- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- UHD filmek lejátszása
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
válasz
fateless #136697 üzenetére
Nekem pont W7S-em volt bő egy évig. 3 kijelzőcserén esett át, előtte meg le. Egyszerűen imádtam.
One touch club, Ericsson 198, T10, T20, T18, T28, Nokia 3310, Siemens C35, C45, S55, P1 (minden idők legjobb telefonja) Samsung galaxy spica, Sonyericcson X1, thl w7s, xiaomi redmi note 1 és 2, Samsung Note 5 dual, Elephone S8. Ezek, amikre emlékszem.
-
Depression
veterán
válasz
Depression #136175 üzenetére
Szóval a befutó Elephone S8 lett. Furcsa, hogy nincs egyetlen hsz sem itt erről a telefonról.
-
Depression
veterán
válasz
punky10 #136164 üzenetére
Nem kell felső kategória, hanem nagy telefon kell. A mix is csak 6" 18:9-es képaránnyal.
Az esetek 90%-ban elfordítva használom a telefont, így ez a nyújtott, keskeny formát sokkal inkább hátránynak látom.
Közben már találtam majdnem megfelelőt: Mi Max 2. Ilyesmi kellene nekem.
Ha nem találok jobbat, akkor az lesz belőle. -
Depression
veterán
Sziasztok!
Samsung Note 5-öm beadja az unalmast, így hát utódot keresek.
Elvárás: Péklapát (6", 18-9-es aránynál min. 6.3"), Amoled, B20.
Mivel a 200k-es telefon sem bírta 2 évig, így most 100k lenne a felső határ, de ha csak 50k, az sem baj. -
Depression
veterán
Sziasztok!
Mit ajánlanátok, ha note 5-ről szeretnék feljebb váltani? -
Depression
veterán
Sziasztok!
Holnap telefonvásárlás lesz az xxlgsm-ben. Ár: 120-200k között. Szeretnék legalább 5,7"-t. Mit lenne érdemes megvenni? Jó volna samoled.
Mate 8-at szidják a saját topicjában, nem jönnek meg az értesítések. Céges környezetben ez nem megengedhető.
Note 4 régi
Note 5 nem igazán tetszik, bár lehet, hogy élőben szebb
Samu a9 nincs b20Csak holnap leszek Pesten munkaidőben, és nincs is időm más boltokra.
Mit nézzek még meg? -
Depression
veterán
-
Depression
veterán
válasz
molnardenes #118151 üzenetére
Itt nem ez a lényeg, hogy milyen gyors, hanem, hogy van-e lefedettsége. Pl.rendszeresen járok Pestre vonattal Miskolcról. A 2 órás útból legalább egy negyed órát normális 3G net nélkül töltök, ahol még egy ph!-s oldal is egy percig tölt, az is szétesve jelenik meg.
Ezért is lenne fontos nekem, és sok másnak is a b20. Nem azért, hogy gyorsabb legyen. -
Depression
veterán
-
Depression
veterán
válasz
tibcsi0407 #116233 üzenetére
A többivel pedig kereken 100%-ot löttem ki. Akkor még várok. Köszi
#116238: b20-at valamiért a samu sem rak a dual készülékeibe. Pedig az a8-at az elején megvettem volna akár 140-ért is.
A mostani telefonom is lassan 2 éves, így mindenképp ragaszkodom az lte-hez, és kivárom a megfelelő mobilt.
-
Depression
veterán
Sziasztok! Kellene egy telefon: amiből nem engedek: min. 5,5" amoled, b20, dual sim (értelemszerűen).
Létezik ilyen? Az mx5, a800 is a b20-on bukott el. Note 4 dual már nem fér be a keretbe, max 100k-ret szánnék rá. -
Depression
veterán
válasz
sexymusprime #111723 üzenetére
None-sim, nem dual, ezért off...
-
Depression
veterán
válasz
balazs1011 #109750 üzenetére
Oppo helyett inkább Samu a8
-
Depression
veterán
válasz
molnardenes #109658 üzenetére
Nem egyet vesztettek, nálam is felkerül a tiltólistára.
-
Depression
veterán
Meizun (flymeos) lehet skint változtatni?
-
Depression
veterán
Elephone P9000 elvileg október 20, az első helio x20-as procival
-
Depression
veterán
válasz
LantosBerry8 #109284 üzenetére
Samsung s4 sem vállalható így 2 év távlatából. Semmilyen telefonom nem volt egy évnél tovább, így ne várj már el ilyet sem tőlem, sem mástól.
-
Depression
veterán
válasz
LantosBerry8 #109268 üzenetére
Az mtk procival szerelt xiaomi redmi note gps-e hibátlan, kb. 10k km után ezt nyíltan vállalom. Ne propagálj évekkel ezelőtti elképzeléseidet.
-
Depression
veterán
válasz
LantosBerry8 #109251 üzenetére
Fényképező+gps+ nokia dual sim buta telefon. Kijön ennyiből.
Ps.: ennyi pénzért jó fényképezős telefont nem kapsz. 100 környékén samu a7, Ha megduplázod, samu a8, 1+2. Kínaiaknál minden kamera elvérzik. Kicsit olcsóbban lumia dual simesek.
-
Depression
veterán
-
Depression
veterán
-
Depression
veterán
válasz
Nyiaz #108282 üzenetére
Majdnem belevágtam, erre jött info az ismerőstől, jogy gyárilag bakizik a dual-sim. Azaz az egyik hálózatot nem üzemeltette, de teljes téreröt jelzett. Orosz rom: szinte... Egy negyed annyiba kerülő telefonnak jobban megbocsájtom, hogy nem hibátlan. Szóval samu innentől kezdve felejtős számomra.
Pont azért gondolkozram el a samu s5-ön baromi drágán, mert azt hittem, hogy az tuti jó lesz gyárilag. -
Depression
veterán
A Lenovo is kínai, de legalább ismertebb márka, mint a FET.
És mint az utóbbi 5 évben kiderült, a FET eltűnt a süllyesztőben.
Nyertem?Hanyagoljuk már ezt a témát, mert neki egy hsz-e volt 2 évvel ezelőtti témával kapcsolatban, a leoltásokat meg már nem bírom olvasni, annyi van.
(#104789) janaman01: íme a mikrofonod
-
-
Depression
veterán
válasz
Viktor0610 #103618 üzenetére
Kár érte. Samuk nem tetszenek, vivo meg túl vékony, oppomarton kívűl nem is igazán kapni. De köszönöm.
-
Depression
veterán
Hali. Keresnék 5,5" (esetleg lehet nagyobb) dual sim amoledes telefont modern belsővel, amit kapni is lehet.
-
Depression
veterán
válasz
Laza... #76437 üzenetére
A rom keresés inkább hobbi, semmint szükség. A külső GPS is annak ajánlott, aki rendszeresen használni akarja. Mint a fényképezőgép is.
A melegedés nyáron gáz. 300km környékén megsütötte az akksimat, igaz előtte figyelmeztetett, hogy túl forró és ki kellene kapcsolni a telefont, de szükségem volt rá. 40 fokos melegben nem nagy dolog elérni az 55-60 fokot egy szélvédő mögött.Azóta 3x törtem el a kijelzőt, nem árt a bugyi.
-
-
Depression
veterán
válasz
Bertiee #75874 üzenetére
Ászf :
" A postázás közvetlenül külföldről történik a vásárló címére. A szállítást végző cégek: DHL,
China Post, Hong Kong Post, Deutsce Post, Singapure Post, Magyar Posta.
A külföldről postázott termékek esetében esetenkén vámköltség + áfa fizetési kötelezettség
keletkezhet ( http://www.nav.gov.hu/data/cms291579/2947883399_tajekoztato.pdf ), mely
esetén a szükséges dokumentumokat az-azt bekérő hatóságnak megküldjük, de annak
megfizetése a címzettet terheli."Semmit nem érő boltok az ilyenek.
-
Depression
veterán
válasz
prodata2 #75776 üzenetére
Az s3 vagy s4? kamerája is tud olyan képeket készíteni egy kis félhomályban, hogy nem hogy részleteket nem látsz rajta, hanem a főtéma alakját nem tudod kivenni.
És ezek a képek nem telefon tesztre készültek, hanem a főnököm készítette azért, hogy arra a munkára kellene előkészülni. Ezen képek láttán azonnal visszavontam a kínai kamerák leminősítését, és vallom, hogy örüljünk, ha mobillal néha készül jó kép is.
Viszont nincs értelme egy komolyabb fényképezőgép árát rádobni, csak mert a drágábbik készülékben egy fikarcnyival jobb kamera van. -
Depression
veterán
válasz
-Faceless- #75662 üzenetére
redmi note csoportos rendelés részletek. Igen, egyrészt kedvezmény, mert legalább 10-et kell rendelni, másrészt dhl-lel érkezik az eu-ba, de nem 27%-os magyar áfával. De legalább teljesen legális.
Jelenlegi árfolyammal ez 50k alattra jön ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steam Deck
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest