Aktív témák
-
DonMedve
addikt
Indítsd el az Android SDK-ból, a tools könyvtárban található DDMS (Dalvik Debug Monitor) programot. Miután elindult, a listában látnod kell a csatlakoztatott telefont. Ha kiválasztottad utána Device menü->Screen capture menüpont vagy csak simán CTRL+S és azonnal tudod is menteni az aktuláis képernyőt a telefonodról.
-
DonMedve
addikt
A Go launcher Ex amúgy nekem is bejött,vettem is hozzá egy kis frappáns témát ami nekem nagyon megtetszett.De a menüben kicsit érzetre nekem is szaggatott,vagy nem is tudom,hogy mondjam,tehát a gyárihoz képest kicsit olyan nehézkesnek tűnt!Úgyhogy most visszatértem az alap launcherre,majd meglátjuk,lehet később megpróbálkozok vele megint!
Amúgyígy nézett ki: -
atesss
addikt
Köszi, a fring már rémlett korábbról, de csak WinMob-ra. Ezek szerint akkor van mindenre.
Fel is raktam az N73-ra, csak nem működik a Voipwise szolgáltatása rendesen. A program elvileg megy jól a mobilon, bejelentkezik, stb., de amikor próbálok hívni vele, azt mondja be, hogy "lejárt az ingyenes (kipróbálási) hivási lehetőségem" (ez amúgy 5 perc csak - de próbának pont jó lenne, és kellene).
De a Windows-os alkalmazással meg működött ezután is - ott nem járt le az ingyenes hívási lehetőségem...
Valamiért a mobil alkalmazás nem engedi a kipróbálást, pedig pont ez lenne a lényeg.Ja és fring alól sem megy, elkezd hívni, azt jelzi mintha kicsöngene, de a másik oldalon (a vezetékes telefonunkkal) semmi sem történik. Aztán egy kb. 8-10 másodperc után megszakad
-
schmo07
tag
Handcent: tudja valaki esetleg, hogy mi a különbség a handcent saját és a szolgáltató igazolása között? Merthogy ezt a kettőt lehet beállítani a handcentben. Nekem mindkettő be van pipálva, és van amikor nincs pipa az üzenet mellett, de a delivery Riport listában meg jónak tűnik. A címzett megkapta, rákérdeztem
-
llaszlo
veterán
-
petipetya
nagyúr
sssz:
Értem, akkor ez az oka. Azért köszi neked és llaszlo-nak is.lordfreyr:
Meglestem neked, röpke 14MB-ot zabál fel - fotóEgyébként 550-en és 800-on is egyaránt lomha a gyári 2.2-vel. Van benne pár pofás widget, meg látványos a forgatási animáció, de nem nagy szám.
-
aggleány
addikt
Megjelenik a SmartKeyboard, be is tudom állítani a beállításoknál, amit akarok, de ha sms-t akarok írni, akkor már a qwerty-t látom, és nem is tudom átállítani. Már mindenféle felkínált billentyűzetet beállítottam, kipróbáltam, de nem tudok előcsalni azt, ami nekem kellene. Megpróbáltam még az AnySoftKeyboard-ot is, ott sem tudom megcsinálni
Köszönöm, hogy segítesz
-
aggleány
addikt
Köszönöm
Feltettem, de valamiért nem akarja
Akárhogy állítottam be, nem úgy jelenik meg. Kikapcs-bekapcs megvolt. Nem tudom, mi lehet a baja. A beállítások, nyelv és billentyűzet, Smart Keyboard Pro van bepipálva, és alatta a Smart Keyboard Pro beállításainál a T9-et jelöltem meg. Mi lehet a baj? (A telefon XPeria X8. Lehet, hogy nem kompatibilis vele? Nem a Marketről szedtem le a Smart Keyboard-ot.)
-
Jeanne99
csendes tag
-
schmo07
tag
Megérkezett a hivatalos Forma-1 alkalmazás
a gcal-t mindjárt megnézem, valami rémlik, de lehet, hogy rosszul
-
schmo07
tag
sssz,
Igen, skype-om van, meg van facebook-om is... csak gondoltam, jobb lenne egy 2 in 1VD,
google mail-ben nem tudsz bepipálni egy forma egyes naptárt? úgy rémlik, van ilyen. És akkor az is leszinkronizálódik a telefonodraA Handcent a mai frissítésébe került magyar nyelv, ha valakit érdekel esetleg.
-
St3ven
addikt
Na, ez engem is érdekel. Eddig is az Operára esküdtem, de ha még a finomabb zoomot is megoldották, akkor asszem megvan az ultimate.
Amúgy az eddigi használat során nektek is felhízott az Opera Mini?
Nekem már 8 MB fölött jár, és nem tudom miért. Úgy hiszem, ez nem a cache, mert az alkalmazáskezelőben az "Adat" címszó alatt gyűlt össze 6 MB feletti cucc (tehát még csak törölni sem tudom). Valaki meg tudná nézni, aki még nem tette fel az újat?
-
St3ven
addikt
Hm.. ezen akkor lehet, hogy újra el kell gondolkodnom.
Bár én pont a GO Launcher Ex-et néztem ki, meg ugye ez feltételezem eléggé hardverfüggő dolog is.
Sok olyat olvastam, hogy fél perc mire visszajön egy-egy nagyobb "művelet" után a home screen, néha az alapot hozza be, nem pedig a launchert, és újra kell indítani, meg ilyenek...
-
petipetya
nagyúr
Ha már aksi, akkor van egy kameru bug is a Spicában: használat után hiába zárod be vagy lövöd ki valamilyen task alkalmazásban, a procit a maximumon hagyja tovább pörögni. Erre jó megoldás lehet a marketben megtalálható és ingyenes cools nevű progi, amely a képernyő lezárásakor visszaállítja a cpu-.t takarékos üzemmódba.
-
petipetya
nagyúr
Amúgy a Spica topicot tudom ajánlani.
-
törölt tag
az, hogy hány százalékonként lépeget, az nem az alkalmazástól függ, hanem a készüléktől, hogy mekkora léptékkel jelenti le az akksi állapotát. én is ezt a programot használom, nálam van 60% is benne meg 40 is... ott szerintem inkább csak az van, hogy olyan gyorsan merült valamiért, hogy nem veted észre.
Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Facebook és Messenger
- Total Commander
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged