- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wigo70
tag
üdv! nem müködik a gps-em gyári rommal,főzöttel jó,de ott a mobilnet szar,az a fontosabb.a topik elején lévő dolgokat kipróbáltam,nem megy.nincs valakinek ötlete? a telefon prestigio 4500T. főzött rom telepítése előtt a gyárival is jó volt
-
Indiant
addikt
Van itt valakinek Cubot A6589 vagy Star N9589 telója?
Kéne egy pontos akksi méret. (Szélesség x magasság x mélység) -
tyuli76
tag
válasz
instantwater #29485 üzenetére
-
fazek99
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a mobileuncle tools-al készített raw kép milyen formátumban van (Lenovo A660-om van)? Linux alól semmivel sem bírtam megnyitni se a processed se a pure raw-t.
Köszi!
-
fujifilm1
senior tag
válasz
fateless #29493 üzenetére
Koszi a magyarázatot.
Ertem.
Én nyilván ott kilépek amikor azt mondja hogy 160 usd lesz és nem hivatalosan utaljak át 100 dodot az alin kivül...
(Ezzel egyidőben jelentem "alinak", lepontozom mocskosul, és kérem az escrow-t. és elküldöm az ...bameg a forumra is megirom, meg....meg, meg....
)
(de igazad lehet páran lehet, hogy bedolnek...)
De szerintem ez után az ali rögtön kizárja mint a huzat.... Legalábbis remélem.
Hát az szar lehetett hogy megtapasztaltad egyszer...
-
RVR400
veterán
válasz
instantwater #29491 üzenetére
Én az Optimus 3D-vel jártam mindig úgy, hogy amikor kellett egy restart, akkor rendszeresen úgy indult be, hogy 10-30 %-kal (attól függően, hogy mennyi töltöttség volt benne előtte) kevesebb töltöttséget mutatott, mint amikor kikapcsoltam, és a kettő között 1 perc telt el...
-
Eddig úgy terveztem, hogy júniusban veszek egy ZTE V967s készüléket, de most ugyanilyen áron (175USD) láttam ezt a készüléket. Van valakinek infója róla, vagy egy ikertestvéréről?
fujifilm1 #29487
Pl úgy, hogy amikor megvásárolod, akkor elküldi az e-mail címed az eladónak. Ő a következő héten megkeres, hogy bocsánat, de elírás történt és a telefon ára 165USD. Ha ennyiért nem kell, akkor értelemszerűen visszautalja a pénzed az escrow-n keresztül, ha kell, akkor pedig légyszi, utalj át neki pl paypal-on keresztül (nem fizetés, hanem ajándék) 100USD-t. Ekkor gyanakszol, megkérdezed, miért ilyen olcsó, amire azt mondja - talán még be is linkel egy cikket hozzá - hogy a telefon bolti ára 160USD és ő szeretne sok pozitív visszajelzést az Ali-n keresztül, ezért haszon nélkül adja.
Ezek után sokan inkább kilépnek a buliból, de ha csak 100 embert sikerül bepaliznia, az már több, mint 2.000.000Ft. Ennél több ember is hisz a mesékben (lásd: Hootablet esete). Tudom, sok éve (amikor az itt fórumozók közül sokan még olvasni sem tudtak) én is elhittem egy mesét és megfizettem az árát. Bár akkor még nem voltak az Escrow-t használó oldalak elterjedve.instantwater #29485
Sajnos most már mindegy -
Bagira01
veterán
Antelife-nál Iocean X7, likeus kóddal 208,34$
1 x Smart Phone
2 x Battery
1 x Earphones
1 x USB Cable
1 x Phone Case
1 x English Manual
1 x Screen protector -
-
gyuszito
senior tag
Skacok! Jártatok már úgy csodacsájnafónnal, mint én mareggel? Tegnap egésznapos nyomkodás után 55%-os akkuval töltõre raktam a telót kb 11 kor, (ekkor már autosleep ben van) és 6 kor ébredéskor kemény 43%-os akkuval fogadott... JiaYu G2-vel járt így kedves és aranyos anyósjelöltem, de neki már semmilyen módon nem csatlakozik a gyári töltõje... szerencsére már úton a dokkoló
-
-
Mateosz
aktív tag
-
betyarr
veterán
c2 tulajok: most akkor ez a teló fekete vagy szürke?vagy létezik mindkét színben?
-
Mateosz
aktív tag
válasz
sasa311 #29470 üzenetére
Értem. Csak arra gondoltam (hozzá nem értőként), hogy még mindig előbb megtalálhat az AGPS-es info alapján "Pest" helyett "Szegeden", mintha nem használná az infot, és Londonban kezdene el először keresni.
Köszi az infókat, így már tisztább a kép a fejemben!robit1973: köszi, hogy megnézted. Közben észrevettem, hogy a G2S-ben is 6628 van, csak összezavart a táblázat... de úgy látszik nem léptek előre sokat. Gondolom a 6589T-ben sem lesz változás.
-
sasa311
veterán
válasz
Mateosz #29467 üzenetére
Nem hát. Mi értelme lenne?
Gondolj csak bele:
A telefon - ha nem aktív a GPS - akkor nem tudja, hogy mozgásban van-e vagy sem... Tehát bekapcsolod a szobádban, majd lekapcsolod. Utána elmész Szegedre és ott újra bekapcsolod. Akkor mit segítene szegény készüléken, ha azt hiszi, hogy a szobádban vagytok Pesten? -
tyuli76
tag
Az Alin van kupon akcio 1S 20S ér ha vásárolsz 150S felett.Meg van nyeremény játék is
-
Mateosz
aktív tag
válasz
sasa311 #29466 üzenetére
Igen, de az AGPS adatai nem tárolódnak el?
Ha a szobám ablakából wifivel fixál a gps, aztán kikapcsolom a gps-t és a wifit is, és kb. 12 óra múlva ugyanonnan de már offline próbálom a gps-t, akkor nem szokott működni. Ez is normális?
(ezt még nem láttam kitárgyalva máshol, remélem a többieknek is hasznos az info) -
sasa311
veterán
válasz
Mateosz #29465 üzenetére
Az AGPS és az EPO 2 külön dolog.
Az EPO azt jegyzi meg, hogy mely holdak vannak elvileg adott földrajzi pozícióból látható szögben. (ergo nem is keres a cucc kínai és észak amerikai holdat).
Az AGPS az EPO-nál sokkal többet segít, mert kb. 20-50 méteres pontossággal be tudja határolni a pozíciódat a mobil hálózat segítségével. Így már könnyebb a dolga a gps-nek is.
-
-
Deathfolk
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap rendeltem 1 Zopo C2-öt minidealról erre mai pandavill hírlevélbe mi fogad, 26 és 29.-e közt 245$ lesz a C2 és 30 dollárnyi kiegészítőt adnak ajándékba, nem is vagyok ideges... de esetleg aki gondolkozik C2 vásárlásán most jó lehet a pandavill
[link] -
Mateosz
aktív tag
válasz
petymeg #29358 üzenetére
Én a G2S-en azt vettem észre, hogy ha van wifin van, akkor max. 35 mp és fix a GPS. (utána tartja a jelet offline is, eddig egy 30 perces utazással teszteltem)
Ha már több órája nem volt wifin a telo és akkor indítom a gps-t, akkor elég lutri, hogy befogja-e a műholdakat. Általában eldobja a piros jeleket is... (YGPS).
Mobilnettel még nem próbáltam, ez lesz a következő teszt.
Amúgy itt egy táblázat a GPS chipekről (valamelyik fórumban olvastam korábban). A mi MTK 6577T-s SoC-unkban MT 6620-van, ami látszik, hogy nem ajánlott...
Valaki esetleg megnézhetné, hogy a 6589-esekben milyen gps chip van (bekapcsolt gps-szel, YGPS-ben a második fül, utolsó előtti sor). Az MTK-s honlapon nem nevezik nevén a chipet.
-
RVR400
veterán
Needrom-ra feltoltam még tegnap éjszaka a Z3-ra kapott ROM-ot. Ugyanez a teló a Star I8750 meg a Kingzone ATIV S (I8750), itt megtalálható.
Ennél is érdekesség, hogy az Antutu a procit Exynosnak ismeri fel, valamint a menüje full Samsung, míg az én telómon lévő régi verzió Samsung logóval indul, szerencsére az a gyári menüvel maradt. Lehet, hogy csinálok egy mentést holnap, és feltolom azt is a needrom-ra, hátha valaki elkezdi piszkálni.
-
betyarr
veterán
pandawill-en van valamilyen extra költség?
-
RVR400
veterán
Jut eszembe. Ha valakit érdekel, akkor van egy övre fűzhető tokom 5.0-5.3 colos telefonokhoz (alapból i9220-hoz jó), 6 db fóliám Zopo ZP910-re, meg még egy övre fűzhető tokom, ami 4.5-4.7 colos telefonokhoz jó.
Az elsőt úgy rendeltem, hogy talán jó lesz 5.8-ra, de sajnos nem jön össze, a másik meg elcímkézett tok volt, Sony Miro-hoz kellett volna, és kicsit elméretezték. -
fpatrik17
senior tag
Nagyon hardcore a Jiayu G4 csomagolásacsomagolása
-
csabili74
aktív tag
Ha tudnám, hogy kell indítani blogok, indítanék a Zopo C2-nek, de nem tudom. Így első blikkre, HTC-s csomagolás, tartozék USB kábel, töltő, eu fej is jött, fólia, plusz a telón is van egy, és az aksi.
Nagyon szép a telefon, de mégsem olyan, mint a képene. Nem fém a keretA kijelző szép, a fényereje nem a legütősebb, inkább 4 csillag. De felbontásban gyönyörű. Wifi után rögtön frissités, és aztán indúl is a droid,gyorsan, szépen. Bár kértem, és igérték, hogy rootoltan érkezzzen, nem érkezett.
Sebaj, ezt majd megoldjuk.
De visszatérve, tetszetős darab, bár a Jiayu g3 hoz képest törékeny, és az aku alatt van valami puha betapintású nemtudommi, de nem is nagyon nyomogattam, betettem az askit, és bekapcsoltam. Nálam az egyik legfontosabb dolog a zene, sajna eddig csak a gyári fülessel próbáltam ki, hát, szódával elmegy, de ez a füles hibája lesz, nem egy nagy durranás. Annál viszont jobb, hogy pl. eldobdSzóval, ment tartaléknak.
Aki rendel, szerintem rögtön tegyen hozzá egy akár bőr akár szilikon tokot, mert én nem merem így hurcolni.
A kicsomagolásról készült pár nem túl jó de a célnak megfelel videó, kedves és gyönyörű menyasszonyom segítségével.Ami még nagyon érdekes számomra, betettem egy 16 gb. s kártyát, és a total commanderben megjelent két új meghajtó, egy 16 os, gondolom, ez a kártya, és egy 12 gb!!!! . Na ezt majd holnap kibogozom.
Egyenlőre ennyi, mert ma tejfakasztó, de amint ismerkedem, beszámolok folyamatosan.
Ui: Ha valaki megirja priviben, hogy kell blogot indítani, megteszem. (helyesírásomért felelősséget vállalok
)
-
Swami
senior tag
Van valakinek ACER Liquid E1 Duo-ja? Ha igen, mik a tapasztalatok?
-
ouzohuto
senior tag
Kaptam délelőtt trackingot
asszem ez jóhír
-
fotosjani
aktív tag
válasz
Fandango #29430 üzenetére
Már ne is haragudj, de most már nem mosolygok
hanem röhögök
Csak ismételni tudom magam:
Kinek mi a fontos vagy érdekes abban a kérdésben, témában szól hozzá szerintem.Csak azokat a kifejezéseket használtam amiket te is,
és észre sem veszed hogy másokat megbántasz,
csak akkor értelmezed ha neked írják."Yamaha hang chip van a telefonban eleg kamunak tunhet ismerven miket nem irnak"
A Glonass is kamu kiírás lett végül, ezért beszélgettünk róla. Nem tudom ez miért sok a számodra?
Vagy csak hang chip-ről beszélgethetünk mert téged az érdekel? -
Fandango
veterán
válasz
fotosjani #29416 üzenetére
Mar ne is haragudj de en nem rugoztam sokat a C2 kerdesen.
Amiket kiemeltel, elsonek megkerdeztem honnan erdemes venni, mert ez volt az elso, hogy telefont kinabol rendelek nem ragoztam tul a kerdest. A 2. kerdesem is velhetoen jogos mert azt olvasni, hogy Yamaha hang chip van a telefonban eleg kamunak tunhet ismerven miket nem irnak, csak hogy eladjak a keszuleket. A 3. kerdest valasznak szantam annak akinek szolt. Aztan vegul leirtam, hogy vegulis megrendeltem es hogy honnan. (kozel 1000 hsz kozul 4 volt az enyem, na bazz ez aztan nagy toprenges volt, hogy vegyem e vagy se a keszuleket). Most ezzel kurvara felhuztad az agyam.
Viszont amit itt a gps temaban levagtatok az mar tenyleg felesleges szajtepes volt. -
kosturica
őstag
Van valakiniek konkrét infója arról, hogy a Telenor a 86-tal kezdődő IMEI számokat nem engedi fel a hálózatra?
-
kosturica
őstag
válasz
hunaqua #29420 üzenetére
Ha nem haragszol meg, olyan vásárlási szokásokkal veszek dolgokat, amivel akarok
! Ha nekem a Paypal az egyedüli szimpatikus az összes fizetési módozat közül, akkor azzal. Csak a véleményemet írtam meg az előző bejegyzésemben, amit nem tettem kötelezővé senki számára sem
!
-
betyarr
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
kosturica #29418 üzenetére
Az aliexpressnek van külön fizetőrendszere, nem paypalos. Én már többször kaptam vissza pénzt, egyszer amikor nem küldték időben a cuccot, és visszakértem, egyszer meg én gondoltam meg magam, mielőtt még küldte volna az eladó a cuccot. (ZP980-at rendeltem, de azon nincsenek dedikált menü és vissza gombok, így inkább lemondtam a rendelést, mert csak utólag jöttem rá, hogy nekem úgy inkább nem kell)
-
sbi85g
csendes tag
Hali srácok,
Umi X2 Turbo-t nézegetem elég erőteljesen. 2 helyen is láttam elérhetőnek:
http://www.aliexpress.com/store/product/Pre-order-UMI-X2-Smart-Phone-MTK6589-Quad-Core-2GB-RAM-5-0-Inch-IPS-1080P/326090_749296940.html
http://www.minideal.net/umi-x2-1920x1080-5-0-inch-full-hd-1g-16g-2g-32g-quad-core-1-5ghz-android-4-2-dual-sim.html
Az aliexpress megbízhatónak tűnik illetve a minidealről itt már olvastam jókat. Van esetleg nektek preferenciátok a kettő között? Melyiknél lenne érdemes vásárolni?Valósak az adatok amit leírnak?
A telefonról:
- Teljesítményügyileg elég korrektnek tűnik (bár nem kellene kifejezetten nekem az 5" és a fullHD de ez van).
- Ami miatt aggódok egy kicsit az a Wifi. "802.11 b/g" - nincsen "n"-es támogatása. Ti ezt nagy negatívumnak könyvelnétek el?
- Kicsit hiányzik az LTE, de valszeg mostanában az ugyse használnám.
- Akksi nem túl nagy 2500mAh. Tudtok róla, hogy esetleg lehet bele nagyobbat venni?
- Londonban élek és dolgozom, esetleg tudjátok, hogy az ottani GSM hálózaton teljes mértékben használható lenne a telefon?Köszönöm a válaszokat előre is és kellemes hétvégét
-
fotosjani
aktív tag
válasz
Fandango #29398 üzenetére
Kinek mi a fontos vagy érdekes abban a kérdésben, témában szól hozzá szerintem.
Valakinek a GPS a fontos a telóban, másnak meg a fotóminőség vagy a készenléti idő stb...
Te pedig a Zopo C2 rugózol, mert neked az a fontos, ilyen egyszerű.
Az hogy a K1 Glonass képes-e vagy sem az szerintem pont olyan lényeges
mint neked a:
#28210 "honnan erdemes rendelni"
#28291 "mert ugye Yamaha hangchippel hirdetik"
#28678 "de ki tudja mikor jelenik meg"
#29103 "Kozben en is megrendeltem"Ne vedd komolyan csak mosolygok
-
RVR400
veterán
válasz
kosturica #29401 üzenetére
Nekem egyetlen karc sem volt az O3D-men, amíg egyszer be nem csúszott a radiátor meg a fal közé, és be nem szorult kijelzővel a fal felé nézve. Akkor lett rajta 2 minimális karc, pedig ez már esett kavicsos útra, csúszott szar betonon 3 métert bicikliről leesve, stb. Azt csíptem benne a legjobban, hogy nem teliüveges, hanem effektíve van rajta rugalmassági zóna, így nem az történik, hogy törik az üveg, ha a sarkára esik, vagy éppen valami hegyes benyomja a kijelzőt. Sajnos elég sok Samsung volt már nálam a teliüveg miatti törés megoldása okán. Persze a mostani telóra megpróbálok vigyázni.
-
KukkSteve
senior tag
A tmallbox "team" általában mikor elérhető? Próbáltam velük kapcsolatba lépni, de nem sikerült, mert folyamatosan offline van kiírva. :S
V889m ről lenne jó kideríteni hogy biztosan van-e raktáron!? -
Švejk
őstag
-
SUPREME7
őstag
Ez még egész normális. Van 1-2 tabletes "factory tour" video a youtube-on, ahol nincs ilyen védőruha meg kesztyű, ilyenekkel nem bohóckodnak.
http://www.youtube.com/results?search_query=tablet+factory+tour
-
Švejk
őstag
Ez aztán a hand-made telefon
Vajon a többi kínai is így gyárt, vagy mondjuk a Zopo jobban van gépesítve?
Nekem például tetszik, hogy emberi munkaerőt használnak. -
justaview
senior tag
Zopo C2 kijelzőjének színhőmérséklete a valóságban is ennyire változik a betekintési szög függvényében, vagy csak a kamera miatt tűnik ilyen látványosnak?
3:22 körül látszik nagyon.
-
Pocok256
veterán
4,5 -ös FULL HD kijelzős telefon egyáltalán létezik ? IPS kijelzővel és grolla glass üveg szerűséggel ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardcore café
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Apple Watch
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓS! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest