, proci hőmérséklet, stb. függvényében változik a töltőáram mértéke.
-
dlaj
őstag
batanyo, Laza.., Dominó85 köszönöm a segítő válaszokat.
-
-
Dominó85
addikt
Lenovo S660, S860-at is érdemes megtekinteni szerintem. Utóbbi lehet már túl nagy.

dlaj
Nem fog tönkre menni, mivel a telefon microUSB aljzata xy nagyságú áramot (A) képes felvenni. Hiába tolja neki a töltő, ha a telefon csak (hasamra ütök) 700-750mA-t képes felvenni óránként, akkor annyit is fog felvenni.
-
dlaj
őstag
Szerintetek tölthetem a kínai telefonom samu galaxy tabhoz adott töltővel? Elvileg a feszültség ugyanakkora, viszont az áramerősség a többszöröse. Nem fog tönkremenni a telefonom?
-
HPAA
őstag
tanácsot kérnék :manapság mit ajánlanátok ebben a kategóriában
ami fontos/abb/ lenne elfogadható optika/kamera ,jó akku,szép kijelzővel 5" környékén
P780 van kinézve eddig ,de ha javasoltok jobbat megköszönném
-
sajtjani
tag
válasz
ejnyebejnye
üzenetére
-
Laza...
addikt
- Apa, vegyél nekem egy légyszi hightech, 3G-s, USB-s, bluetooth-os, 20 gigás HD-vel és integrált kamerával rendelkező okostelót, amivel Mp3-at, PDF-et és java appokat lehet letölteni?
- Édes fiam, nem tudnál te is csak drogozni, mint mindenki más?
-
gyuszito
senior tag
válasz
tolvaj!
üzenetére
Igaz, a radioaktív Fukushima-i vérpontyból finomabb

-
tolvaj!
őstag
válasz
aytukabozs
üzenetére
ahogy szusi is, de valahogy a balatoni halakból nem ugyanaz

-
RVR400
veterán
válasz
Komplikato
üzenetére
Konkrétan volt nálam egy tablet, amin izomból be lett nyomva az aljzat. Egészen addig én is azt hittem, hogy nem lehet deformálódás nélkül egy ilyen műveletet végrehajtani.
Szétszedtem, visszaforrasztottam, mintha új lenne. -
426os
őstag
-
esztam
csendes tag
Nem tudom ki mennyire használta a Singapore Post app-ját, amivel lehet tracking numberre is keresni, valamint meg is jegyzi azt. Eddig elég lassú volt, viszont ma jött ki rá egy frissítés, amivel szerintem már elég vállalható, és még olyan opció is van, hogy értesítsen, ha valami történt a csomagoddal. Egyszerre több TN-t is tud kezelni.
[SingPost App]szerk: inkább kicseréltem a képet linkre..
-
485
aktív tag
válasz
cappa72
üzenetére
ez érdekes, mert a telefon sértetlen volt, nem ejtettük le, nem csaptuk semminek. kb 4x lett feltöltve. nem érzem azt, hogy a mi hibánk. és ez azért kellemetlen, mert a telefon áfával együtt 22ezer volt. most kiküldtem +3ezer, ha kifizetem +4 ezer. majdnem 30nál vagyok. eléggé csalódott vagyok, pláne a gyökér pandawillben csalódtam. eddig két rendelésem volt tőlük, mindkettőnél 2-4 hétig könyörögtem, hogy postázzák. most meg ez. durva. megyek a fogyasztóvédelemhez
azért köszi.klogw : azért megpróbálom a refundot.
-
Ez azért lehet, mert megvizsgálták, és azt találták megállapítani, hogy az alaplapon az usb csati nincs a helyét, és gondolom fizikailag vissza kell forrasztani.
Lehet, hogy elengedett a forrasztás? Fizikai sérülésnek számít, így nem garanciális hibáról van szó.Ezért 18$-t kérnek a javításért. Ha azt rendezed, akkor írnak a gyárnak, hogy javítsák meg.
-
485
aktív tag
sziasztok, visszaküldtem Pandának egy telefont, mert kb 1 hét után nem töltött. most rákérdeztem, hogy áll a dolog, azt válaszolták, hogy:
we just get some information about your device sku50546.
your device need to replace a new Vice-plate end plug ,but they said it is beyond the scope of maintenance for free
they could only repair without replacing any repair parts
you have to pay $18 for replacing a new Vice-plate end plug.
and you can pay in our paypal account pandawill.com@gmail.com .
after you pay , please tell us the transaction ID ,
then we will inform the factory repair your device quickly
thank you for your understandingmi lehet az a Vice-plate és miért nem garis?
-
sajtjani
tag
Sziasztok!
Na ilyet sem hallottam még, az Ahappydeal nevet változtatott, itt in stock: Doogee DG550 -
válasz
milordatya
üzenetére
A Rom toolbox-ot nem ismerem, így nem tudom, hogy az okozhatott-e gondot vagy sem. (Régebben volt róla szó, hogy a ROM manager - tudom, ez nem az - okozhatott gondot MTK platformon.)
Ami a build.prop visszaállítását illeti, fontos volna tudni, hogy hogyan csináltad, a jogosultságok beállítása megfelelő-e, és valóban csak annyi a különbség a két build.prop között, amit tesód módosított.
A recovery amiről írsz, az a gyári recovery (bizonyára 3e jelölésű).
Ott nem biztos, hogy a power az enter, lehet a hangerő fel is, és pl. a home gomb is. Ez attól függ, hogyan csinálta meg a gyártó.
Ezt jó eséllyel le lehet cserélni, akár MTKDroidTools-zal is - mivel van adb elérésed, és root jogosultság. -
aytukabozs
addikt
No azt csiripelik a madárkák hogy juniusban jöhet az első kínai hexa LTE-vel, ráadásul nem full noname hanem iNew, erre beleronditanak a sztoriba egy lopott designnal

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS routerek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Diablo IV
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- További aktív témák...
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De a pénztárca engedné tuti befutó nálam

Persze a minőséget meg is kell fizetni mint mindenhol . Néztem már egy jó csomó tesztet is de ami a youtube-on van ha mondhatom par@szt vakítás. kibontja a dobozt és bekapcsolja a telefont + egy kettő játék .. a kamera sehol stb stb De itt ami tesztek vannak azok korrektek !!
de kb egy árban van!
(Van még hasonló az angolban: "dragonfly" = "szitakötő".

)