Aktív témák
-
nexusking
aktív tag
Sürgős segítséget kérnék!!!
A telefonos Markettel le akartam tölteni egy alkalmazást (a Zombie Survival), és miközben tötöttte le, befagyott a market, és bezáródott azzal az üzenettel, hogy "azalakalmazás nem válaszol:1. bezárás, 2. várakozás", és magától bezáródott.
Azóta semmit nem tdok letölteni a telefonra, mert ha megnyitom a marketet, egy pillanatra megjelenik ez a lefgyás ablak, aztán egyből be is záródik. Ha a gépews marketből akarok telepíteni valamit, ugyanez, kiirja a lefagyás ablakot, és semmi.
Volt már újraindítás, market újratelepítés, titanium backuppal visszaállítás, letöltöttem egy másik verziót és azt raktam fel, semmi változás.
CM7-et használok, eddig működött benne a market rendesen. A játék egy havaromnak le van töltve, és neki semmi problémája nem adódott.Kérlek, segítsetek, mert eléggé korlátoz a normális használatban ez a probléma.
Aktív témák
- Asztali PC , R7 5700G , RTX 4060 , 32GB DDR4 , 1TB NVME
- Apple iPhone 12 64GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan Új
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan
- INTEL NUC (Celeron J3455 4 mag 4 szál, 8GB DDR3, 256GB SSD) 29.990Ft
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest