- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Táp ventilátor csere
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS ROG Ally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maczera
aktív tag
válasz
#73959936 #138111 üzenetére
"annak mi előnye származik az eladó részéről?"
Ha drága előfizetése van (mert pl. vállalkozó és korlátlan beszélgetés kell minden hálózatra), akkor két évente kvázi ingyen kap egy telefont, amire nincs szüksége, mert nem cseréli a telefont kétévente. Piaci áron eladja, s az árkülönbözetet haszonként realizálja. Vagy mondjuk úgy, ennyivel kevesebbe kerül neki az előfizetés fenntartása.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
#73959936 #138111 üzenetére
Csak függetlent, függetlenítettet nem - kivéve ha a szolgáltató függetleníti - vennék. Ez a 70 pénz nem akkora összeg, hogy -10 ezerért érdemes lenne kockáztatni, hogy a végén mindet bukod, mert ugye ez is benne van. Vegyél újat, lehetőleg függetlent és ne előfizetéssel! Így rendben lesz a garanciád is, ha neked az fontos és nem köt semmilyen béklyó a szolgáltatóhoz. A pereskedést felejtsd el, sok idő és az sem biztos, hogy pénzednél leszel.
-
-
MrChef
aktív tag
válasz
#73959936 #131035 üzenetére
Elephone, Ulefone, UMI...stb, felsorolni is nehéz.
Nekem most Doogee F5 van. Ezt a gyártót is hátra sorolják, pedig jó teló, specifikációiban megállja a helyét.
Mondom, lehet, hogy a támogatást felejtsük el, azt úgyis csak a legnagyobb gyártók legdrágább termékeit érinti, 200.000+ Ft-os telók, kit érdekel, drágán bárki tud telót venni.
2 évig elvagyunk az aktuális androiddal, aztán csere. Én ezen az alapon nem veszek telefont 45ezernél többért, mert minek. -
Upo
addikt
válasz
#73959936 #130903 üzenetére
Hát nekem se kellene doogee, igaz hogy elephone sem. Akkor már az a linkelt cubot a 6753-al 3 giga rammal csak megér plusz 10 dolcsit az elephone-hoz képest. Manapság a 6737/2 giga ram az belépő árkategória, eu-ból még azt mondom hogy 100$-ért elmegy, de a ~150$ kategóriában szerintem erősen túlárazott.
Az elephone imádatot a cég múltjára való tekintettel nem igazán értem (hamisító-hazudozó-koppintó dolgaikból túl sok járt nálam az évek alatt), de ez meg az én bajom.Vannak akik meg fake airmax rajongók... -
Upo
addikt
válasz
#73959936 #130900 üzenetére
De. Az elephone elég alja márka, az mt6737 egy belépő szint (bár az előkukázott mt6580-ak azért lassabbak), a 2 giga rammal ez kb. egy 80-90$-os konfiguráció majdnem dupla áron. És se iránytű se giroszkóp nincs benne. Ja, és ez alá a lepkefing hardver alá a full hd felbontás öntökönlövés, nem jósol nagy pörgést. És ebbe beraknak egy 2450-es akkut, ami elephone nyelven kb. 2000 a valóságban, örülhetsz ha kibírja a munkanap végét.
Ha már zs kategória, akkor én sokkal inkább vennék egy doogee x5 max pro-t, ugyanez a proci, 4000-es akku, német amazonról a doogee hivatalos boltjából, ráadásul Fulfilled by Amazon garanciával !!! ami nemhogy a kínai, de állítom hogy bármelyik magyar webshoptól jobb garanciát ad! Ja. és alig több mint az elephone árának a fele, ingyen amazonos postával, németországból pár nap alatt. [link] -
aytukabozs
addikt
válasz
#73959936 #130332 üzenetére
ez kína. (tehát +áfa)
EU raktárban nincs (ha jól látom).(#130331) svgyula
Egy vadiúj technológia, ami vélhetően először a konkrét gyártó saját készülékeibe fog bekerülni (abból is a drágábbakba), mennyiben befolyásolja a többi 'occó dualsimes teló' képességeit?Per pillanat is nagyon sok 'festménykészítő' telefonban is sony szenzor van, de minek...?
-
RVR400
veterán
válasz
#73959936 #129902 üzenetére
Vegyél inkább egy Bluboo Mini-t.
-
UHHH
őstag
válasz
#73959936 #129902 üzenetére
"Jok" a feedbackek errol az itemrol:
Item had not arrived u***a ( 45Yellow star icon for feedback score in between 10 to 49)
Its a total garbage super slow and 500 MB instead of 1 GB of RAM.Dont waste $$$ 0***0 ( 0 )
Cant use Google play store. Battery doesnt last long. Not suitable for English500 megabyte ram rulez!
-
gooool
őstag
válasz
#73959936 #128806 üzenetére
Helló!
Szerintem mindenképp, elnézve a legtöbb shop átlagárait, főleg az arany és ezüst, ami jó vétel, standard kiszerelésben, még az EU-n keresztüli 12 dolcsi feláras postával is.
Más:
A héten Oppomart-ról rendeltem egy Coolpad Cool 1-et, 3/32GB-os ezüst verziót. Kíváncsi leszek, hosszabb távra terveznék a telóval.
-
mobilizmo
addikt
válasz
#73959936 #127955 üzenetére
Szia!
Nekem z90-7 van és egyáltalán nem megy az LTE. Nem tudom ez mi miatt van, a kártyám nem túl régi (<2 éves) és egy flottában vagyok, még nem jártam utána a Telenornál. Annyira nem izgat a kérdés, talán ezért nem vettem a fáradtságot. És még valami, ha fontos a fotózás, én kimondottan azért vettem. Annyit mondanék csak, hogy nem rég vettem egy belépő szintű tükrös fényképezőt inkább, az én LVS-em annyira használhatatlan fotózásra. Ha esetleg kipróbálnád, megnéznéd, mielőtt megveszed én szívesen megmutatom, ha bp-i vagy.
-
-
-
-
nofi
addikt
válasz
#73959936 #122961 üzenetére
Igen, igazából olyasmit szeretnék, mint ami iOS-ben van "do not disturb" mód, csak en bloc az egész "egyik" szám beérkező hívásaira/üzeneteire.
kmarci25
az a baj, hogy azért kikapcsolni nem szeretném, mert jó lenne látni ha épp ráérek ki keresett, pl. hétfőn nem kell bemennem - ilyesmik -
-
válasz
#73959936 #120832 üzenetére
Nem értem, hogy szeretnél Gmailezni?
Amennyiben böngészőből, akkor csak simán leokézod, átlépsz a szám megadása oldalon, nem kötelező beírni semmit. (Bár ki nézi böngészőből, mikor be is állítható a fiók?)
Amennyiben a fiókot állítanád be, ott nem kellene ilyeneket kérdezzen.Képernyőkép?
-
PanUser
tag
válasz
#73959936 #118923 üzenetére
Úgy néztem pre-sale március 15-25. máshol, nagyon nem csodálkozom, hogy még nincs visszajelzés.
Paraméterek egyébként tényleg jól hangzanak (proc., kamera főként) és én is inkább valamelyik webshopból rendelném...
Demolator: esetleg Spemall-ra keres rá itt a fórumban. -
pattantyu
tag
válasz
#73959936 #118823 üzenetére
Kicsit félek tőle. Lassan két éves a Honor 6, kb a Sony Z3 Compact szintje. Nem rossz, de olyat szeretnék, ami jó lesz még 1-2 évig, nem lesz kevés a hardver, meg kapja a frissítéseket.
A Sonynál több gondom volt, apróbb dolgok, de mindig elcsesztek valamit a szoftverrel, egyszer a rezgés, aztán a gps, meg ilyenek. Emellett, ami baromi zavaró, hogy telis-tele van szar sonys programokkal. Nem használom egyiket se, de nem lehet törölni. A programok jó részét már átrakta sd kártyára, mert a 16GB-ból 11GB-nyi, ami használni lehet kevés a sok saját szar miatt.
Szóval fontos, hogy nem legyen sok haszontalan gyári program rajta, meg rendes támogatást kapjon. Emiatt a Xiaomikat nézegettem sokat, főleg Note 2, esetleg annak a prime változata. Jó lenne a Mi 4s, de a zárt bootloader zavar nagyon.
Eseteg Lenovo Vibe Shot, vagy a Speed 8 a Zopotól.
A Meizu Pro 5 mini tökéletes lenne, de nem fogják gyártani a földrengések miatt...
-
válasz
#73959936 #118485 üzenetére
Köszönöm Mindenkinek a válaszokat.
Ahol szüleim laknak (Bp. XVII. kerület) a régi készülékeimmel (3G) vadászni kellett a helyet a lakásban, ha valamit meg szerettem volna nézni a neten telefonnal, mert csak EDGE hálózat volt. A jelenlegivel, ami tudja a B20-at, egy megváltás.
Szóval nem létkérdés, de ha baromira idegesítő, ha nincs normális széles sávú térerő...
-
Czimby
addikt
válasz
#73959936 #118092 üzenetére
Szia!
Köszi szépen, ő is egy jó lehetőség, bár akkor már Xiaomi Redmi Note 2,
Lenovo minőségben sajna már megingott a bizalom.
(A telefont összetartó csavarok kilazultak és egy zárlatot csinált így füst lett egy anno felső kategóriásnak)Homtom HT7 Pro vagy sima HT7 esetleg ha olcsóbbat nézek?
Vagy 40 körül Meizu M2?
-
Asycid
tag
válasz
#73959936 #117947 üzenetére
Szia!
Én is dual-simes készüléket keresek max 47-50 ezerért, az Elephone p6000 pont jó is lenne, csak visszatart, hogy nagyon sok helyen írják (+YT videok), hogy gyakori a hibás a digitizer ebben a cuccban. Ez azért gáz, mert semmi kedvem nem lenne szenvedni külföldi garanciáztatással. Másik készüléket nem is találtam (esetleg a Bluboo x9-et, de az meg ultra noname) ami megfelelne:- MAX 5.0" képátló
- 2 SIM és egy microSD menjen bele!
- 2, de inkább 3 GB RAM.
- GPS-t sokat használom, fontos, hogy tartsa a jelet és pontos legyen!Most redmi 2-m van, ebben az LCD sárgult meg, vettem bayen kompletten egy újat, de mostmeg az érintő rész rossz. Meguntam, inkább új készüléket vennék...
-
citkar
addikt
-
Beni2360
félisten
válasz
#73959936 #117190 üzenetére
Köszi ezt majd később de most nagyobb bajom van.
A wifin jött egy rendszer frissítés és elindítottam most telepíti de vagy 20 perce csak forog a kezdő alkalmazások felírat előtt és nem lép tovább.
Ez lenne a második frissítés az első simán lement.
Mit csináljak 72% aku szint volt -
válasz
#73959936 #117043 üzenetére
needrom link az SP flashtoolhoz.
Ezen a linken megtalálható mind a Windows-hoz, mind pedik a Linux-hoz használható SP Flashool.szerk.: ha a védelem nem engedi letölteni, akkor ideiglenesen kapcsold ki a védelmet
-
PanUser
tag
válasz
#73959936 #116434 üzenetére
Az X500 benne van a leszűkített listámban, én nem írtam le, nekem tetszik. Többek között az aksi miatt is, bár aki vett kiemelte a Leagoo jó üzemidejét is, a 2400 mAh ellenére is.
A Leagoo Elite 1 mellett szól a fórumtársak pozitív tapasztalata, EU-s lerakatból olcsóbb ár, gyorsabb szállítás. De, mint írtam még én sem döntöttem...Szerk: Na jó, árban nincs lényeges különbség...
-
Outlander
addikt
válasz
#73959936 #116100 üzenetére
Bluboo xtouch vagy X9.... Oneplus
Leagoo Elite 1 bár ez 2400-as aksi, de legalább valós, bőven 1 nap.
Xiaomi Mi4C ha szereted ha fáj.Az adott igényekkel kb ennyi a választék..
"normális (folyamatosan frissített) működőképes magyar rom"
Minek? Évente 1 frissítés bőven elég, ha alapból működő a rom...
Gondolom xiaomid van/volt h igényled a heti 1 kamu frissítést. -
törölt tag
válasz
#73959936 #116014 üzenetére
Írd meg, hogy hol vagy és hogy melyik szolgáltató, mely csomagját használod (a karácsonyi ingyennetből Telenorra tippelnék
)! Ha valakinek arrafelé van egy B20 -at is tudó, MTK SOC -os telója, azonos szolgáltatós SIM -mel, akkor meg tudja írni neked az adott helyen használt frekvenciákat.
-
punky10
addikt
válasz
#73959936 #116008 üzenetére
Nem "csak" ennyi.Pl Telekom--nál sok helyen(főleg vidéken) egyszerűen nem volt net.Csak 2G volt elérhető, ami 10 éve wap-ra is kevés volt.Ilyen helyekre felénk telepítettek új tornyokat.Azok viszont már 4G-n nyomják a netet.Így fordulhat elő, hogy pl a peresi nyaraloövezetben én 2,5-n netezek(iletve inkább nem netezek...
)míg a haverok a 4G-s telojukkal simán hallgatnák a youtube-t.
Röviden:a 4G nem csak gyorsabb netet jelent hanem néhol massát a mobil-netet...Szerk.:Somatom ma atom gyors...
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Mobil flották
- Grim Dawn
- Bittorrent topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest