-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
prodata2
tag
Sziasztok adott lenne a probléma Doogee DG550 telenor -os hiba hívás és 3G probléma .Nincs net és a telefonálás kb 6 percig tart utána megszakad. Olvastam róla de valaki segítene merre is találom . Előre is köszönöm .
-
Easy.2K12
tag
Üdv.
segítség kellene mit ajánlotok .
Nagyon agyalok két telefon között a THL w200S és a Xiaomi Redmi 1S között. egyszerűen nem tudok dönteni. Ha valaki valami komolyan negativat tudna mondani azzal segíteni vagy ha véleményezné esetleg volt szerencséje mind két telefonhoz.
Megköszönném. -
tolvaj!
őstag
válasz
takfer #77880 üzenetére
Nem biztos, hogy jó, de facianegra írt egy scriptet még 6589 hez, az olyan telefonokhoz, amiknek a rendszer partíció nagyon tele van és nem fér fel a super su.
http://mobilarena.hu/tema/thl_w100/hsz_1271-1271.html
Másold ki egy jegyzettömbe és mentsd el olyan formában ahogy a gépeden lévő script van, majd futtasd ahogy kell x2!
-
overland
aktív tag
Sziasztok,
átvennék ( csak jó áron ) egy 4.3"-4.5" 4.7" 5" körüli 1gb-4gb telót.ajánlatokat privátban kérek: nem mindenáron jeligére...
-
Upo
addikt
válasz
takfer #77870 üzenetére
Úgy nézem nem tudta írhatóra mountolni a rendszert. Azért írta ki hogy a Superuser.apk már létezik pedig le kellett volna törölnie, de nem tudta. A su és busybox binárist se tudta bemásolni.
Mount: read only filesystem - ez a lényeges hibaüzenet.
Valamiért nem engedi a rendszer írhatóra a system partíciót.
Legjobb lenne ilyenkor ha egy működő cwm-et tudnál felrakni flashtool-al, de kell találni olyan cwm-et ami jó a tiédre.
Esetleg egy megoldás itt lehet a wm-re, droidtools mentésből lehet csinálni rá.
Ha megvan, akkor recoveryből simán fel kell rakni ezt a zipet, a cwm kéne hogy írja a system-et. -
Laza...
addikt
válasz
Evita85 #77863 üzenetére
Coolpad F1 ami jó is, és a gombjai világítanak. Ugyanakkor nem teljesen fehér, az előlapja fekete.
Full fehérben a Jiayuk jók, de ennek nem világít az alsó 3 gombja. Mondjuk engem ez nem zavar, sok jó készüléknek nem világít a 3 gombja. Ami fontosabb az az értesítő led. De kinek a pap...
-
Evita85
tag
Sziasztok! Külsőre olyasmi telót keresnék,mint a Neo N003,de újabbat.Néztem a Jiayu G4-g5 szériát,de olvastam hogy annak nem világít a 3 gombja. Tudtok valami hasonlót javasolni? Fontos lenne hogy legyen fehérben.Sajnos fehéret szeretnék. Nagyon max 5" méretben...
-
janaman01
addikt
válasz
aytukabozs #77861 üzenetére
Hoppá hoppá..na végre valaki tudja..köszi szépen !
Szer: kipróbáltam egy ingerszegény környezetben, valóban jobb a kép minősége, legalábbis nálam... -
robit1973
aktív tag
válasz
takfer #77856 üzenetére
Próbáld meg esetleg ezzel: Motochopper Auto Root
Nekem ezzel eddig minden MTK-s telefont sikerült rootolni. -
takfer
csendes tag
válasz
osztszoroz #77844 üzenetére
Vagy nagyon béna vok,vagy nem tudom mi lehet,mert a VROOT- után szépen kiírja a progi,hogy sikeresen rootolva a teló, de leellenőrizve továbbra sincs root jog!
Valamint próbáltam régebbi framarootokkal,de nem megy azokkal sem
Persze mint teló továbbra is műxik,mintha semmit se csináltam volna vele... passz,de már nagyon jó lenne ha sikerűlne valahogy -
nash13
aktív tag
Ha külön van kamera patch, azt is lehet fordítani jbart-al?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
muhaha01 #77849 üzenetére
-Az Inew jó lenne de még Bug-os/van topikja olvass bele srácok nagyon ügyködnek , hogy jó legyen/
-Ulefone "hagyjuk" kategória
-doogee turbo-ról annak idején jókat lehetett olvasni diegho fórumtárs tesztelte...
-NEO M1....szvsz felejtősIyen árkategóriában vehetsz Lenovot vagy hongmit is....
-
muhaha01
tag
sziasztok!
szeretnék rendelni tinydealtől telefont (ha jól láttam, itt a legbővebb a választék)
ezeket néztem ki:neo m1
doogee dg2014
inew v3
ulefone p6mondjatok véleményt légyszi, melyiket érdemes, van-e már tapasztalat vmelyikről?
köszönöm szépen!
-
Dexter-2000
őstag
htc desire 600 dual simes telefonom van, de a sebessége borzasztó
milyen telefont ajánlotok helyette? illetve valami romféle? -
MotorBoy79
tag
válasz
buca84 #77776 üzenetére
Az én példányom még force-olt 2G hálózattal is recsegett, szakadozott, használhatatlan volt.
Ezzel más problémák vannak:
Szerintem az egyik probléma ott van, amikor 3G -ről visszavált 2G-re a telefon, mert rendszeresen akkor szakadt meg a kapcsolat. Emiatt átraktam, hogy csak 2G hálózatot használjon, azóta mindig van sok térerőm és nem recseg...
... viszont a Bluetooth-szal is van valami gond (xda-developers-en is olvastam, hogy másnál is jelentkezik), mert amikor elalszik a képernyő, akkor a Bluetooth kihangosítóban elhalkul és érezhetően rosszabb minőségű lesz a hangátvitel, sokszor nem is hallanak jól a túlvégén és nagyon ritkán meg is szakad. Amint megnyomom a bekapcs gombot, hogy feléledjen a telefon, már jó is lesz teljesen, akár hosszú telefonbeszélgetésekkel (10+ perc) sincs gond, csak hát ébren kell tartani a telefont, ami az akkuidő szempontjából nem szerencsés.
Ez csak azért nagyon zavaró, mert vezetés közben mindig Bluetooth kihangosítót használok és így most nem tudok telefonálni menet közben.Szerintem kipróbálom a pár napja kijött OTA FW frissítést, hátha az megoldja...
-
Remiel
őstag
bocs ha már volt erről szó, de ez az első két kártyás telefonom...
szóval az lenne a kérdésem, hogy a névjegyzéket meg lehet e oldani úgy, hogy mindkét kártya használhassa, vagy külön telefonkönyve van mindkettőnek?
-
peestike
senior tag
akinek esetleg van türelme az próbálkozhat.
nekem végül is jól rendeződött a dolog, egyetlen pozitív az ár volt.
2014.05.19-2014.06.23 volt a kiválasztás-megérkezés időszaka....
1. nincs mit kifizetni, mert kínai nem küld paypal-on számlát
2. nagynehezen fizettem, erre nincs fehér teló
3.postán, aztán mégsincs csomagban
4.postán, aztán mégsincs csomagban
5.postán, valóban
6.megérkezett (de előtte meguntam, aztán paypal-on dispute, biztos, ami biztos alapon....) -
KTU
addikt
válasz
kisskaresz21 #77836 üzenetére
Szerintem keress más típust.
-
klogw
aktív tag
válasz
kisskaresz21 #77832 üzenetére
"Nem akarok most többszáz kommentet végigolvasni"
Használhatod a keresőt is (j. f. sarok).
-
takfer
csendes tag
válasz
aytukabozs #77831 üzenetére
Nos,igen! Kiírta,hogy succes és indítsam újra,de újraindítás után ha leellenőrzöm,azt írja ki hogy nincs rootolva
-
kisskaresz21
csendes tag
Üdv. Nem akarok most többszáz kommentet végigolvasni míg az adott telefonról találok valami infót szóval felteszem a kérdést. Az iNew i7000-ről amit a mobilaréna oldalon is hírdet a pandavill mindössz majdnem 100 dolcsiért, az milyen telefon, érdemes megrendelni, vagy nem véletlenül ennyi az ára? Kérlek segítsetek. Ja és ez a 4 GB-os verzió, bár nem hiszem, hogy valamit számítana, ide be is linkelem.
http://www.pandawill.com/inew-i7000-smartphone-50-inch-hd-ips-screen-android-42-mtk6589-1gb-4gb-3g-otg-gray-p89928.htmlKösz a segítséget.
-
aytukabozs
addikt
-
takfer
csendes tag
válasz
aytukabozs #77826 üzenetére
bocsi,bocsi,bocsi! nem jól fejeztem ki magam!Természetesen koppintás,csak valószínűleg nem lenovo-rol,hanem talán valami más,mert sem a framaroot-al (1.9.2),sem ezzel nem akar sikerűlni.Bár az is lehet,hogy valamit nem jól csináltam,csak tudnám mit...
Nem vagyok egy nagy ász ebben még távolról sem!
-
janaman01
addikt
válasz
aytukabozs #77826 üzenetére
Hát az úgy koppan a lenovón, mint a pinty..!!
-
aytukabozs
addikt
válasz
takfer #77824 üzenetére
csak én nem értem hogy jön az ide hogy klón-e a telo vagy nem?
btw tegnapelőtt rootoltam vele egy szintén 'nem lenovo koppintás' telefontmásik megoldás:
http://logout.hu/bejegyzes/cappa72/mtk6577_root_es_backup_mtkdroidtools_segitsegevel.html[szerk.]
közben ránéztem a linkre, muhahah
még szerencse hogy nem koppintás -
Zeki
nagyúr
Hungobungóval 2x égettem meg magam, én nem ajánlanám.
1x sokkal gyengébb tabletet küldtek neki, ő meg küldte tovább, de ez visszaküldéssel rendeződött, másodiknak meg vártuk, de nem küldték el neki a rendelt tabletet. Így ő sem nekem.
Lehet sok helyről dhl-el rendelni, van egy halom webshop. -
tolvaj!
őstag
válasz
dethroner #77819 üzenetére
mert az is sajnos. nincs rendesen optmalizálva az oprendszered, azaz minden funkciót nem ér el rendesen és kezelni sem tud a telefonod. ez a különbség a nagyobb -kissebb-és névtelen kínai gyártók között. az anyagok ugyanazok mindnél, de a belefektetett munka már meghatározóbb. sajnálom
-
janaman01
addikt
Nah kiváncsi leszek...holnap bejelentik ez az új lálipopot 5.0 vagy marad a kitkat....
-
dethroner
veterán
válasz
tolvaj! #77739 üzenetére
Ok, nincs adathasználat, tehát az A-gps nem megy. DE, az epo fájl tartalmazza a holdak helyzetét és amikor elindítom az mtk tools-t, mutatja hol akarja keresni a holdakat. Lát is párat, de nem tudja használni őket. Aztán elindítom a wifi-t és kis idő múlva csatlakozik. A holdak ugyanott vannak és a jelerő sem lesz nagyobb a wifi bekapcsolása után.
Néha a wifi bekapcsolása sem gyorsít semmit a folyamaton, csak akkor tud csatlakozni ha az mtk tools-ban lejátszom a hidegindítást.
Értem én hogy rossz az antenna, de akkor is rossz és akkor sem kéne mennie ha megnyomom a full és cold gombokat, nem? De akkor meg megy.
Hülye vagyok ehhez, de a hardveres hibán túl nekem szoftveresnek is tűnik -
Laza...
addikt
válasz
Mr.Csizmás #77811 üzenetére
Ment privi
-
klogw
aktív tag
válasz
gipsztigris #77813 üzenetére
Kedves Gipsztigris úr!
"mindenhez IS"
Tetszik ez az elménckedésemet fricskázó elmés riposzt.
Egyébként:
Tudtam, hogy ismerős valahonnan magának a különbség szónak az említése is, de a zongorázós szólás most mégsem ugrott be. Milyen jó, hogy reagált az észrevételemre!
Igen, itt most két hasonló értelmű szólást sikerült összevegyíteni. Van még egy másik, gyakran összekutyult szóláspár: a "vaj van a fején" és a "valami van a füle mögött". Ebből szokták kihozni a "vaj van a füle mögött" keveréket. -
klogw
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #77811 üzenetére
Ha még a héten kell, akkor valóban eu-s boltot nézz,
de ha ráér jövő héten is (és akarsz egy 10-15e huf-ot spórolni), esetleg kérdezz rá hungobungonál a Jiayu G2F-re, ha megfelel a specifikációja, vagy akár a két zopora is.
A zopokról nem rémlik, hogy különösebb rosszat írtak volna itt a topikban. -
-
klogw
aktív tag
válasz
gipsztigris #77796 üzenetére
Ha megengedsz egy észrevételt:
Nem két dolog közti különbséget nem lehet egy lapon említeni, hanem az adott két dolgot.
A szólás mint hagyomány formáján túl logikus sem lenne a te verziód:
Mivel az adott két dolog különböző, nem maga a különbség különböző.
Két dolog különbségének (különbözőségének, "nemazonosságának") ténye egy kétértékű logikai állítás egyik értéke: egy "dolog", nincs mit megosztani rajta "egynél több lapra". -
klogw
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #77792 üzenetére
~30ért - igaz kínából - nagyobb aksijú, kisebb felbontású és méretű (840*480, 4.3col), egyebekben ugyanilyen specifikációjú telót vehetsz: Jiayu G2F. Szokott lenni a mobilambnál is, bár ott nem tudom menyiért és most épp nem listázza, de nyilván rá lehet kérdezni.
-
Botigta
aktív tag
Sziasztok,
Vettem egy hTm H100-at, és olyan problémája van, hogy ha megérintek, egy ikont, akkor ahelyett, hogy elindítaná az appot, inkább ellapozódik az oldal, vagy máskor 3-szor 4-szer meg kell érinteni, hogy elindítsa az appot. Ha pl egy fájlkezelőben könyvtárlistában egy mappához érek (ami egy keskeny sáv), akkor vagy elgördül a lista, vagy picit ide-oda remeg a a lista, vagy egész egyszerűen nem nyílik meg a mappa, csak többszöri érinésre. Nem kijelző hiba, mert a fejlesztői lehetőség menüben bekapcsoltam az érintés mutatását, és minden érintést visszajelez a készülék a kis szürke pöttyel. Találkozott már valaki ilyennel? Lehet ez ROM bug? -
pècsimunkás
addikt
válasz
Mr.Csizmás #77805 üzenetére
kb 2-3 hèt. Nèha van nála plusz telefon.Èn tudtam várni, ezèrt az árèrt. De ha sürgôs , a mobilamb 2-3 nap, de ezt te tudod mennyire sürgős...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
pècsimunkás #77804 üzenetére
úgytudom ő nem raktárkészletről dolgozik, hanem x várakozással. (jó ár lenne)
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Mr.Csizmás #77792 üzenetére
Szia! 32 èrt vettem hungobungo- tól az Zp700-at. nagyon jó kis teló. Kersed meg , biztos tud valami jó árat mondani.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Mr.Csizmás #77802 üzenetére
Gyors EU-n kívüli beszerzéssel alulról súrolja az 50-et.
Minideal+DHL Express+TréfaEU-ból szerintem ennyiért nem kapod meg! Vagy esetleg nézel itt a hardveraprón "készletről" pár napos-hetes példányt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest