- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Két kiszemelt alanyom van a mostani Meizu MX2 lecserélésére.
Az egyik a Meizu M3 3GB/32GB, a másik a Redmi 3 Pro.Nagy erőforrást igénylő alkalmazásokat nem használnék, de van néhány amiért fizettem ( Locus, zenelejétszó, launcher) , ezeket mindenképpen szeretném használni. A precíz GPS fontos lenne. Volt még tervben a Huawei P7 és a P8 Lite is. Vagy mi lehetne alternatíva ezek mellett? 5"-nál nagyobb kijelző kizárt, inkább a 4,7" lenne az ideális.
-
TripleB
senior tag
válasz
tibcsi0407 #119774 üzenetére
Én is így vagyok vele.
Két éve van meg az MX2, nagyon bevált.
-
TripleB
senior tag
válasz
tibcsi0407 #119772 üzenetére
Igen, pont most olvasom a Pro6 mini híreket.
Igazából nem is váltanék az MX2-ről,mert teljesen megfelelő nekem, de tavaly volt egy kijelzőcsere és egy hónapja "megbolondult" a kijelző, random lezáródik, nem tudom feloldani stb. A szervizelése meg ki tudja mennyibe kerülne... -
TripleB
senior tag
válasz
tibcsi0407 #119767 üzenetére
Nem mennék el 5,5"-ig kijelzőméretet nézve. A Pro5 mini volt a cél, de nem került végül gyártósorra sajnos.
-
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Visszaolvasva nem sokat találtam a Zopo Speed7-ről sajnos. Ezt és a Honor 6-ot nézegettem a Meizu MX2-m leváltására. Szóba jött még az MX3, de kicsit eljárt felette az idő szerintem. 5" a felső határ kijelző méretét tekintve. Mi lehet még jó alternatíva szerintetek? FHD kijelző jó lenne, minimum 2GB RAM.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos Otthon / Smart Home
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Milyen okostelefont vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest