Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mateosz
aktív tag
válasz
petymeg
üzenetére
Én a G2S-en azt vettem észre, hogy ha van wifin van, akkor max. 35 mp és fix a GPS. (utána tartja a jelet offline is, eddig egy 30 perces utazással teszteltem)
Ha már több órája nem volt wifin a telo és akkor indítom a gps-t, akkor elég lutri, hogy befogja-e a műholdakat. Általában eldobja a piros jeleket is... (YGPS).
Mobilnettel még nem próbáltam, ez lesz a következő teszt.
Amúgy itt egy táblázat a GPS chipekről (valamelyik fórumban olvastam korábban). A mi MTK 6577T-s SoC-unkban MT 6620-van, ami látszik, hogy nem ajánlott...
Valaki esetleg megnézhetné, hogy a 6589-esekben milyen gps chip van (bekapcsolt gps-szel, YGPS-ben a második fül, utolsó előtti sor). Az MTK-s honlapon nem nevezik nevén a chipet.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest