Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
válasz
Musaka #53357 üzenetére
Téves! Azt írtam, hogy a sony szokásához híven semmit nem bír bent tartani a gyárban!
tudom, hogy más cég is használja a kínai csipeket, ezen mi lenne a meglepő? Szerintem ugyanarról beszélünk. Te valamit nem úgy értettél, ahogy leírtam, és most ugyanarról beszélünk el egymás mellett....
Értsd jól: nem azt írtam, hogy azért lesz CM mert a sony gyárt ilyen SOC-val, hanem azért, mert a sony ilyen cuccot használ, és nem bír ipari titkot tartani! Remélem, így már érthető volt neked is
-
válasz
Musaka #30104 üzenetére
szerinted szegeden képfeldolgozással kapcsolatos kötprogramot egyetemista még tanuló programozók hány óra alatt csinálják meg? Pl ismerősnek a kézzel vezérelt egér mutató? (fel, le, jobbra, balra, klikk, nagyítás, kicsinyítés)
2-3 fős csoportoknak voltak hasonló feladataik ...
szóval ez pont nem egy túl nagy projekt feladat szerintem, hanem csak egy pvf (Paraszt Vakító Feature)
-
Peaceliker
addikt
válasz
Musaka #30107 üzenetére
...na igen. Az ilyeneknek kell 200k ért a sok előre telepített app, mert fogalma sincs, hogy be lehet szerezni bmit...és ezért nem is értem, hogy sokan miért pörögnek azon, ha alap droid jön vmi telón...ééés akkor mivan? Felrakom ami nekem kell és legalább fölösleges cuccokkal sem lesz tele...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Poco X7 Pro 512/12GB Fekete pár napos 2év garanciával eladó
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest