Hirdetés
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen házat vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPad topik
Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Amugy a photoshop express (vagy mi...nemreg talaltam) is eleg jo cucc par egyszeru beallitassal
-
spanyoll
addikt
Instagram kiváltására tudtok javasolni valamit? Nem vagyok híve az előre odakészített effektek alkalmazásának, szívesebben nyúlnék bele a képbe saját kézzel (kontraszt, szaturáció, plusz szín layer, etc).
Van erre valami alternatíva? (tudom, szerkesszem pcn, meg is szoktam tenni, de nekem telóra kéne valami, amivel ha korlátozott lehetőségekkel is, de ÉN szerkeszthetem meg a képem) Valami LR copy -
spanyoll
addikt
Van valami lehetőség, hogy a telefont gépről irányítsuk? Olyan mint a teamviewer, csak azzal ez nem megoldható, mivel ott csak telefonról lehet a gépben turkálni.
-
spanyoll
addikt
válasz
zeorsdfd #6093 üzenetére
Hm ... lehet, hogy anno amikor felraktam akkor regeltem appbrain accot ha kell hozzá (ahogy kiveszem a szavaidból), de én azóta egyszer nem pöcsöltem ezzel, hogy be legyek jelentkezve appbrainbe, már ha ez egyáltalán szükséges.
Akkor viszont úgy néz ki, hogy eddig nem votlam bejelentkezve... -
spanyoll
addikt
Nekem meghülyült a market ... Fel akarok rakni xy programot, qr kóddal beolvasom, felismeri, bedobja a netes linket, amikor viszont rányomok, akkor kidobja, hogy nincs meg a jogom, hogy a következő appbraines oldalt megtekintsem. Appbrain felrakva, ergo nem az a baj, bár a programot úgyis böngészőből akarja megnyitni. Ötletek, vagy ez másnál is volt-e már?
-
spanyoll
addikt
Kicsit átrendeztem az asztalokat egy docklet app-al (itt ajánlottátok emlékeim szerint), így felszabadult 2-3 asztal.
Ha ráértek akkor vmi egészképernyős és hasznos widgetet (pl facebook csak hasznosabb) mondjatok pls.
-
spanyoll
addikt
Tudtok mondani valami docklet programot? Olyasmi mit az Lpro-ban ami van, csak nem korlátos, hogy hány ikont lehet belerakni.
-
spanyoll
addikt
Tökre kib***ás, hogy sziPhone-hoz már van újabb ebuddy picit más felépítéssel, új smileykkal, nekünk pedig még nincs.
-
spanyoll
addikt
Olyan app létezik ami:
# a wifit egy megadott időben kapcsolja be
# egy megadott időben updatel bizonyos programokat (news,gmail, stb)
# minden egyes bejegyzés (fórumos, mail) végére beszúr egy üzenetet, mint pl.:"ez az üzenet egy telefonon íródott, a helyesírási és gépelési hibákért így elnézését kérem"
# spéci ébresztő, ami csak akkor kapcsol ki ha valamit megválaszolok
# ami ha bizonyos jelerősségű szabad wifit talál updatel
# olyan widgetes jegyzet amihez számítógépen is van widget és szinkronizálja bizonyos időközönként mindkettőt
????Köszi, és bocsi, ha már egyik-másik kérdés lett volna.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AM 5 lapok
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest