- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen SSD-t vegyek?
- Riasztó topik
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
Nezd, van akinek eleg a 24fps, es boldogan jatszik, en 30 alatt inkabb gyakorlatilag leveszem nullara a grafikat/kikapcsolom a jatekot. Volt hd es fullhd telefonom is, tudom mirol beszelek. Ha te nem latsz kulonbseget, es hd-n ugyanolyan vidaman hasznalod a bongeszot mint fullhdn, csak azt tudom mondani, hogy jo neked, mert eleg a olcsobb telefon.
Falnak tudok menni hogy mindig ez a tema hogy miaf*nak 24fps nel tobb szamitogepen "merafilmisannyivalmegy", meg hd felbontasnal minek jobbat telon, es aki jobbat akar az gyoker/gazdag/idiota/epenisfetisiszta.
-
citkar
addikt
A 24 colos monitoron nagyon jó volt a fullHD, amíg nem szoktam meg a jobb minőséget, most már a 24 colos (fullHD) monitorra, ha ránézek pixelesnek látom.
Persze 5 colon még mindig több, mint jó a HD, de az, hogy zabálja az akkut és nagyobb teljesítményt szükségeltetik hozzá a mai hardware-eken már mindegy, alig van olyan app aminél pont ekkora teljesítménykülönbség-igény fog problémát okozni.Vagyis azt is mondhatnánk az esetek döntő többségében lényegtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 1 / 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bittorrent topik
- Borderlands 4
- Riasztó topik
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen ,MS3725
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. Én 32" es tv -t használok monitornak 1366x768 on és tökéletes.