- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- Milyen digitális videókamerát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
válasz
Musaka #53357 üzenetére
Téves! Azt írtam, hogy a sony szokásához híven semmit nem bír bent tartani a gyárban!
tudom, hogy más cég is használja a kínai csipeket, ezen mi lenne a meglepő? Szerintem ugyanarról beszélünk. Te valamit nem úgy értettél, ahogy leírtam, és most ugyanarról beszélünk el egymás mellett....
Értsd jól: nem azt írtam, hogy azért lesz CM mert a sony gyárt ilyen SOC-val, hanem azért, mert a sony ilyen cuccot használ, és nem bír ipari titkot tartani! Remélem, így már érthető volt neked is
-
válasz
Musaka #30104 üzenetére
szerinted szegeden képfeldolgozással kapcsolatos kötprogramot egyetemista még tanuló programozók hány óra alatt csinálják meg? Pl ismerősnek a kézzel vezérelt egér mutató? (fel, le, jobbra, balra, klikk, nagyítás, kicsinyítés)
2-3 fős csoportoknak voltak hasonló feladataik ...
szóval ez pont nem egy túl nagy projekt feladat szerintem, hanem csak egy pvf (Paraszt Vakító Feature)
-
Peaceliker
addikt
válasz
Musaka #30107 üzenetére
...na igen. Az ilyeneknek kell 200k ért a sok előre telepített app, mert fogalma sincs, hogy be lehet szerezni bmit...és ezért nem is értem, hogy sokan miért pörögnek azon, ha alap droid jön vmi telón...ééés akkor mivan? Felrakom ami nekem kell és legalább fölösleges cuccokkal sem lesz tele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged