Hirdetés

2012. február 7., kedd

(#35551) bocsika válasza rutyika68 (#35529) üzenetére

bocsika
(fanatikus tag)

Hát jó lenne valami új mert már tavasz óta a 3.3.5 van fenn a telefonon. Azóta csak egyszer troselta össze magát, de akkor is segített egy factory reset. Azóta csak havonta törölni kell egyszer legalább a dalvik cache és utána megy tovább rendesen.
A játékot szinte el kell felejteni a telefonnal és akkor minden ok. Nem kellenek nagy programok rá.
Öcsém vett egy defy+, hát ég és föld. Mondjuk a gyári rendszer rajta egy kalap sz.r, de egy nap múlva már orr vigyorgott a telefonon a recovery menü és a magyarítás. :D Szoftveres garancia letojva. :D
Nálam ezek vannak meg ha kell valamelyik.
Honeycomb_Mixxed_Theme.zip
HoneycombMod (Eclair 2.1.3).zip
SGM-froyo-BETA2.1_UP_v3 HoneycombMod.zip
SGM-froyo-BETA2.1_UP_v3.3.5__HoneycombMod_Plus_Yonip_24Bpp.zip
HoneycombModUSv1.5.zip

Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

(#35552) rutyika68 válasza bocsika (#35551) üzenetére

rutyika68
(senior tag)

Hali!

HoneycombModUSv1.5.zip, jöhet. :K :R

http://www.cserebere.hu/users/profil/rutyika68

(#35553) Jaki2000 válasza kiki28 (#35548) üzenetére

Jaki2000
(fanatikus tag)

És így, ponttal: .cache
Bocs, de régen volt, de volt róla szó

Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.

(#35554) bocsika válasza rutyika68 (#35552) üzenetére

bocsika
(fanatikus tag)

Tessék.

Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

(#35555) zseko válasza Jaki2000 (#35520) üzenetére

zseko
(senior tag)

Hát igen. Én is spicával kezdtem, még mindig tetszik a telefon, de csalódtam benne :/ Ha a samu normálisan állt volna hozzá teljesen jó telefon is lehetett volna. 8 hónapig használtam (ennyit bírtam idegileg), még sosem cseréltem telefont ennyire hamar, mindegyik megvolt 2-3 évig. Most el van téve, így hogy nem nyúlok hozzá már 1450 óra uptime-nál jár :D

Én is SII-re tértem át, tényleg nagyon ütős.

(#35556) rutyika68 válasza zseko (#35555) üzenetére

rutyika68
(senior tag)

:C :D

(#35557) Mcfery válasza zseko (#35555) üzenetére

Mcfery
(tag)

Hi!

Ha letetted, töltsd fel az aksiját és vedd ki belőle!
Én is telót cseréltem(SE NEO-ra)
Két hónap után lett volna egy vevőm, de úgy lemerült az aksim,
hogy nem tudtam feléleszteni. A saját töltőjét hiába dugtam rá,
nem vette fel a töltést. Vevő el ! :O
Már nézegettem új aksit bele, mikor próba-cseresznye rádugtam a NEO töltőjét
és mit ad isten FELÉEDT. :K
Most tartaléknak eltettem.Aksi KI !
Én szerettem, kb két évig használtam.

Nem az a jó aki jót tesz, hanem az, aki nem tud rosszat tenni!

(#35558) Jaki2000 válasza Mcfery (#35557) üzenetére

Jaki2000
(fanatikus tag)

Lapos, vagy 9 V-os elem, egy kis drót +t a +ra, -t a -ra 10-15 mp-ig. Az elem akár 4-5 A-t lead rövid ideig, beindítja a folyamatot. A töltő meg le van korlátozva. Szervizben is így csinálják, csak lehet, hogy nem elemmel. Bár én ott láttam.

Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.

(#35559) zseko válasza Mcfery (#35557) üzenetére

zseko
(senior tag)

Igen, ezt tudom, bár én 60%-ot olvastam, hogy úgy érdemes eltenni az akkut, nem teljesen feltöltve.
Én is két évig szerettem volna használni, ám nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

(#35560) LacckaGy válasza Jaki2000 (#35558) üzenetére

LacckaGy
(újonc)

Szia!
Ez itt egy pillanatra felkeltette az érdeklődésemet! "A töltő meg le van korlátozva".
Ezt most pillanatnyilag, nem tudom értelmezni! Kifejtenéd, egy kicsit részletesebben?
Itt tanulok "csendben" mindent amit leírtok. Alantas módon, kezdtem a samsung spica-val (még most is őt hajtom). És azóta Jézuskával "hozattam Anyának egy SE mini pro-t, ill Leánykámnak egy Huawei U8500-t. Sajna, mindenkinek én "rendszerezem, a "rendszerét"! De sajna, ezt nem igazán tudom értelmezni, és még a "jó barátom google", sem mond semmi okosat!
Taníts mester!:))))
Előre is köszi!

[ Szerkesztve ]

(#35561) Jaki2000 válasza LacckaGy (#35560) üzenetére

Jaki2000
(fanatikus tag)

Nem hiszem, hogy az akkumulátorok működéséről hiányos adatok lennének a világhálón. Szerintem nem jó helyen kerested.
Egy csepp elektronikai alapismeret elég lehet, hogy megértsd.
Jellemzően az akkumulátorokkal két dolog történik.
Az egyik a kisütés, vagyis a használat. Felhasználjuk a benne tárolt energiát, ami korlátozott. Ennek mértéke jellemzően az akku legfontosabb paramétere az Ah. Ez azt jelenti, hogy hány Ampert, vagyis mili Ampert (mA) képes mennyi ideig leadni. A képlet szerint a 1500 mAh az 1,5 A 1 óra hosszáig. Ez persze nem igaz, mert ekkora teljesítményt a telefonok nem igényelnek és az akksi is elfüstölne. De ebből adódik az üzemidő . Pl. telefonáláskor 600 mA-t fogyaszt a telefon akkor az kb 2-2,5 óra beszélgetés, vagy 10 mA készenléttel 150 óra készenléti idő. Persze ezt még sok minden befolyásolja.
A másik a töltés. Na most, ezt az energiát vissza is kell juttatni az akksiba ha lemerül. A képlet nagyjából hasonló. Itt sem lehet nagy áramerősséggel tölteni ezeket az akksikat, mert a gyors kémiai folyamatok miatt felmelegszik, esetleg durran egy nagyot. Ezért a töltési folyamatot nem csak egy fix áramerősségre állítják be, hanem figyeli az áramkör a hőmérsékletet és az akksi belső ellenállását is, ami a töltéssel együtt nő. (meg még mást is) és szabályozza (korlátozza) a töltő áramot. Így nem mehet tönkre az akksi. A Spica töltőjére az van írva, hogy 4,7 V 0,55 A ami szerint az 1500 mAh-ás akksik kb 3 óra alatt tölti fel 100%-ra. Persze ezt is sok minden befolyásolja.
Ha egy akksi annyira lemerül, hogy a kémiai folyamatok nem képesek kisebb áramra beindulni, akkor a user azt tapasztalja, hogy kuka. Egy kicsi löket segíthet rajta. pl. az említett 4-5 A. Ez ugyan nem tesz neki jót, de a kukánál jobb. És ha elindultak az elektronok lehet tölteni a rendes töltővel.

(#35562) LacckaGy válasza Jaki2000 (#35561) üzenetére

LacckaGy
(újonc)

Uppsz! Ez aztán válasz volt a javából! :C Nincs több kérdésem. Köszönöm! :D

(#35563) Mcfery válasza Jaki2000 (#35561) üzenetére

Mcfery
(tag)

:C

Nem az a jó aki jót tesz, hanem az, aki nem tud rosszat tenni!

(#35564) rutyika68 válasza Jaki2000 (#35561) üzenetére

rutyika68
(senior tag)

:Y :C :R

(#35565) kanak

kanak
(újonc)

Hali!

Ezt

SGM-froyo-BETA2.1_UP_v3.3.5__HoneycombMod_Plus_Yonip_24Bpp

Változások:
Honeycomb Mixxed téma.

Telepítés menete:
Flash > restart
Root > restart
Recovery > Wipe factory reset > HoneycombMod install > restart (hosszabb boot idő, ilyenkor csinálja a ext2-t)
Ha betölt a redszer, restart (ilyenkor tölti be a skint, hosszabb boot idő)
Recovery > wipe dalvik cache > dalvik to cache install > restart
Recoveryben egyszerre mindig csak egy műveletet csinálj!
Minden alkalommal várd meg még teljesen feláll a rendszer!

A Smart Keyboard első kérdésére, nem a válasz! Magyar ékezetek beállítása: Menü/smart key/Beállítások/Smart key..Pro/nyelv/és ott magyar, és már lesz ékezet.

Ezt a telepítést végigcsináltam, fel is áll a rendszer azonban amikor a beállítások gombra mennék rá, akkor kiirja hogy nincs telepítve a beállítások alkalmazás!!??

Ilyenkor mitévő az ember?

(#35566) rutyika68 válasza kanak (#35565) üzenetére

rutyika68
(senior tag)

Hali!

Semmi wipe,semmi cache, told rá recoveryből még1x. Ha nem jó, winrar, megnézed system/app/ hogy van-e benne settings.apk.

[ Szerkesztve ]

(#35567) kanak válasza rutyika68 (#35566) üzenetére

kanak
(újonc)

Jó lett. :)
Sikerült megcsinálni, köszi szépen! :))

(#35568) Ramoss

Ramoss
(lelkes újonc)

Lenne egy Eladó Spicam ha valakit érdekelne!

Ez lenne az

Akit érdekel privit írjon!

R0lzjee

(#35569) rutyika68

rutyika68
(senior tag)

Hali!

laguna72

Hát igazából nem tudok ajánlani, magadnak kell megtapasztalni mely rom megfelelő számodra. :K
De talán itt a fiúk tudnak ajánlani neked, mert mióta nincs a spicám, sok jó rom készülhetett. :)

[ Szerkesztve ]

(#35570) laguna72

laguna72
(újonc)

szia itt vagyok :) felraktam a sgm-béta.2.1up.v3 honeycombmod Plust-t...amit küldtél:) ..Az lenne a kérdésem hogy lenne esetleg valami más honey ami nem zabálja az aksit,és az agry is fut rendesen és nem szaggat a hang,ésmegjelenik rendesen a kép..elöre is köszi a segitséget.... :D :W :W

(#35571) laguna72 válasza laguna72 (#35570) üzenetére

laguna72
(újonc)

tudom sokat probáltam de mindegyikkel volt valami gond..vagy kifagy ,vagy az aksit zabálja,vagy a játék nem megy rajta:)

(#35572) rutyika68 válasza laguna72 (#35571) üzenetére

rutyika68
(senior tag)

Nekem is csak a ,spicára optimizált verzió működött rendesen.
De itt feljebb van pár rom amit tudsz próbálni.

[ Szerkesztve ]

(#35573) flurider

flurider
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hi!

Van egy spicam.
Jelenleg 2.3.7es rom fut rajta (cyanogen nightly spica alpha 7.2)
A kernelverzio 3.0.8+ (tom3q@flatron #869)
A leyeg a kovetkezo:
Vissza akarom rakni ra a 2.1 es frozen sinclairt vagy vaami 2.2-t, foleg a kamera miatt, de nem tudom ahsznalni az odint, mert mashogy nem tudok visszafele kernelt-romot frissiteni ugye?
Akarmilyen kiest drivernpackot rakaok fel, nem latja csak a telefon kulso memoriajat, igyb nem nagyn tdok vele mit kezdeni :((

Mi lehet a gubanc?

Win7 home premium 64bit a rendszer.
Van a telefonon barmi teszt h mukodik e a kapcsolat?

Koszi elore is minden segitseget!

Flew

Csillagkörü Litér

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.