- Milyen egeret válasszak?
- Egérpad topik
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Milyen SSD-t vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nezd, van akinek eleg a 24fps, es boldogan jatszik, en 30 alatt inkabb gyakorlatilag leveszem nullara a grafikat/kikapcsolom a jatekot. Volt hd es fullhd telefonom is, tudom mirol beszelek. Ha te nem latsz kulonbseget, es hd-n ugyanolyan vidaman hasznalod a bongeszot mint fullhdn, csak azt tudom mondani, hogy jo neked, mert eleg a olcsobb telefon.
Falnak tudok menni hogy mindig ez a tema hogy miaf*nak 24fps nel tobb szamitogepen "merafilmisannyivalmegy", meg hd felbontasnal minek jobbat telon, es aki jobbat akar az gyoker/gazdag/idiota/epenisfetisiszta.
-
citkar
addikt
A 24 colos monitoron nagyon jó volt a fullHD, amíg nem szoktam meg a jobb minőséget, most már a 24 colos (fullHD) monitorra, ha ránézek pixelesnek látom.
Persze 5 colon még mindig több, mint jó a HD, de az, hogy zabálja az akkut és nagyobb teljesítményt szükségeltetik hozzá a mai hardware-eken már mindegy, alig van olyan app aminél pont ekkora teljesítménykülönbség-igény fog problémát okozni.Vagyis azt is mondhatnánk az esetek döntő többségében lényegtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest