Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pár cucc már alapból úgy jön, illetve egymás fölé forrasztott sim foglalatoknál nem nagy kunszt 1 sim-esre kreálni.
A szoftveres része már kérdéses, meg hogy mivel jönnek, de megírtam az erős tippjeim, mivel szerintem addig új modellek nem jönnek a jelenlegi paletta jön.
Lenovo Golden Warrior A8 szinte ezer százalék, meg a K920 se maradhat ki.
-
-
-
kgymac
őstag
Kinek a pap, kinek a papné, vagy a lánya. Nem hinném, hogy Megint én fórumtagunk like-oná. Sem itt, sem f@ce-en (emiatt fizetés csak Paypallal, utalás SOHA). De én sem
, aki máig bánom, hogy nem a minitől rendeltem a W8/1/16-ot, mert nem szerettem volna ha egy csomagban jön át a vámon két telcsi (talán kínai posta által egyesítve
, celuxxal ).
És rémlik egy béna címkézési ügy is Justinéktól, ami a vámon még olvasható volt, de budaörsön már nem... Érdekes, hogy a feladó nem halványult el,. talán másis tekercs cellux volt rajta?
-
Terentius
őstag
Hát az én W100-am vakujával éjjel akár 10 méterre is ellátok.Haverom POMP W89-e meg akár 20-ra is.
Találtam egy érdekességet
THL W100 akku 1500 mA
Battery monitor nekem is 1500-at mutat -
Crytek
nagyúr
Minőségellenőrzés lol ugyanaz a hokibot az összes kínai cucc ami mtk-s procival van szerelve.
Romokkal meg szarakodjon akinek 6 anyja van felesleges nem lesz tőle a telefon iphone 5. (Magyarán szarból nem lehet várat építeni)De mindenki azt veszi amit akar, az ő pénze ő döntése.
-
Ed3r_X_
nagyúr
HD-n még semmi gondja, a pont nem minden. HD-n simán elég a sima MT6589.
A kijelzőn a felbontást én észreveszem, de tökéletes a qHD is
Amúgy azt hiszem, valaki fogott ki kijelzőhibás A820-ast már itt, lutri az egészen addig, amíg meg nem jön. Addig lehet bármilyen minőség-ellenőrzés.
Többivel "riszpekt"
-
-
-
-
hungobungo
senior tag
Válassz márkásabb telót, és megbízható eladót. Én kb. 1,5 éve segítek garis vagy nem garis dolgokat elintézni, mindent meg lehet oldani, és a vicc az hogy olcsóbban mint itthon. Egyedül a postázás ideje gáz, de ha találsz egy ügyes nem drága műszerészt Mo-on, megkaphatod a cserealkatrészt is (nyilván a nem garis ügyeknél).
-
Exynos 4210 van SGSII-ben, ennél természetesen gyorsabb és alacsonyabb fogyasztású az MT6589-es SoC. Garancia illetve az azzal kapcsolatos kérdésekkel kapcsoltadban neked kell mérlegelni, hogy megéri avagy nem.. Halkan jegyzem meg, hogy Magyarországon se kapkodják el szervizek, szóval egy backup telefon mindig jó, hogy ha kéznél van ilyen esetben.
-
-
BullZeye
veterán
Tudod miért esik ki a Zopo 950+?
Alul van ugye a HOME gomb, ami tök szép, és fizikai, mellette jobb és bal oldalt van 2 szép hatalmas üres hely, ami tényleg üres, mert míg a THL w7s-nél (és szinte az összes normális telón) az a 2 üres rész a vissza és opciók gomb, úgy a 950+nál ez barbár módon az érintőképernyőből van elvéve pár pixel.
Ez így még önmagában nem lenne baj, viszont míg a THL W7nél a felbontás 1280x720, addig a Zopo 950+nál 1220x720, azaz egy teljesen random/custom felbontás. Na erre próbálj meg találni "tudjuk milyen navigációt".
Egyetlen jó tulajdonsága van a Zopo 950+nak a THL W7s-el szemben, hogy tudsz 2 pici 1cmes matricát ragasztani a home gomb 2 oldalára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest