Hirdetés
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mateosz
aktív tag
válasz
petymeg #29358 üzenetére
Én a G2S-en azt vettem észre, hogy ha van wifin van, akkor max. 35 mp és fix a GPS. (utána tartja a jelet offline is, eddig egy 30 perces utazással teszteltem)
Ha már több órája nem volt wifin a telo és akkor indítom a gps-t, akkor elég lutri, hogy befogja-e a műholdakat. Általában eldobja a piros jeleket is... (YGPS).
Mobilnettel még nem próbáltam, ez lesz a következő teszt.
Amúgy itt egy táblázat a GPS chipekről (valamelyik fórumban olvastam korábban). A mi MTK 6577T-s SoC-unkban MT 6620-van, ami látszik, hogy nem ajánlott...
Valaki esetleg megnézhetné, hogy a 6589-esekben milyen gps chip van (bekapcsolt gps-szel, YGPS-ben a második fül, utolsó előtti sor). Az MTK-s honlapon nem nevezik nevén a chipet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Linux kezdőknek
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Vicces videók
- Apple iPhone 17 - alap
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest