-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
válasz
robit1973 #115538 üzenetére
IGEN!!! Ott vettem én is, azóta az árát is elindították vissza, mert hiába mondtam a kislánynak, hogy dehát eu, váltig állította, hogy csájná.... még képernyőképet és linket is küldtem neki.... Most megrendeltem megint, de ha megint azt mondják, hogy csájná akkor nagyon szomorú leszek....
-
-
Upo
addikt
válasz
robit1973 #84221 üzenetére
Épp erről beszélek. A rom meg a cwm az pl már a támogatás. Az átlag kínai dzsunkán nincs ott a letöltésben! Kezdődhet a szopóroller! Vagy valaki csinál működő cwm-et (hogy a wipe ne valami nem kívánatos területet töröljön), vagy legyen egy olyan rom ami az ugyanúgy kinéző másik 30 készülékkel ellentétben a tiédhez legyen jó. A támogatás valahol itt KEZDŐDIK.
Ha meg spreadtrumos hamisítvány vagy valami faja broadcom soc akkor...Ugye menüből nincs factory reset mert nem jutsz túl a lockscreenen, usb debugging nélkül kábelen nem férsz hozzá, azaz kell a támogatás.
-
-
-
-
dilajoska1
őstag
-
Brain75
senior tag
válasz
robit1973 #42585 üzenetére
Ez a 4 GB-os verzió. Működik a TS7 ben a memóriakártyára telepítés rendesen ???
Most egy S3-at használok és abban teljesen le van tiltva a memóriakártyára telepíítés.Paypal-on tudok megadni másik szállítási címet vásárláskor mint a HOME-hoz beállítottat? Utazunk el jövő héten és addigra nem jönne meg és apámékhoz irányítanám a szállítást. Geekbuyingon hogyan küldik a csomagot?
-
-
RVR400
veterán
válasz
robit1973 #30454 üzenetére
Az tiszta sor, hogy az egyik telefon memória a másik meg SD kártya, be is lehet állítani, hogy melyik legyen az alapértelmezett, de ha kiveszed a karit, akkor úgyis átáll a telefon memóriára, és úgy is marad. Így meg kikerülhető a probléma.
Amúgy közben eszembe jutott, hogy nem a build.prop fájlt kell átírni, hanem az ETC/vold.fstab-ot.
-
gyuszito
senior tag
-
válasz
robit1973 #25135 üzenetére
A linkelt oldalon is megrendelheted, csak a rendelés folyamán majd ki kell választani az olasz postázást, ami 52USD DHL-lel.
Jó lenne, ha több ember rendel együtt, de sajnos ez esetben nő a postaköltség is (2 készülék esetén pl már 67USD)Ettől függetlenül nagyon jó a tény, hogy itt van a "szomszédban" a garancia és nem Kínában.
Pl a ZP810 jó háttértámogatással, 5" HD kijelzővel, 4 magos procival és a szokásos egyebekkel 63.000Ft-ból megvan. Másként mondva az Alcatel Idol áránál kevesebbért egy nagyon jó készüléket vehetsz EU garival.MOD
A zopomobileshop.com oldal a központi oldal, leadhatod ott is az olasz rendelésed, nem csak a kínait. -
-
Attipapa
aktív tag
válasz
robit1973 #14610 üzenetére
Bocsi, hogy beleszólok , de roppant egyszerű a dolog. Nekem működik!
Android commanderrel a rootolt telefont megnyitod és a system mappát feltöltöd a gépedre (pull )
Ezután veszel egy tetszőleges zip kiterjesztésű 4.0.4 romot amiből mindent törölsz, csak a META-INF mappát hagyod meg. Ezután mellé rakod a mentett system mappát és a boot.img fájlt (total commanderral). Az így elkészült zip fájlt már kezeli a Jbart.
Ezután a kész magyar apk-at , framework-res és mediatek-res fájlokat lecseréled szintén android commander programmal. Újraindítás után rootexplorerrel megváltoztatod a lecserélt fájlok hozzáférési jogát (permissions: rw-r--r-- )
H2000+-ra is így készítettem magyar nyelvet. -
Sanyesz.
őstag
válasz
robit1973 #14600 üzenetére
Bocs, de itt nem erről van. Amit régebbről idemásoltál, eleve úgy kezdődik, hogy "ZIP-pelt" ROM. Egyébként is a jBART-ot használjuk, mert a sima BART nem fordít le minden apk-t.
Amiről mi beszélünk, azzal éppen az a baj, hogy nem ilyen formátumú.
A CWM img és tar típusú mentéseket készít, amivel a BART nem tud kezdeni. -
osztraksajt
őstag
válasz
robit1973 #11525 üzenetére
Nem, a 7227A csak CortexA5, a 6575 CortexA9 alapú, az MTK egy jóval fejlettebb architetúrájú processzor és nyers számítási teljesítményben komolyan odaveri a 7227-t. Persze az optimalizáció nagyban meghatározza a hardver sebességét, és az MTK ráadásul ebben kimondottan jó. A GPU-t pedig még csak egy napon sem szabad említeni, annyival komolyan a 6575-ben lévő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Macska topik
- Renault, Dacia topik
- Trollok komolyan
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anime filmek és sorozatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest