-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
diegho #130620 üzenetére
Van olcsóbb készülékük is Snapdragon 652-vel
-
Sanyesz.
őstag
válasz
diegho #130614 üzenetére
Én tavaly október óta használok egy Le Max2-t, igaz az 4/32GB-os. Az eddigi legjobb telefonom.
Az ultrahangos ujjlenyomatolvasó volt pár vevőnél problémás, nálam szerencsére nem. Garanciában javítják, bár kissé hosszadalmas.
Én ajánlom.Nekem nagyon bejön az 5,7" 2k kijelző. Az akku lehetne combosabb. A Spemall-nál is körülnézhetsz.
-
paolinho
őstag
válasz
diegho #130614 üzenetére
Én most vettem egy LeEco Le Pro 3 - at, de azt hiszem túlzás nélkül mondhatom, életem eddigi legjobb telefonja. Akku, kamera, gps, iránytű, zene mind mind rendben van. Mondhatni One Plus 3 kategória, de nem igaz, mert a Le Pro 3 - nak 4070 mAh-s az akkuja, azaz erősebb, mint a One Plus 3-é. Szerintem 5.5"-ban nem igen van jobb jelenleg a piacon ennél a telónál, de lehet, egy kicsit elfogult vagyok vele.
-
Zeki
nagyúr
válasz
diegho #115101 üzenetére
Van net a 4G még épp mükszik, a 3G-re is átválthatott volna. Bent a lakásban sem váltott át, ott is a Doogee nyert. Igaz kevesebb műholdat látott.
Sajnos a ZTE-m simán eldobja a gps-t egy Kecskemét-BP útvonalon, a fővárosban meg pláne.
A lányom Xiaomi Redmi 1S telója is lealázza GPS ügyben.
Állítólag nem az összes széria ilyen hibás, de mit vígasztal ez engem? Egy ZTE ilyet megenged, akkor menjen a rákba! -
válasz
diegho #107559 üzenetére
Mert a márka sem igazán népszerű itt, az oldalon.
-
SaGa59
őstag
válasz
diegho #107474 üzenetére
Azért nekem nem egészen tiszta, hogy ez most mit jelent:
Another surprise is the 16GB of eMMC 5.0 storage on board which is further expandable up to 128GB via MicroSD. The company went with the now standard MicroSD + Dual SIM combo slot. Here, both the SIM slots support 4G LTE connectivity, but if you feel you need some extra storage, you can swap one of these SIMs for a MicroSD card.
Reményeim szerint azt, hogy szakítottak azzal a mára iparági szabvánnyá vált (hogy a bőr hűljön rá arra, aki kitalálta) szokással, hogy a második SIM kártya foglalat egyben az SD foglalat is és ha még a sima SD mellett további tárhely is kell, a második, egyébként 4G képes helyre is lehet SD-t dugni, vagy szimplán ők is ezt a hülye divatot játszák, hogy vagy két kártya, vagy sok háttértár.
Egy 32GB-s kügyünél még rendben lenne, hogy nem lehet bővíteni, de 16B-nál eléggé határeset...
-
include777
aktív tag
-
fotosjani
aktív tag
válasz
diegho #107303 üzenetére
Én TCL 3S M3G -ra várok nagyon, hogy újra elérhető legyen.
$139.99-ért szerintem nagyon korrekt ajánlat.
Presale-nek írják, de elérhető volt korábban, Magyarországra is került belőle.
Fotóminősége nem tudom milyen, de kleine fórumtárs biztos oszt meg több képet is.
Számomra fontosabb szempont hogy 5" létére csak 139.6*69.6*8.9mm méretű és 3050mAh az akkuja. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
diegho #107305 üzenetére
Bevallom neked őszintén, nem tudom. Fényképező ügyben én inkább nem adnék tanácsot. Egyrészt nekem utolsó szempont, másrészt a készülék ezen képességét mindíg a telefon árához viszonyítom. Arról nem beszélve, hogy bármelyik telfonnal fényképeztem idáig, mindíg láttam a képen amit akartam!
Viszont vannak itt olyan mágusok akiknek ez fontos.
Ha jól rémlik gyűrű kolléga készüléke ezen a téren kimagasló azbárához képest.
szerk. blackview Alife S1
Ha rákeresel a hsz. aira megosztott képeket is.
sebe561: Egy használt V5 1/4?? Nem vicc!
-
-
dave118
senior tag
-
-
mrmft
senior tag
válasz
diegho #95100 üzenetére
Ekkora meretben mikor? 4,7 majd 5 collrol dumalnak, hogy ekkor meg akkor lesz, ami egyre tavolabb van de semmi konkret. Duma, duma ingyen reklam a Meizunak.
Xiaomi legalabb megcsinalta, lesz hamarosan remelem itthon is, magyar garanciaval. Mondjuk ebbe pedig a 800MHz LTE igazan benne lehetne.. -
cs.zs.
veterán
válasz
diegho #94849 üzenetére
Kérdés hogy mi minden fér bele abba hogy "100 USD körül"
Az efox-shop.com is egy jó bolt, első lépésként állítsd át angolra, aztán nézd meg hogy mi mindenük van EU raktárban (versandkostenfrei aus DE)
Az általad említett S168 86 Euróba kerül (ez tartalmazza a DHL gyorspostát is) : [link]
Én a nagytesóját választottam a 16GB ROM miatt (nettó multimédia tárhely 12,77GB) : [link] . Ez 99 Euró, azaz 31500 Ft volt, még ez sincs olyan messze a 100 dollártól (+5e Ft) -
-
-
Laza...
addikt
válasz
diegho #94208 üzenetére
Legyen igazad. Kínainak nem hiszek, indiainak meg még akkor sem ha már megtörtént
Ha lesz forráskód, lesz jó rom. Ha nem lesz, akkor meg megy a portolás (magyarul: gányolás)
A full egyforma telefonról meg annyit, hogy olvass bele az inew v3 topicba, és meglátod, hogy ugyanazon gyártó, ugyanazon modelljében és össze vissza vannak az alkatrészek - aztán egyiken ez a rom megy, a másikon meg amaz.
Vagy a Coolpad F1, ami egy jó készülék lenne, de annak ellenére hogy naponta min. 2 release jön ki, és van hozzá legalább 200 rom, egy sincs amiben minden működne. Egyetlen egy sem!
-
vlevi
nagyúr
válasz
diegho #94172 üzenetére
Jók ezek a 8 magos SOC-ok valamire? Képes ebből az Anutun kívül bármi más is kihasználni valamit?
Azért kérdem, mert ennek a SOC-nak a "kistesója", ami csak 4 magos, a 6732-es, az is jöhetne már.
165 dollárért adja elővételben a geekbuying az Elephone P6000-et. [link]
Abból nem tudom, mi lesz igaz, hogy az Elefánt azt ígéri, lalipapi fut majd rajta.
Nem tudom, szükség van-e 5" méretben FullHD, meg mégnagyobb felbontásra, nekem 4.5"-on 960x540 a telóm felbontása, szerintem bőven jó. -
citkar
addikt
válasz
diegho #94172 üzenetére
A 150 szerintem kevésbé reális, de ha annyi lesz az még jobb természetesen.
Az új MTK SoC elvileg tudja, így szerintem ez látni fogja majd azokat is.
A kamerára kíváncsi vagyok, a nagy testvér elég jót kapott, ez mennyire butítottabb ahhoz képest vajon.
Illetve ez a saját rendszer...jókat olvasni róla, de hát kinek mi, lehet kipróbálom majd.
Valamint egyelőre nem láttam pontosabb infót a 4G frekvenciákról és arról se van valami smart wake up, dupla koppintásos felébresztés-e. Utóbbihoz annyira hozzászoktam, hogy enélkül nem szívesen vennék mobilt. -
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
diegho #90514 üzenetére
Meg a sonyericcson erabol volt egy mini pro a csaladban, annak semmi kinja nem volt. Azota U,J,P,S,tipo,Z1 compact es mindegyik fosh... Ennyi veletlen nem lehet egyszerre. Kulon vicc kategoria hogy root nelkul nemlehet letorolni a feszbukkot. Mert a sonynal valami okos kitalalta hogy az kelk mindenkinek mint egy falat kenyer.
-
válasz
diegho #88329 üzenetére
Már nincs vele semmi baj, csak berögzült a szidása
Korábban voltak vele a nevéhez méltatlan szoftveres problémák, amik nem tettek jót a hírnevének (túl gyorsan ki akarták adni és részint öngól lett)
Valójában már a 24-es is stabil és jó ROM volt, sokan máig azzal használják. A 36-os, 37-es, aztán 43-as lett a nagy kedvenc, most ez az aktuális "uralkodó".
-
aytukabozs
addikt
válasz
diegho #87131 üzenetére
Debütált a 6595 EBBEN pl..
Azóta a minidealnek is lett europai raktára, de mint mindegyikkel, az a baj hogy nagyon szűk a készlet, és az ár tök ugyanaz legtöbb esetben áfa nélkül mint kintről rendelve megáfázva...
137mm az már sok?
ZTE V5 annyi és elég kedvelt teló lett itt (is)... -
Dominó85
addikt
válasz
diegho #84362 üzenetére
Azért az Mi2S-nek elég szép tábora van. A MIUI pedig nem említendő egy lapon az összes szutyok stock androidos kínai vacak telefonnal. Minden valamire való kínai márkánál átdolgozzák a stock droidot. No meg egy Moto G és egy kínai noname stock androiddal kiadott telefon között ég és föld a különbség.
-
Dominó85
addikt
válasz
diegho #72091 üzenetére
diegho, gipsztigris
Talán nem ártana kicsit utánaolvasni és összehasonlító teszteket böngészni a Snap400 vs MT6589T esetén... Mondjuk egy Gizchina vagy TechRevies cikket.diegho
amióta betetted a lábad ebbe a fórumba, azt hiszed a te HSZ-eid szent írások. Van neked Hongmi 1S-ed? Nincs. Akkor meg csitt és támaszkodj a már meglévő tesztekre, amit valószínűleg nálad szakavatottabb emberek készítettek el. Veled ellentétben én legalább beismerem ha hibázok... És a topikbezárás sem miattam volt, oh bocs ki miatt is?... Gondolkozz el néha kicsit Mr. Tökéleteske.Vicc...
Remélem hamarosan több 1S tulaj is lesz és akkor elkészül az összehasonlító teszt a kamera terén. Ja és NEM én fogom lőni a képeket, mert egyesek azt hiszik nagyon elfogult vagyok a Hongmi-val kapcsolatban. Pedig a Hongmi-nak a hiányosságaival mindenki tisztában van: például a használattól függően 1-2 napos üzemidő, fizikai gombok háttérvilágításának hiánya, videófelvétel alatt jelentkező susogás stb. Szóval koránt sem tökéletes a telefon, de jelenleg az egyik legkeresettebb modell az 1S-vel karöltve (no meg a THl, Lenovo és egyéb nívós márkák jeles tagjai IS)
Duliee
Egy szóval nem mondtam, hogy rossz lenne a Snap400. Erősebb, de jobban melegszik és a fogyasztáa is kérdőjeles az MTK-s SoC-okhoz képest. Tehát egy igen jó SoC, de jelenleg nem látom értelmét a Hongmi-m lecserélésének az 1S-re csak a Snap400 miatt. Magasról ejtek az Antutu huszárokra. Azok a játékok, amikkel játszok (Asphalt 8, Real Racing 3, Call Of Dino) frankón mennek akadás nélkül. Mindenki a saját igényeinek megfelelőt veszi és ez így van jól. Ez nem elfogultság, hanem megelégedettségi dolog. Nem felvágás képpen, de megvehetném bármelyik pillanatban a Hongmi 1S-t is, csak nem kell. Ennyi.Keeperv85
Ebben most még igazad van, de ahogyan a MediaTek fejlődik, úgy lesz egyre nagyobb szüksége arra hogy elérhetővé tegye a SoC-aira a custom romok fejlesztésének lehetőségét. A 4.4-es KitKat is hamarosan kijön pár MTK készülékre. Megkésve ugyan, de kijön. -
Dominó85
addikt
válasz
diegho #72084 üzenetére
Hagyjuk már a süket rizsát... Dobjál ide pár screenshot-ot, ha egyáltalán van.
A sima Hongmi is elmegy 3 napot 5 órányi kijelzőidővel, ha éppen keveset használom... No meg megnézném mennyit volt ténylegesen aktív a telefon és a szinkronizálás is óránkéntire vagy egy nap egyszerre volt téve. Mindegy. Imádom amikor alig használatot hasonlítanak össze egy normál vagy hard használattal.
-
margithid
veterán
válasz
diegho #72084 üzenetére
Az elég jónak hangzik.
Amúgy azért egy snapi 400 egy mtk procibtól azért jobb, másnem támogatottságban.
Mtk tuti nem fog már kiadni drivert 4.4 felett, snapi meg szeritnem igen, és ha igen, akkor miui is lesz rá, akár hivatalosan is.Más:
Szeritnetek SDXC-s 64 Gb-os kártyát kezel ez a hongmi? 64 GB-osat kezel a proci úgy tudom, kérdés az SDXC. -
Dhampir
félisten
válasz
diegho #71364 üzenetére
Melyeken van meg a Google Play?
(#71375) Duliee
A specifikációja szerint nem lesz nagy durranás a Note (ha erre gondoltál), habár a WayteQ Talk 5H-nál némileg erősebb:
MTK6592 Octa-core 1.4Ghz
1GB RAM 8GB ROM
5.5 Inch IPS OGS Screen, 1280 x 720 pixel felbontás
13MP Rear Camera dual-LED flash(#71377) Laza...
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest