Hirdetés
Aktív témák
-
spiritex
veterán
Nos a neten feltúrva annyit találtam angol nyelvű fórumokon, hogy az nem az SGSI hibája, hogy egyes ismerőseimet annyira hangosan hallom, hogy megfájdul tőlük a fülem (pedig a beszélgetési hangerő a minimumon van!), hanem a Gingerbread hibája. Sajnos egyelőre csak azt a megoldást javasolták az illetőnek, hogy ragassza le a hangszórót egy matricával, és inkább a többi ismerősét hangosítsa, ha halkak lennének.. Egyébként az ismerőseim mindig ugyanolyan halkak vagy hangosak magukhoz képest (ez nem változik legalább) és a kicsenegés hangereje is már utal a beszélgetés hangerejére, tehát ha rohadt hangosan cseng ki akit hívok, már tudom, hogy na ez a fazon üvölteni fog..
SGSI-re lehet tenni más szoftvert, és ha igen, adna nekem valaki linkeket, hogy hogyan? Előre is köszi!
Aktív témák
- Robot fűnyírók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Akciókamerák
- Milyen széket vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- SteelSeries Alias Pro XLR + RODE PSA1+ állvány
- Eladó egy használt Asus Vivobook Pro 15 OLED (K6502HE-MA030) laptop
- IPhone iPad Apple watch készülékek szervize.
- Dell XPS 15 7590, 15,6" 4K IPS Touch, i7-9750H CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, GTX 1650 VGA, W11
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest