Hirdetés
- OLED TV topic
 - Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
 - Házimozi belépő szinten
 - Gaming notebook topik
 - Milyen videókártyát?
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - TCL LCD és LED TV-k
 - Apple MacBook
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek

Aktív témák
- 

atillaahun
veterán
válasz

inkubator

üzenetére
						IM+ Pro eszik szerintem a legkevesebbet, viszont ehhez Push módba kell raknod a beállításokban. Ekkor úgy fut majd mint pl. egy Gmail hogy sem procit, sem RAM-ot nem használ, de ha üzenet jön azonnal értesít, és megnyílik, ha nem nyúlsz hozzá pár percig, akkor újra berakja magát a háttérbe.
Én azért hajintottam le mégis mert ha faszbukkon valaki nem a chat részbe ír neked, hanem az üzenetek közé, azt nem továbbítja. Bár azt egyetlen program sem, mert a faszbukkosok nem hajlandóak javítani a dolgot, úgyhogy nem közvetlenül az IM hibája. Viszont a Skype accoun-ot nagyon gázul kezeli, folyton szakad, mondjuk az téged nem érint ahogy látom. És ha sokat váltogatok WiFi és 3G között, akkor sem mindig tud visszacsatlakozni, még ha ezt nem is mindig jelzi, hogy leszakadt a kapcsolat. 
Aktív témák
- OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Xbox Carbon Black controller
 - Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző

- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
 - Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
 - 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
 - RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest