-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
válasz
KukkSteve #96972 üzenetére
Szia! Engem érdekelnének az eddigi tapasztalataid, benyomásaid az akkukapacitásról, kamerarészről, 4G-ről, gyorsaságról, még esetleg a navigációs képességről a ZP920-al kapcsolatban. A lányomnak tetszik (annak ellenére, hogy, 5.2 coll), a pénz is megvan, megrendelném, csak némi tapasztalatra vártam a telóval kapcsolatban.
Előre is kösz. -
WOT-H-A-C
veterán
-
HENE
aktív tag
válasz
KukkSteve #94357 üzenetére
Köszönöm az eddig javaslatokat. Kicsi teszteltem a telót.
A készülék tehát egy THL 5000, custom rom van rajta. Alapból elvileg nem tudja a 900MHz-en a 3G-t, de van hozzá patch és a custom ROM is tartalmazza. MUT BAND MODE is ezt mutatja. (persze, azért nem vennék mérget rá)
A helyszín Budapest XX. kerület, szolgáltató: Vodafone.
Tapasztalatok:
- a házon kívül (kertben) szépen megy a 3G-n az adatforgalom. Mindegy melyik slotban van a kártya, engedélyezés kérdése csak.
- a házban nem nagyon megy a 3G-n - pedig kiírja. 2G-n ott is megy szépen
- próbáltam még Kerepesen, ott a házban is megy 3G-n az adat.Mivel Budapesten vagyok, így gondolom 900 Mhz 3G nem játszik szerepet, de javítsatok ki. Itt csak 2100 Mhz-e szórnak, nem?
Nem értek a mobil-adatátvitelhez, csak egy picit az informatikához és a fizikához. Ez alapján a következőket vélelmezem:
A telefon a 2G/3G váltást a 3G jelerőssége alapján teszi, ha nem elég erős a 3G jel, átvált 2Gre. Lehet, hogy a telómnál ez a váltási érték rosszul van beállítva, a házban még tartja a 3G-t közben meg adat nem jön.Egyébként 4-ből 2 pálcika látszik, a le fel nyilak is villognak. Van hogy behozza a 3G-n is az oldalt, de nagyon-nagyon lassan, van, hogy kiírja, hogy nincs adatkapcsolat.
A házban persze van wifi, de gondolom, hasonló helyzet máshol is előfordulhat, így jó lenne megoldást találni rá. (már ha van, persze)
-
tobias40
veterán
válasz
KukkSteve #93958 üzenetére
Saját topic-jában nem kaptam rá választ és nem ismerek senkit aki a rom-t fejlesztene hozzá,de már nem görcsölök vele tovább..
Egyébként amikor hívok akkor is átadja a gyári tárcsázónak a kezelést,lehet meg kellene találnom hogy hol lehet alapértelmezettnek beállítani a DW-t!!(mármint ha lehet egyáltalán..)
Ha meg nem jön rá válasz,marad az eddigi felállás!!
(nem gondoltam hogy másoknak nincs ilyen igényük hogy másik tárcsázót tegyenek fel és használják a gyári helyett..) -
tolvaj!
őstag
válasz
KukkSteve #78229 üzenetére
Ezért is vetettem fel a mélyvíz topikot, melyet Cappa72 is támogatott! Igen ezt ON-ban hagyom, legfeljebb módosítják, de úgy érzem ez most jogos. Mélyvízből ki lehet tiltani az "úszógumival" közlekedőket és akik csak "hullámot" akarnak kelteni.
(#78231) hungobungo
Igen, de az a baj, hogy csak a hexacore telefonokra portolják tovább. Elvileg már jött ki octa is 4.4.2-vel, mégsem látom azokat a portokat pl xiaomi rednote-ra
-
törölt tag
válasz
KukkSteve #77496 üzenetére
Tényleg, most, hogy olvasom a linkedet, beugrott, hogy a Concorde telón is lecserélte vki a romot Miuira és ez megoldotta a Telenor nyavaját. Aztán a CC is kiadott rá egy új romot. Egyébként ha vki tudja a hiba konkrét okát, az megírhatná (akár privátban is), mert engem érdekel. A CC fórumán az illetékesek simkártyák közti különbségről írtak, de sztem nem ez a gond. Én a 21Mb/s hálózat váltakozására tippelek, de érdekelne a tuti.
-
klogw
aktív tag
válasz
KukkSteve #77504 üzenetére
"és nem "próbálom" értelmezni"
Gondolom volt már úgy, hogy próbáltál válaszolni nem egyértelmű kérdésre, vagy úgy, hogy másként értetted a kérdést, mint ahogy szánták. Majd a kérdező pontosít, ha látja, hogy félreértés van. (Miként azt meg is tette.)
"nem célom teleoffolni sem a topicot"
Akkor ne tedd. -
klogw
aktív tag
válasz
KukkSteve #77496 üzenetére
Nem hiszem, hogy különösebben állást foglaltam volna bármiben.
Inkább próbáltam értelmet találni egy feltette kérdésben az inew konkrét bug-járól való ismeret hiányában - mely gondolom szerinted is elég egyedi bug még márkán belül is, tehát előbb gondolok arra, hogy a kérdés van furcsán feltéve (pláne egy "újonc" "szőkeségtől"), mint egy ritka bug-ra. Gondolom te sem ismersz minden márkát azok összes hibájával és van egy tippem, hogy ilyen hiba más márkánál még nem fordult elő, ami alapján gyanakodni lehetne. -
TransAm88
csendes tag
válasz
KukkSteve #70886 üzenetére
Srácok!
Bocsánat, hogy bele ugatok, de NEM SOKÁRA KEZDŐDIK A HIVATALOS MAGYARORSZÁGI JIAYU DISZTRIBÚCIÓ!!!
Tehát ha valaki úgy gondolja, hogy hivatalos Magyar forrásból, Magyar garanciával szeretne, Artisjus matricával is ellátott készülékhez jutni, az szóljon, mert akkor utána kérdezek, hogy mindez mennyi idő!
(amennyiben elvámolják a csomagotokat, akkor Ti is majdnem ott lesztek árban)Üdv,
Arnie -
hungobungo
senior tag
-
-
Dominó85
addikt
válasz
KukkSteve #65780 üzenetére
Fú de retek képeket készít az a teló. Na ezekre lehet mondani azt hogy olajfestménynek tökéletesek... No meg az a HD, de pentile mátrixos kijelző. A Star nálam továbbra is SZar.
CryTek
A Hongmi a 4 magjával és a lesajnált PowerVr SGX544MP-jével röhögve viszi a Real Racing 3-mat. A GTA SA pedig mint minden Rockstar game mobile játék egy optimalizálatlan trágyadomb. Pedig igen élvezetes lenne GTA-t mobilon normálisan tolni.kisda
Amit fentebb CryTek-nek írtam. Az összes portolt vacakból alig vannak jól optimalizáltak. -
RVR400
veterán
válasz
KukkSteve #49287 üzenetére
Nem arról van szó, hogy Galaxy Mini árban van, hanem arról, hogy szerintem jobb kínai telók is vannak. Persze vitathatalan, hogy a maga 135 dolláros árával kb verhetetlen %"-os méretben, de ugye a sokat emlegetett ZTE minőséget nem hozza. Fogásra jó, mert nagy, de egyébként nekem bumfordi, kicsit recsegős, a kijelző lehetne jobb, a kamerájáról nem is beszélve.
Én egy Miz Z3-at használok, ami nem csúcs, de legalább nagy. -
Zeki
nagyúr
válasz
KukkSteve #44421 üzenetére
Nem csak neki.
Nem kell mindenkinek nagy érintős.
A Nokia jól kihasználja ezt a szegmenst, a 4" alatti okostelóival.
Sajnos ezen kívűl csak a gagyitelefon gyártókat érdekli a kis méret. 4"-ban már csak a Jiayu G2/G2S ami itt-ott kapható, oszt csókolom. Meg talán a nagyon kifutott Lenovo P700i.
Ha ezek is eltűnnek, komolyan veszek a T-nél egy 4"-os fehér Alcatelt a feleségemnek, akinek úgyis csak VOIP telefonálni kell majd. -
b-csigabiga
csendes tag
válasz
KukkSteve #29109 üzenetére
HI!
Én nem is gondoltam a megkérésre, ők /a bolt/ írtak rá 38$-t és kész. sok beleszólásom nem volt. eddig úgy tudtam, hogy ami DHL az áfás, és kész. kitört a tavasz, vagy fogalmam sincs! én is készültem az áfára, de nem akartam heteket várni, ha már egyszer akartam ezt a gépet. szerencse?
BCsB
-
-
vegyszer
addikt
válasz
KukkSteve #24283 üzenetére
Szerintem eredetileg FullHD kijelző lett volna vele, ez biztosítja a vírusmarketing olcsó voltát. Hisz ki nem kapja fel a fejét arra, hogy MTK6589, FullHD, 5,3" Android 4.2, 160$?
Szeretném ha nem lenne nagy változás a specifikációban. De ez a megjelenés előtti vásárlás igenis hordozza magában a kételyeket.
Hiszen műkő készülék videók sem kerültek ki a netre.
Apropó. A NEO N003 gyártói weblap merre érhető utol? -
bupemko
senior tag
válasz
KukkSteve #22326 üzenetére
Nekem is volt SGS, nekem az tetszett a Gorilla Glass-ban, hogy nem karcolódik annyira, mint azok, amik előtte voltak, így nem volt muszáj fóliázni a kijelzőt. Párszor én is ejtettem, szerenécsre nekem csak a plasztik test deformálódott, nem a kijelző tört szilánkosra. Nekem személy szerint már a jobb karcállóság miatt is megéri a GG, úgyhogy inkább azok közül válogatok majd, amik ilyennel vannak szerelve. Köszönöm a tippeket, tanácsokat, véleményeket!
-
Maximum1
őstag
válasz
KukkSteve #22321 üzenetére
Tele van a net törött Defy-kel, pedig az még IP67-et is megkapta.
Én egy forinttal nem adok többet a GG-ért, nálam ez a parasztvakítás.
2 évig nyúztam egy Defy-t, amit asszony 2 hét alatt kivégzett. -
Peaceliker
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest