-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz
csibor #113367 üzenetére
60$-ért inkább ezt venném BLACKVIEW BV2000
5", 4G LTE 800Mhz is, MT6735M, -
New Bluestar
tag
válasz
csibor #110831 üzenetére
Szia !
Szerintem 4,5"-os nincs jobb Kínából sem.
Ott már csak a nagyobbak mennek, 5"-osban olcsó a Doogee X5, ami talán kijönne ennyiből.
Vagy ugye 4,7"-os a Xiaomi Redmi 2, ami itthon üzletben 35 ezer, hardveraprón szinte új előfordul 30 ezerért is.U.i.:
Na, erről nem is tudtam amit beg írt, jó tudni. -
beg
veterán
válasz
csibor #110831 üzenetére
Ebben linkeltem.
26.900.- huf.
Javítva, már csak 25.900 -
sbe561
tag
válasz
csibor #76561 üzenetére
Én Zte Blade-ről váltottam amiben szintén 512 volt, de semmi zavarót nem vettem észre ez 2-3 hét alatt hétköznapi használat mellett ezzel kapcsolatban. Viszont ami a számomra elég zavaró hogy a csengőhangot vissza dobja az eredeti beállításra. Volt idő amikor sikerült valahogy fixálni pár napig, de az újraindítás után ismét ezt a hibát produkálja. Valószínű hogyha lenne hozzá valami rendes rom akkor ez a gond megoldódna.
Illetve amit még meg kell hogy ejtsek, hogy állítólag gyorsan kopik a hátlap! Én még csak egy aprócska kis kopást találtam az usb csatlakozó mellett, mivel szilikon tokban van állandóan. Sajnos olcsó húsnak...
Az 58$ért szerintem TD-SCDMA lehet ami ugye az itthoni 3G-t nem tudja, WCDMA változatot keress!
Egyébként van saját topikja is a telónak itt valamit Cappa72 is "kezébe" vette a telót és sok mindenben segített már az életünkön!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest