- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Chromecast topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
citkar
addikt
válasz
fpatrik17 #54125 üzenetére
Ha a két giga RAM-tól eltekintesz épp fölötted (lévő hozzászólásban) van egy jó ajánlat.
Szerintem érdemes átgondolni kell-e az a két giga RAM, mert elég kevés 5 col alatti teló van s ha még ezzel az általában szükségtelen dologgal is szűkíti...nem sokat fog találni. -
-
peter76bp
aktív tag
válasz
fpatrik17 #29949 üzenetére
Egy S3 tulaj véleménye a W8 kamerájáról itt, tesztképek pedig itt Az elején ROM hiba miatt nem olyan jók, a végére jutottak a szebbek.
Azt most kijelentem, nem ismerem az S3 fotózási képességeit, és nem állítom, hogy a W8 jobb lenne, csak pont ilyen készülék tulaja írt pont erről a témáról nekem. De nézz szét a többi ajánlott készülék tesztképei között is.
Mondjuk magánvéleményem, hogy családi összejövetelek fotózására inkább egy jobb kompakt gépet kell venni akár használtan is
-
citkar
addikt
válasz
fpatrik17 #29961 üzenetére
Annyi S3-as lenne Mo-n? Vagy a Samsungok mind ugyanolyanok, csak a méret különbözik?
Sajnos a fényképezésről sok kiemelkedőt nem hallottam itt a fórumon (mármint a kínai telókkal kapcsolatban), de sose kerestem, számomra nem lényeges. Nehéz lesz olyat találni, ami tényleg jó, átlagon felüli képeket csinál -
Xabi78
aktív tag
válasz
fpatrik17 #17795 üzenetére
Egészen pontosan 67,4356%+-2,5487%, egészen reálisan, a stsisztikai hibahatárok figyelembevérelével. Vagy - más módszertan szerint - 50-50%. Mert ugye vagy fönnakad, vagy nem
On: sima postával (china post, singpost, hongkong post) jók az esélyek, DHL-el meg igen rosszak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Windows 11
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 24 Hours of Le Mans
- Netfone
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest